Kolejny raz typek mnie oszukal ale tym razem mam swiatka o nicku MrKiller2005.
Gracz o nicku Dylan12f sie bal ze go oszukam wiec dalem mu poka.Lecz nie dal 25 bz ktore obiecywal. Naszczescie MrKiller2005 popilnowal wymiany i to widzial.
Niestety nie mam ss ale wiekszoc graczy potierdzi ze oszukal. Prosze o szybki kontakt.
Jedynymi zaufanymi świadkami są liderzy oraz administracja. Jeżeli ten gracz ma screeny waszej wymiany to w porządku, jeżeli nie to będę musiała niestety zamknąć temat.
Ale mozna zobaczyc co ma ten gracz w pc lub u siebie jak sie okaze ze go ma to moge powiedziec ze ten alakazam ma 41% ivs i ma 100 lvl jezeli sie nie da zobaczyc to chyba stracilem mojego alakazama.
_iGhosTu_ jesli chcesz zlozyc skarge to zrob wlasny temat a nie "doklejasz" sie do tematu innego gracza
_________________ "Jeśli się wyróżniasz, jesteś znienawidzony przez innych."- Itachi Uchiha, Naruto
21.03`17-denek wybacza mi i pozwala startowac na lidera :)
25.03`17-Kandydat na lidera Steel
Pierwsze Tyranitar i Steelix na serwie moje ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum