Wysłany: 26 Czerwiec 2015 Wiecej ramu do Launchera! Gra bez lagów
1. Pobieracie i instalujecie ten program
http://www75.zippyshare.com/v/iiO9wvmR/file.html
(nie zajmuje dużo miejsca, jak się zainstaluje to NIE stworzy się ikona na pulpicie !!!)
2. Otwieracie Resource Hackera. Po czym używacie kombinacja klawiszy " CTRL + O"
3. W otwartym oknie otwieracie swój pobrany z głównej strony launcher pokecraft
4. Otworzą wam się 4 foldery wchodzicie w drugi o nazwie RCData, następnie folder o numerze 27, i w folder poniżej z nazwą 1024.
5. Zmieniacie 1024 i wpisujecie ile chcecie mieć ramu, jeśli na przykład przydzielacie 2 gb to wpisujecie 2048.
UWAGA!!! radze przydzielać połowę swojego ramu. I nie przydzielajcie wszystkiego co macie.
6. Klikacie Compile Script
7. I zapisujecie kombinacją "CTRL + S"
8. Bravo własnie przydzieliliście sobie więcej ramu teraz stworzył wa się drugi launcher pokecraft i wy wchodzicie przez ten zwykły (Nie w Pokecrraft _original)
Nie musicie przydzielać więcej niż te 2 gb one naprawdę wystarczają ja mam 16 a korzystam z 2.
Program jest pisany przez mojego kolegę i niema w sobie wirusów.
Wysłany: 30 Grudzień 2016
mi nie pomogło XD, wciaz lagozaury mnie atakują po paru minutach ):
_________________ Miniaturka jak w paincie nie? :D
najsmutniejsze jest to, że nie było robione w paincie...
jest na niej pełno bialych miejsc dlatego... ze mi sie nie chcialo ):
Zapisz przyciskiem obok (Save as), system widocznie nie pozwala podmienić Ci istniejącego pliku PokeCraft'a (potem wchodzisz do launchera ze zwiększonym RAM poprzez zapisany przez Ciebie plik)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum