Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Otwarty przez: dominik493 18 Lipiec 2017 |
Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock, |
| Autor |
Wiadomość |
dino
Rocky :3

Wiek: 23 Dołączył: 13 Mar 2016 Posty: 261 Skąd: Warszawa :)
|
Wysłany: 26 Styczeń 2017
|
|
|
| ikona345kona napisał/a: |
A jesli chodzi o to zdanue ,, napocilem sie nad tym `` chodzilo
Mi o pdkreslenie jak sie nameczyl moj brat i leczyl ikona345kona pokemony po
Walce z mnq i kazal mi odpisac. |
Na ss jest ikona(cyferki) A o ikona345kona piszesz z konta ikona345kona, hm?
Jeżeli się wyjaśni proszę o usuniecie mojego posta.
Edit: Czy to był po prostu błąd? Autokorekta? Czy sam źle zrozumiałem wypowiedź? |
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Sali Rock
6 Lider Dark
♥Były Lider Sali Dark♥
8 Lider Ground
♥Lider Sali Ground♥
♥KidMod♥
Z czasem zrozumiesz, że są ludzie, którzy będą z Tobą, ponieważ jesteś taki, jaki jesteś.
A także są ludzie, którzy odwrócą się od ciebie, ponieważ nie zechcesz być taki, jak oni.
 |
|
|
|
 |
przemo_1337
Chce zostac liderem
|
|
|
|
Cos o mnie:
Witam, nazywam się Przemek mam 12 lat (prawie 13) zacząłem grać w pokecrafta od sierpnia 2016 roku bardzo się wciągnąłem w tą grę, ponieważ uwielbiam pokemony oraz minecrafta. Łapanie pokemonów, rywalizacja, eventy oraz miła administracja to takie cos co lubię, a pokecraft mi to umożliwia. Nie jestem tak szczególnym NOLIFE lubię wychodzić na dwór, a zdecydowanie grać w piłkę nożną, oraz uprawiać Karate. Gram także w takie gry jak: garry's mod, cs:go, cs 1.6, League of Legends, Five Night's At Freddy's, oraz w pokecrafta.
Czy byłem karany?:
Tak byłem karany mutem, ale nie jestem teraz tak bardzo gadatliwy.
Dlaczego ten typ?: Lubię wszystkie pokemony danego typu tak jak np. Lubię Flygona, ale nie zmieniać tematu to powiem dlaczego ten typ. Uwielbiam ten typ (tak jak ground oraz fire), a szczególnie mojego ukochanego pokemona ,,Bulbasaura'', którym jest jednym ze starterów w 1 generacji, zawsze brałem go na startera jak grałem w "Pokemon Fire Red", jak zobaczyłem tego pokemona to powiedziałem cytuję "Jaki to piękny pokemon muszę go mieć, on jest przecudowny!". Zawsze wiedziałem i wiem, że pokemony typu trawiastego są bardzo mądre i wiedzą co robią, są silne oraz większosc tych pokemonów są przyjazno nastawione na trenerów. Hoduje dużo roslin, dlatego także z tego powodu uwielbiam ten typ, ponieważ przypominają mi te rosliny pokemona o nazwie ,,Bellsprout".
Dlaczego ja mam zostać liderem?:
-Lubię pomagać innym graczom, oraz rozwiązywać konflikty innych osób.
-Jestem miły oraz kulturalny nie jestem tak szczególnie gadatliwy.
-Jestem ogarnięty wiem gdzie co jest.
-Mam zaufanie dla innych graczy.
-Staram się pilnować wymian, żeby nikt nie oszukał kogos.
