Zostałem okradziony z 64 bloków zlota przez DEJNIO.gdy prosiłem go o oddanie on oszukiwał że nie ma nic .Te 64 Bloki złota kupiłem u kolegi za 10 złoty.Te pieniadze mogłem przeznaczyc na coś innego.Ale jak do tego doszło?Odpowiedz prosta.W EQ miałem Bloki ziemi i Złota koło siebie i chcialem wyrzucić ziemie lecz gdy już klikałem w myszke był lag i złapałem za złoto i energicznym machnięciem wyrzucilem za EQ.Starałem sie je odzyskac lecz gracz DEJNIO je złapał.
Wiek: 24 Dołączył: 08 Lis 2016 Posty: 73 Skąd: co za gupol -_-
Wysłany: 27 Styczeń 2017
Należy się ban dla gracza za handel pieniędzy. A dejnio dobrze zrobiłeś <3
_________________ looool gripex, flyerbek, gosu, doublelift i bubba kush w jednym :O
kc amelia, derp, cola, torek i moje wszystkie waifu tez kc
Przydatne -> https://www.youtube.com/c...8CVTSpJA/videos
po 1.handel za realne pieniądze jest zakazany
2. rzuciłeś pod nogi derp tylko 16 love balli i list fireshadowa i tylko te rzeczy podniosłem denek może to sprawdzić
Zostałem okradziony z 64 bloków zlota przez DEJNIO.gdy prosiłem go o oddanie on oszukiwał że nie ma nic .
Ale jak do tego doszło?Odpowiedz prosta.W EQ miałem Bloki ziemi i Złota koło siebie i chcialem wyrzucić ziemie lecz gdy już klikałem w myszke był lag i złapałem za złoto i energicznym machnięciem wyrzucilem za EQ.Starałem sie je odzyskac lecz gracz DEJNIO je złapał.
Jaki typ XDDD
Niedosyć, że się przyznał że kupił te bz to jeszcze płacze XDDDD
Po pierwsze to sam rzuciłeś mu te bz i je złapał heh, a po drugie handelek za prawdziwy hajsix jest zakazany elo
_________________ "Ukadłeś kogoś czy zabiłeś?"~Klocuch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum