Zamknięty przez: admin 22 Grudzień 2016 |
Oszustwo gracza BikCyt |
| Autor |
Wiadomość |
poketrenerlukasz
|
Wysłany: 17 Grudzień 2016 Oszustwo gracza BikCyt
|
|
|
| Podczas wymiany za sh salamence zostałem oszukany wymiany pilnował lider sali electric Gruby2003. Miałem dać 1,10s bz. Proszę o ukaranie tego gracza :) |
|
|
|
 |
Gruby2003
|
Wysłany: 17 Grudzień 2016
|
|
|
| Potwierdzam oszustwo. Byłem przy wymianie |
_________________ Nie przestajemy się bawić, bo się starzejemy. Starzejemy się, bo przestajemy się bawić.
~~George Bernard Shaw
 |
|
|
|
 |
miki54181

|
|
|
|
| Uff jak dobrze, że dałem ci wygrać tą licytkę. Los cię pokarał za tą gadkę (już ty wiesz, którą) :P :P :p |
|
|
|
 |
KuBa8802

|
|
|
|
Powiem tak myślę że lider nie jest dowodem bo mod/kidmod/admin a lider to 3 różne rzeczy lider nie ma wystarczających "uprawnień" (nwm jak to nazwać) bez dowodów nic nie zrobicie.
Lider to tylko "lepszy" gracz a nie gracz z uprawnieniami to 2 różne rzeczy a zresztą nie 1 lider był taki co kłamał na swoją oraz swoich kolegów korzyść.
To tylko moje zdanie.
Edit1: jeśli nie będzie dowodów ja bym to zamkną. |
_________________ Jeszcze kiedyś powrócę [*] |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
Wysłany: 18 Grudzień 2016
|
|
|
Lider to osoba która powinna być wzorem do naśladowania, więc nie ryzykowała by utratę rangi dla kilku bz...
Na dodatek liderowi najczęściej można ufać, a na serwerze często było można zobaczyć "Proście aby wymian pilnowała osoba z administracji lub LIDER" a to czy za mało dowodów to już zależy od denka. |
|
|
|
 |
Derpauke
Random.

|
Wysłany: 18 Grudzień 2016
|
|
|
| Ehh, jeszcze jedna taka akcja Kuba i dostajesz warna. Nie grasz na serwerze, a wypowiadasz się w tematach go dotyczących. Lider musi wręcz działać jako osoba postronna, więc może pilnować wymian jeśli nie ma na serwerze administracji. Jeżeli gracz jeszcze nie dostał kary to postaram się wbić lub poprosić kogoś o jaila dla niego, zostawiam temat otwarty by denek zajrzał. |
_________________ Siajmiiiiiiiiin~
 |
|
|
|
 |
poketrenerlukasz
|
Wysłany: 21 Grudzień 2016
|
|
|