Moje pokemony z którymi chce walczyć:
-Tropius
-Venusaur
-Sceptile
-Torrtera
-Leafeon
-Exeggutor
SS: http://imgur.com/a/T6vVj
Co do mojej aktywnosci:
Wiem miałem teraz przerwe 3 tygodniową, ale to było spowodowane przez moje egzaminy, ponieważ nie chodziłem długo do szkoły. Na szczescie zaliczyłem wszystkie moje egzaminy i mogę już być codzienie na serwerze, nawet po 5-6 godzin, więc mówię nie zawiodę nikogo i będę mógł często grać na tym serwerze, ale rozumiem że Dominik może mi tego nie zaliczyć z powodu małej aktywnosci na serwerze nie będę miał mu za to na złe, bo nie jestem taką osobą która płacze tylko idzie dalej. |
| Ostatnio zmieniony przez przemo_1337 7 Luty 2017, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
alanxx-niezaliczone
dejnio-zaliczone
Mafix-Niezaliczone |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
VoltyPL
|
Wysłany: 27 Styczeń 2017
|
|
|
Witam
Mam na imię Kuba mój nick na serwerze VoltyPL interesuje sie motoryzacją najbardziej 1 śladowce interesuje sie również sportem grami harcerstwem (itp) w sporcie najbardziej mnie interesuje mma,ale również japoński styl walki ogólnie interesuję sie japońską kulturą anime ostatnio zacząłem nawet oglądac Pokemon Sun ale na razie o japoni przestanmy rozmawiac moim 2 zainteresowaniem są gry najbardziej lubie grać w pokecrafta ale pogrywam również w League Of Legends,Counter Strike Global Offensive i nawet Pokemon Emereald,Pokemon Moon
(tak mam nintendo 3ds) ale zbaczamy z teamtu lidera postanowiłem napisać podanie o lidera sali fighting ponieważ jak mówilem interesuje sie sztukami walki czy mialem kiedys jaką kolwiek blokadę mówie o banie mucie odpowiedz jest nie jestem pewien mogłem miec kiedys jakiegos muta ale nie pamietam umiem zachowac kulture osobistą jestem bardzo pomocny uczciwy dlatego też prowadzone przeze mnie walki będą w 100% uczciwe nawiązując do uczciwosci nigdy nikogo nie oszukałem W mój skład wchodzą
Lucario
Sh primeape
Machamp
Poliwrath
Hitmonchan
Blaziken
Mam nadzieje że sie kiedys usłyszymy ja jako lider a ty jako Mod,Admin ;)\
Jeszcze zapomnialem moją przygode z serwerem zacząlem około 2 lata temu ale na innym koncie to jest moje 2 nie pamiętam jak poznalem ten serwer ;)
2017-01-27_05.19.16.png
|
 |
| Plik ściągnięto 13 raz(y) 688.6 KB |
|
|
|
|
 |
ikona9876543
Lider Ground
|
|
|
|
Dino co do tego posta brata pomyliłem konta z których pisałem dlatego jest w innej osobie.
Bo było automatycznie zalogowane więc ............. tamten post zostanie zmieniony i wpisany na moje konto . |
_________________ ~~Startował na lidera Flying
~~Startował na lidera Ground
~~Został Liderem Ground 2017-03-18
 |
|
|
|
 |
MafixPompa
|
|
|
|
| dominik493 czy moglbym jeszcze raz napisac podanie o lidera sali bug ? |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
Przemo-zaliczone
Volty-niezaliczone
Walki o lidera Sali Bug
_Kadu_ vs Dejnio |
 |
|
|
|
 |
_kadu_
Kadu
|
Wysłany: 28 Styczeń 2017 Przepraszam ale
|
|
|
| Wypadł mi bardzo ważny wyjazd od soboty do soboty i nie będę mógł walczyć chociaż tak bardzo mi zależało niestety ale nie będę miał dostępu do komputera od dzisiaj do soboty wbije dopiero w następną niedzielę. Przepraszam tych którzy na mnie liczyli i dzieki za wsparcie Dino, Amelia i Rolo. Jeszcze raz dzięki! |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 28 Styczeń 2017
|
|
|
| Dejnio zostaje Nowym Liderem sali Bug Gz |
 |
|
|
|
 |
dino
Rocky :3

Wiek: 23 Dołączył: 13 Mar 2016 Posty: 261 Skąd: Warszawa :)
|
Wysłany: 28 Styczeń 2017
|
|
|
Otwieram Rekrutacje Na Lidera Sali GROUND
*Czas rekru do 11.02* |
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Sali Rock
6 Lider Dark
♥Były Lider Sali Dark♥
8 Lider Ground
♥Lider Sali Ground♥
♥KidMod♥
Z czasem zrozumiesz, że są ludzie, którzy będą z Tobą, ponieważ jesteś taki, jaki jesteś.
A także są ludzie, którzy odwrócą się od ciebie, ponieważ nie zechcesz być taki, jak oni.
 |
|
|
|
 |
Maszko
Lider Grass

Wiek: 25 Dołączył: 02 Kwi 2016 Posty: 189 Skąd: ze świata anime
|
Wysłany: 29 Styczeń 2017
|
|
|
Hej, mam na imię Patryk i chciałbym się ubiegać o lidera sali Grass.
>Coś o mnie<
No to jak pisałem nazywam się Patryk, mam 16 lat. Interesuje się grami oraz elektroniką.
Uczęszczam do technikum elektrycznego. Moimi ulubionymi typami są Grass oraz Steel.
To moje drugie podanie na lidera, pierwsze było na lidera Steel, ale przegrałem 6:5 ehhh.
Jestem posiadaczem legendy Celebi (Grass/psychic), których na serwerze łacznie są 3 - 2 zwykłe i 1 shiny. Bardzo lubię anime, a w przyszłości planuje wybrać sie do Japoni, gdyż ta kultura mnie mocno interesuje.
