Zamknięty przez: admin 28 Styczeń 2017 |
UJ |
| Autor |
Wiadomość |
Remczak
Sasuke

|
Wysłany: 21 Styczeń 2017 UJ
|
|
|
Cześć, tu ja, Remczak... Ta... Wszystko przemyślałem i chciałbym prosić o UnJaila. Przez te, około, cztery miesiące nie odzywałem się, ale praktycznie codziennie wchodziłem na forum. Zależy mi na tym, bo chciałbym odzyskać swoje konto, ponieważ się do niego przywiązałem (Z resztą - tak jak i do graczy i servera). Heh... Szczerze? Nie mam pojęcia, jak mam wytłumaczyć to, dlaczego zrobiłem to co zrobiłem. Stęskniłem się za serverem, pokemonami, lecz głównie graczami, z którymi spędzałem dość dużo czasu. Wiem, że mam marne szanse... Ale chociaż skrócić mój pobyt w "więzieniu"? Teraz mam jaila na 10lat, z którego ubyło te 4 miesiące... Dzięki, że chociaż ktoś to przeczytał, jeśli ktoś przeczyta ;/...
Pozdrawiam, RemczakAKAreZi. |
_________________ Kubveqx
To co mam nie jest marzeniem, ponieważ zamienię to w rzeczywistość. - Sasuke
Z moją nienawiścią... zmienię iluzję w rzeczywistość. - Sasuke
Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
Sygna By Nika Avek By Ola
 |
|
|
|
 |
AsheEUBest
haha umarl :D

Wiek: 24 Dołączył: 08 Lis 2016 Posty: 73 Skąd: co za gupol -_-
|
Wysłany: 21 Styczeń 2017
|
|
|
| O Jezusie! Mu się Bardzo Należy! On tylko Kupował Psc Dla Torka!? Czego nie rozumiecie?! XD |
_________________ looool gripex, flyerbek, gosu, doublelift i bubba kush w jednym :O
kc amelia, derp, cola, torek i moje wszystkie waifu tez kc
Przydatne -> https://www.youtube.com/c...8CVTSpJA/videos
 |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
Wysłany: 21 Styczeń 2017
|
|
|
| Remczaku ja lub derp Ci wtedy daliśmy tego jaila, masz możliwość grania na poke na innym koncie, czy to ci nie wystarczy? Powinieneś mieć bana bez możliwości UB w sms shopie - w tym także brak możliwości grania na innych kontach a jednak masz... Osobiście jestem na nie, czyli brak unjaila, ze względu że masz pokemony kupione za psc, a gdybyś na serio chciał grać, poszedł byś na drugie konto. Ale tutaj decyzja należy do denka. |
|
|
|
 |
Remczak
Sasuke

|
Wysłany: 28 Styczeń 2017
|
|
|
| Podbijam ;v. |
_________________ Kubveqx
To co mam nie jest marzeniem, ponieważ zamienię to w rzeczywistość. - Sasuke
Z moją nienawiścią... zmienię iluzję w rzeczywistość. - Sasuke
Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
Sygna By Nika Avek By Ola
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|