Zamknięty przez: admin 7 Luty 2017 |
Zgłoszenie oszustwa |
| Autor |
Wiadomość |
Milo182001
|
Wysłany: 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie oszustwa
|
|
|
Witam, ja o nicku Milo182001 na serwerze zamieniłem się z Panem o nicku Speark zamienił Się i wyszedł. Dałem mu Shiny Gyardosa za Shiny Scythera, lecz dostałem Scythera nie shiny. Niestety Shiny Scyther, jak np. Pikachu Shiny prawie nie rozni sie kolorem :( Mozecie sprawdzic, że posiada on Shiny Gyardosa 100LVL 33% IVS i naturka Adamant. W załącznikach rozmowa, w której chciałem rozwiązać problem polubownie. :) Mowi, że nie ma czasu mi oddać, a jakoś na rozmowe miał czas. Proszę o szybkie rozwiązanie problemu.
http://imgur.com/a/BP9Oa <== Wszystkie SS z rozmów. |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
Wysłany: 29 Styczeń 2017
|
|
|
Masz jakieś ss, które pokazują wymiane?
Mogłeś poprosić kogoś z administracji o popilnowanie wymiany. |
|
|
|
 |
Milo182001
|
|
|
|
| Kosmatek napisał/a: | Masz jakieś ss, które pokazują wymiane?
Nie mam SS z wymiany, nie pomyślałem, ale widać na czacie co pisał i sam sie przyznał. Raczej nikt o to nie prosi bo już 100 razy się wymieniałem, a żeby sprawdzić czy jest shiny czy nie musiałem go wyrzucić, a zważając na to, że na tym serwerze zbugowane jest wyrzucanie pokemonów, musiałem relognąć. |
|
|
|
 |
KuBa8802

|
|
|
|
| Milo182001 napisał/a: | | Kosmatek napisał/a: | Masz jakieś ss, które pokazują wymiane?
Nie mam SS z wymiany, nie pomyślałem, ale widać na czacie co pisał i sam sie przyznał. Raczej nikt o to nie prosi bo już 100 razy się wymieniałem, a żeby sprawdzić czy jest shiny czy nie musiałem go wyrzucić, a zważając na to, że na tym serwerze zbugowane jest wyrzucanie pokemonów, musiałem relognąć. |
Jeśli chodzi o lagi to niestety ale tak bywa jak się szczędzi na ramie ;3
a co do oszustwa bez dowodów nic nie da rady |
_________________ Jeszcze kiedyś powrócę [*] |
|
|
|
 |
Milo182001
|
|
|
|
| KuBa8802 napisał/a: | | Milo182001 napisał/a: | | Kosmatek napisał/a: | Masz jakieś ss, które pokazują wymiane?
Jeśli chodzi o lagi to niestety ale tak bywa jak się szczędzi na ramie ;3
a co do oszustwa bez dowodów nic nie da rady |
Szczędzi na ramie xD Mam 10GB przypisanych, a komputer raczej wyrabia jeżeli mam te 100 fps. Co do dowodów, to są przecierz ss jak się przyznaje... Mam tego scythera a on mowi ze jutro odda mi gyardosa... |
|
|
|
 |
|
|