Wolne chwile lubię spędzać na słuchaniu muzyki lub układaniu nowych i bardziej skutecznych oraz denerwujących
taktyk na Showdownach.
>Czy byłem karany?<
Tak :c Niestety byłem, ale tylko mutami ale to przez to że śmieszkowałem :3
>Ile czasu spędzam na serwie?<
W tygodniu ok 4-6h
A w weekendy to ok 6-14h(wiem wiem, no life)
jak by ktoś próbował powiedzieć ze ściemniam to proszę:
http://screenshot.sh/n9KkD3nOJ44kQ
>Dlaczego ten typ?<
Jak pisałem już wcześniej jest to jeden z moich ulubionych typów. Typem Grass interesuje się już od dawna.
Zainteresowałem się tym typem szczególnie dlatego, że typ Grass jest najcięższym typem jeśli chodzi o liderstwo.
Kontruje go 5 typów(Bug/Fire/Fly/Poison/Ice) dlatego to stanowi duże wyzwanie nawet dla bardzo dobrych graczy.
Osobiście nie mam jakiegoś ulubionego pokemona Grass, znaczy oprócz Celebi i Shaymina ale one są legendami więc ich nie liczę.
Ogólnie te pokemony są uważane przez wielu graczy za słabe, ale jeśli dokładnie im się przyjrzeć mogą że tak to ujme
"pokazać pazurki", dlatego jeśli zostanę liderem zrobię challenge, który będzie polegać na pokonaniu wszystkich liderów teamem Grass.
Moją uwagę z wszystkich pokemonów na serwerze zwrócił Sceptile gdyż jest szybszy od większości pokemonów i jest bardzo silny, dlatego według mnie jest on podstawą dobrego teamu. Nie wspomniałem o tym na początku, ale lubię naturę, a jakby nie patrzeć
wokół nas ona jest i pozwole sobie zażartować, że moim teamem Grass obronie przyrodę na pokecrafcie ;)
>Dlaczego miałbym zostać liderem?<
-Znam się na wielu pokemonach.
-Potrafię się z każdym dogadać.
-Mam poczucie humoru zwłaszcza na chacie serwera. 🙂
-Pomagałem nawet kilu liderom podczas układania teamu.
-Nowe taktyki pod mój ukochany typ układam na Showdown.
-Mam dobry kontakt z wieloma liderami z modami też
-Pomogłem serwerowi (Denek wie o co chodzi)
-Jestem chętny do pomocy
-Często udzielam się na chacie
Tera czas na mój team Grass:
-Sceptile
-Sh Sceptile
-Venusaur
-Tortera
-Whimsicott
-Sh Whimsicott(Najwiekszy słodziak oprócz Shaymina <3)
http://screenshot.sh/mMdXBQyHtNeXG |
_________________ Cebulebi ♥
Lider Sali Grass 10.02.2017 ♥
-1 Rycerz : Rudy ejkej Xaxas aka lis/szop
-2 Rycerz : Dominik493 aka best veigar eune
 |
|
|
|
 |
Vkick

|
Wysłany: 29 Styczeń 2017
|
|
|
Maszko miałem okazję grać z tobą . Wielokrotnie pokazywałeś wszystkim jak bardzo zależy Ci na otrzymanie tej sali i tego wyróżnienia. Uważam iż poradzisz sobie na tym stanowisku .
Zaliczone |
|
|
|
 |
parrotman

|
Wysłany: 30 Styczeń 2017
|
|
|
Coś o mnie
Witam, z tej strony parrotman. Mam na imię Adam i mam 14 lat. Interesuje się przyrodą i pokemonami. W wolnym czasie rysuje wymyślone pokemony. Robię to, ponieważ w drugiej klasie podstawówki narysowałem około 150 takich stworków. Niestety nie miałem wtedy takiego talentu do rysowania, więc postanowiłem je odnowić. Lubię także kręcić filmiki z kolegami. Są bardzo trollowe XD. Przez długi czas kolekcjonowałem karty pokemon TCG. Nie chce się chwalić, ale mam rzadkie egzemplarze. Na pokemonach znam się bardzo dobrze. Oto lista gier od Gamefreak, które przeszedłem: Red, Silver, Emerald, Shaphirre (w jeden dzień XD), Red rescue team, Sun. Tak na marginesie to lubię bardzo jeść pizze, choć nie jestem gruby xD.
Dlaczego ten typ?
