Wysłany: 25 Grudzień 2016 ogromny problem z działkami!
Witam otuż problem z tym, że mam swoją działkę gracz plt25395 i jak chce się do niej tepnąć pisze ze nie jestem jej właścicielem.Drugi problem to moja działka VIP, znaczy była działka VIP.Miałem działkę VIP obok spawnu i teraz jak weszłem na serwer to jej niemam i ktoś inny ja ma, proszę o naprawę błędu i podpisanie do mnie.Dziekuję i POZDRAWIAM.
Z tą działką plt to wystarczy podać kordy działki i trzeba powiadomić Admina o tej działce (da ci fly speeda na poszukiwanie tej działki)
Działka VIP to mogłam bym ci pomóc. Ja gram na serwerze będę dziś i cie znajdę. Trzeba zgłosić to Adminowi, jak będzie. Potem możesz mi napisać na pw jak sie nazywała (chodzi o dzialka vip np.1) i mówiłeś że ktoś ją zajął inaczej że gracz kupił Vipa i zajoł twoją działkę. Trzeba się dowiedzieć kto ją zajął. Pomogę ci z moich sił rozwiązać ten problem z działkami.
_________________ Wrzuć na luz i Pozwól ponieść się EMOCJĄ ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum