Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 15 Grudzień 2016 |
Prośba oUnBan |
| Autor |
Wiadomość |
Bartek431v1
|
Wysłany: 11 Grudzień 2016 Prośba oUnBan
|
|
|
Witam.Tu gracz Bartek431,zwracam się z prośbą o od banowanie mnie.Pisałem już post na ten temat 2 mies. temu : http://forum.pokecraft.pl...ighlight=#78059
była to nie prawda , nie zbanowano mnie za bugowanie, a za cheatowanie.Zdaje sobie sprawę że jest to mocne łamanie regulaminu.Ale gdy to zrobiłem rok temu, to nie myślałem , to bylo strasznie głupie, ponieważ cheatowałem z nudy grą . Teraz wiem że to był duży błąd , skoro z nudziła mi sie gra mogłem zrobic sobie od niej zwyczajna przerwe.Żałuje tego co zrobiłem ponieważ pokecraft to mój ulubiony serwer na który grałem z kumplami , i znów bym chciał grac godzinnami na tym serwerze.Na pokecrafcie grałem czesto nikomu nie przeszkadzałem , kupiłem kilka razy vipa oraz jakies itemy, więc troche wsparłem serwer.Obiecuje nie łamać regulaminu nigdy więcej! Nie wiem czy ma to znaczenie ale ja nie chce konta Bartek431,ponieważ chce zacząć nową uczciwą grę |
| Ostatnio zmieniony przez Bartek431v1 14 Grudzień 2016, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Hereda (Icekox)
Hej Ziomek

|
Wysłany: 11 Grudzień 2016
|
|
|
Jestem za UnBanem ,bo każdy robi czasami błędy i wiem że to robiłeś niechcąco
Życzę żebyś dostał UnBana ;) |
_________________ Wrzuć na luz i Pozwól ponieść się EMOCJĄ ;P |
|
|
|
 |
Derpauke
Random.

|
Wysłany: 11 Grudzień 2016
|
|
|
| admin napisał/a: | | brak możliwości unbana. | więc zamykam. |
_________________ Siajmiiiiiiiiin~
 |
|
|
|
 |
Bartek431v1
|
Wysłany: 14 Grudzień 2016
|
|
|
| Derpauke napisał/a: | | admin napisał/a: | | brak możliwości unbana. | więc zamykam. |
Derpauke lub jakikolwiek inny moderator prosze o nie zamykanie tego posta... Mój post to prośba do denka ,tym razem szczera prośba, post z przed 2 mies to kłamstwo...Ten post powstał dzięki Moderatorowi CichyShow, który mi poradził żebym napisał nowy post w którym napiszę tylko prawde... |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 15 Grudzień 2016
|
|
|
| nie musisz prosić o unbana - możesz wykupić swoje grzechy w sms shop - opcja unban. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|