Zamknięty przez: Torek 29 Styczeń 2017 |
Nie dostałem startowego pokemona |
| Autor |
Wiadomość |
Ershin
|
Wysłany: 29 Styczeń 2017 Nie dostałem startowego pokemona
|
|
|
Tak jak w temacie nie dostalem startowego Poke musialem zakupic vipa i go wylosowac aby moc wgl cos pograc na temat poke. czekam na rozwiazanie sprawy pozdrawiam Ershin! :)
edit : TAk Relogowałem sie oraz restartowalem Router / komputer. |
| Ostatnio zmieniony przez Ershin 29 Styczeń 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
Wysłany: 29 Styczeń 2017
|
|
|
| Wcale nie musiałeś kupować VIPa. Jeśli nie otrzymałeś startowego pokemona musisz relognąć (wyjść i wejść na serwer)... |
|
|
|
 |
Ershin
|
|
|
|
| reloga robilem kilkanascie razy we tym reset neta i kompa, i jak okienka z wyborem poka startowego nie bylo tak nie ma :) Nie piszesz z 12 - 13 latkiem ktory nie wie jak dobrze obsłolgiwac komputer. Pierwsze co bylo zrobione gdy wszedlem na wasz serwer to udalem sie na tutorial i wedlod tutorial-a wszystko robilem, i jak mowie poka jak nie bylo do wyboru tak nie ma. Sprawe zglaszalem moderatorom na serwerze, ale oni odeslali mnie tutaj. Po drugie skoro pisze ze nie ma poka to czemu odrazu uwazasz ze sie nie reloguje? Zakładasz z góry ze ktos sie nie reloguje i kazesz sie relogowac nie pytajac o szczegoly problemu. |
|
|
|
 |
alusia106106

Wiek: 24 Dołączyła: 12 Kwi 2014 Posty: 420 Skąd: Z ognia ;3
|
|
|
|
| Napisał co powinien, w większości takie przypadki się zdarzają, a relog zwykle pomagał. |
_________________ Ogień to mój żywioł i nim zawsze będzie... ~alusia106106
---------------------------
Avek by adi1 <3 |
|
|
|
 |
Ershin
|
|
|
|
| Rozumiem ale tez zarazem jednak nie bo po co pisal bym na forum ? pytalem kilka razy na czacie w grze i wszyscy odslylali mnie tu wiec z powodu reloga nie napisal bym na forum bo po co je zasmiecac? |
|
|
|
 |
alusia106106

Wiek: 24 Dołączyła: 12 Kwi 2014 Posty: 420 Skąd: Z ognia ;3
|
|
|
|
| Forum zaśmieca dużo ludzi i to już raczej nie przeszkadza. Odsyłali Cię na forum, aby admin rozwiązał sprawę zapewne, a kosma chciał pomóc i tyle xd |
_________________ Ogień to mój żywioł i nim zawsze będzie... ~alusia106106
---------------------------
Avek by adi1 <3 |
|
|
|
 |
Ershin
|
|
|
|
| Jak go urazilem to przepraszam :) ale poprostu nie lubie jak bierze sie mnie za przyglupa a tak to odebralem. Alusia jestes w grze? jezeli tak jak masz nick |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|