Zamknięty przez: admin 14 Grudzień 2016 |
Usunęło mi stare pokemony |
| Autor |
Wiadomość |
Darigoss
Darigoss
|
Wysłany: 13 Grudzień 2016 Usunęło mi stare pokemony
|
|
|
Witajcie Załogo PokeCraft! Uwielbiałem wasz server jak byłem małym pokemo-łapaczem ale z jakiegoś powodu przestałem grać. Jednakże Postanowiłem powrócić do mojego hobby :P ale do rzeczy: kiedy wszedłem na wasz server okazało sie ze usunięto mi stare pokemony na których mi zależało. Nie jest ich wiele ,ale chciałbym je odzyskać za wszelką cenę czy z lvl mniejszym czy z 'gównianymi' atakami po prostu chce je odzyskać Ss'y są załączone a mój nick to Darigoss jeżeli o nie wystarczy moge podać skajpa aby dalej wkroczyć w temat
Pozdrawiam...
PLS POKECRAFT.png
|
 |
| Plik ściągnięto 43 raz(y) 869.82 KB |
|
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
Wysłany: 13 Grudzień 2016
|
|
|
| Administracja nie oddaje pokemonów |
_________________ poke się skończyło, żegnam |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
|
|
|
| Razor dlaczego tak twierdzisz? Kiedyś był bug w którym znikneły pokemony i itemki niektórym osobom [ http://forum.pokecraft.pl...ighlight=#45061 ] Administracja wtedy oddała rzeczy i stworki które się usuneły [pokemony usunęło adi1, a itemki większej ilości osób]. Oddali to graczom ale tylko jak posiadali dowody, tutaj mimo że ScreenShot jest z pokedexa, to widzę mało pokemonów do zwrócenia [4] co może być prawdą, więc możliwe że denek Ci je zwróci, cierpliwości. |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
@Up: Bo zawsze tak było, aczkolwiek ta Twoja sprawa troszkę tam mi w głowie poukładała.
http://forum.pokecraft.pl...ght=straci%B3em - tu coś podobnego do tej sprawy, też Remczak stracił poka, JEDNAKŻE miał dowody na to, że go posiadał+potwierdzenie Kratosa. Ehhh, nie wiem. Imo za mało dowodów. |
_________________ poke się skończyło, żegnam |
|
|
|
 |
Darigoss
Darigoss
|
|
|
|
| A czy to są jakieś rzadkie pokemony ? po prostu chce dobry start |
|
|
|
 |
Darigoss
Darigoss
|
|
|
|
| i wgl te poksy nie miały nawet po 100 lvl |
|
|
|
 |
CichyShow
Moderator
|
|
|
|
| Co do sprawy remczaka, denek miał zobaczyć w logach ale już nie odpisał więc można powiedzieć że sprawa tamta nadal mogła by być aktualna gdyby nie jail za handel PSC [u remczaka]. A co do Darigoss'a to te pokemony można łatwo zdobyć na początku, więc z tym problemow nie powinno być. |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 14 Grudzień 2016
|
|
|
| dobrze, sprawdzę to. Odezwij się do mnie w grze /denek |