Typ fighting to mój ulubiony typ. Z początku nie przepadałem za nim ze względu na wygląd niektórych stworów. (Hitmonlee, Hitmonchan, Breloom) Jednak kiedy pojawił się mega blaziken zrozumiałem, że to mój ulubiony pokemon. Jego statystyki wyraźnie pokazują jaki jest niesamowity. Dwoma innymi pokemonami które lubię prawie tak jak jego to Arceus i Torchic. Poświęciłem dużo czasu na zrobieniu mojego awatara. Może nie wygląda profesjonalnie, ale ja jestem z jego zadowolony. Ataki typu fighting mają niezwykłą siłę. Na przykład High Jump Kick czy Low Sweep. Typ fighting ma też fajny kolorek. Jeśli ktoś nie wie to Hitmonchan to Jackie Chan a Hitmonlee to Bruce Lee. But What's Hitmontop? That's a question. Może starczy tego Englisza więc przejdźmy dalej. Jestem fanem Leonidasa, który też lubił typ fighting XD. Najbardziej lubię go w filmie mila3481. Nie oglądajcie tego...
Czy nadaję się na lidera?
Myślę, że tak. Na serwerze gram 2 lata i dalej mi się tu podoba. Na lidera kandyduje już piąty raz. W tym trzeci raz na lidera sali fighting. Wierzę, że tym razem się uda. Jestem ogarnięty, pomocny, i przyjacielski. Miałem zakaz bycia liderem, ale uzyskałem pozwolenie od samego denka. Na końcu podania macie ss. Cechuję się poczuciem humoru (widać to w tym podaniu). Kiedy pierwszy raz wszedłem na serwer przyglądałem się chatowi i zobaczyłem, że ktoś przed nickiem ma napis ,,lider sali ...'' Wtedy zrozumiałem, że gracz może zostać liderem. Od tamtej pory chciałem zrobić pełen skład pokemonów jednego typu i zostać liderem. Tytuł ten jest moim marzeniem. Przez długi czas miałem przerwę, ale teraz bardzo mi zależy, wiec postaram się wbijać jak najwięcej jak potrafię.
Czy byłem karany?
Największe moje przewinienie to mute i parę kicków.
Skład i ss: http://imgur.com/a/1zcqB
- Machamp
- Lucario
- Infernape
- sh Infernape
- Blaziken
- sh Blaziken
No i koniec naszego podania. Życzę miłego czytania i powodzenia wszystkim uczestnikom rekrutacji.
Dziękuję za uwagę.
http://imgur.com/Vk7e495 |
_________________ Nie warto wpatrywać się w przeszłość, czasami też nie warto patrzeć w przyszłość. To chwila obecna jest najważniejsza, bo o niej decydujesz.~parrotman
Życie jest szczęściem, ale czasami trzeba o te szczęście
walczyć.~parrotman
Marzenia się spełniają...
 |
|
|
|
 |
_Misiek_
|
Wysłany: 30 Styczeń 2017 lider Fighting
|
|
|
Witam, mam na imię Dominik i chciałbym się ubiegać o stanowisku lidera sali Fight
Coś o mnie
Mam na imię Dominik, mam prawie 15 lat. Interesuje się piłką nożną oraz grami komputerowymi W wolnym czasie lubię słuchać muzykę. W Pokecrafcie najbardziej interesuje mnie typ Fight i wiele taktyk z nim związanych.
Ile czasu spędzam na serwie?
W tygodniu ok 4-7h
A w weekendy to ok 6-9h
Dlaczego ten typ?
Interesuję się typem Fight, ponieważ te pokemony są bardzo mocne względem siły. Lubię wymyślać do nich wiele różnych taktyk, o czym wspomniałem wcześniej. Moim ulubionym pokemonem jest Machamp, ponieważ jest on bardzo wymagający, pod względem tworzonych przeze mnie taktyk. Chciałbym być liderem typu Fight, gdyż te pokemony mają bardzo silne ataki, jak np. Fire biltz. Posiadają one ciekawe zdolności jedną z nich jest speed boost zwiększający on prędkość pokemona co turę Najczęściej wykorzystywane przeze mnie taktyki zawierają silne uderzenia i szybkie ataki.
Gdybym został liderem chciałbym wykorzystać potencjał moich pokemonów do wygrywania walk.
Dlaczego miałbym zostać liderem?
-Jestem miły
-Jestem chętny do pomocy
-Pomagam na chacie
-Jestem uczciwy
-Nowe taktyki pod mój skład fight
-Potrafię się dogadać z wieloma osobami
-Znam się na pokemonach
-Będę często organizował walki
Oto mój skład fight:
-Machamp
-Blaziken
-Infernape
-Poliwrath
-Hitmonchan
-Lucario
2017-01-30_15.43.54.png
|
 |
| Plik ściągnięto 31 raz(y) 273.14 KB |
|
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 30 Styczeń 2017
|
|
|
Parrotman-Niezaliczone (lidek na innym serwie)
_Misiek_-Tu daje głos Vkick'owi
Ikona345kona - dostałem info że idziesz na lidera tylko dla Vipa jak to jest? (info od lida)
Przedłużam rekrutacje na Lidera sali Fighting do 4.02 |
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|