Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: dominik493
18 Lipiec 2017
Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock,
Autor Wiadomość
Lewz2 

Wysłany: 26 Listopad 2016   

Nazywam się Jakub mam 16lat lubię piłkę ręczną i pokemony wybieram typ fire ponieważ ogień to wybuchowa mieszanka tak jak ja uwielbiam server pokecraft ponieważ pokemony to wszystko.
Chciałbym pozdrowić denka i derpxxl

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 26 Listopad 2016   

Torek gruby i dino zaliczone.

lewz niezaliczone

Walki o lidera sali Electric

Gruby2003 vs Venchy

Walki o lidera sali Fire

NikaPL vs FireShadow

Hamtarek zostaje nowym liderem sali Poison

przedłużam rekru na Normal do 30.11

Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017

dino 
Rocky :3

Wysłany: 27 Listopad 2016   

Gruby win 6:2 gz!!

6 Lider Dark
Były Lider Sali Dark

8 Lider Ground
Lider Sali Ground

♥KidMod♥

Z czasem zrozumiesz, że są ludzie, którzy będą z Tobą, ponieważ jesteś taki, jaki jesteś.
A także są ludzie, którzy odwrócą się od ciebie, ponieważ nie zechcesz być taki, jak oni.

Venchy 

Gruby2003 Wygrał 6:2 ze mną : )

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Gruby zostaje nowym liderem sali Electric gz

Na walki o lidera Fire czekam do środy (30.11)

Jeżeli walka niedojdzie do skutku będzie moneta

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 28 Listopad 2016   

Przedłużam walki o Lidera Ground do 30.11

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 30 Listopad 2016   

Rekru na Ground i Normal przedłużam do 7.12

Czas na walki Fire do Wtorku Godzina 20:00 (Operacja Fireshadow'a) (NikaPL po operacji)

Bigosman 
Bigosman

Wysłany: 2 Grudzień 2016   

Cześć.

Nazywam się Karol.Mam trzynaście lat. Jestem w pierwszej klasy gimnazjum. Interesuję się językiem polskim i innymi przedmiotami humanistycznymi. W przyszłości planuję zostać pisarzem. Mam na swoim koncie wiele sukcesów w konkursach literackich. Chcę pisać powieści fantastyczne i zdobyć światową sławę. W Pokecraft gram od blisko dwóch lat.
Moją pasją (oprócz Pokemonów oczywiście) jest muzyka. Uczęszczam do szkoły muzycznej od pierwszej klasy podstawówki. Gram na trąbce i innych instrumentach dętych. Muzyką zaraził mnie mój starszy brat Kamil,który jest profesjonalnym muzykiem - multiinstrumentalistą ze skłonnością do różnych dziwnych instrumentów. Pokemony zainteresowały mnie jeszcze wcześniej niż muzyka. Nie pamiętam dokładnie kiedy te fascynujące animowane stworzenia zawładnęły moim umysłem. Jestem komunikatywny i skory do współpracy. Dobrze czuje się w zespole. Chciałbym dołączyć do grona Liderów Sal,ponieważ czuje się na tyle dobrym graczem,że moim zdaniem podołam tej funkcji.

Dlaczego ten typ pokemonów.Typ normalny jest moim ulubionym typem Pokemonów. Są one zazwyczaj bardzo silne. Pociąga mnie ich minimalizm i niemożliwość zdominowania przez większość innych typów.
Staram się używać ich w każdej bitwie którą muszę stoczyć. Nie wyobrażam sobie walki bez takich Pokemonów jak Shine Snorlax czy Shine Ursaring.

Na moją korzyść przemawia również moja czysta kartoteka. Jak dotąd nigdy jeszcze nie byłem karany czymś więcej niż mutem za zbytnią otwartość w rozmowach z innymi graczami. Teraz znacznie się poprawiłem.

W załączniku wysyłam zrzut ekranu z moimi Pokemonami.
Obecnie mam w posiadaniu takie Pokemony jak:
-SH Ursaring
-Starraptor
-SH Snorlax
-Braiviary
-Tauros
-Stantler

Mam nadzieję,że przypadłem Wam do gustu.
Pozdrawiam
Pokemoniarz Karol :)

2016-12-02_21.30.48.png
Plik ściągnięto 56 raz(y) 105.39 KB

2016-12-02_21.30.48.png
Plik ściągnięto 29 raz(y) 105.39 KB

Ostatnio zmieniony przez Bigosman 8 Grudzień 2016, w całości zmieniany 1 raz  

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 6 Grudzień 2016   

FireShadow zostaje nowym liderem sali Fire

Bigosman- poprawa dlaczego ten typ

weddy 

Ostrzeżeń:
 6/3/6

Witam nazywam się Kuba i ubiegam się o lidera sali normal :)
Coś o mnie: Mam na imię Kuba i bardzo lubię kickboxing koszykówkę i tenisa stołowego

Dlaczego ja mam zostać liderem Normal?
Ponieważ bardzo lubię ten typ. z tego typu najbardziej lubię taurosa który jest moim najsilniejszym ogniwem. Tauros zaskoczył mnie w tym typie swoją walecznością i bardzo wielką siłą bardzo lubię walczyć moimi pokemonami normal więc pomyślałem ze wystartuje na lidera tego typu : ). Mam dosyć wielkie doświadczenie o typie normal : ).
Jestem ogarnięty
miły
i chętnie pomagam graczom
Ss niżej

Pozdrawiam weddy

(tutaj ss: http://imgur.com/a/zmQeF )

Venchy 

Witam !

Mój nick na serwerze Pokecraft to Venchy. Chciałbym ubiegać się o lidera sali Ground.

Coś o mnie :

Mam na Imię Aleksy. Mam 13 lat. Moim ulubionym sportem jest Piłka Nożna, ale nie pogardzę też innym sportem. Interesuje się graniem na gitarze klasycznej i chodzę na teatr, ale także mam korepetycje z programowania komputerowego. W przyszłości chciałbym zostać programistą komputerowym, lecz także informatykiem.

Czy byłem karany ?

Nie byłem w żaden sposób karany. Jedynie 1 mucik od Derpxxl.

Dlaczego akurat ten typ ?

Ponieważ według mnie pokemony typu Ground wyglądają na bardzo silne i wytrzymałe pokemony, które za wszelką cenę chcą wygrać. Pokemonem, który mnie zainspirował do zostania liderem sali był Groudon tak dla wiadomości jest to legendarny pokemon, który się ukazuje w 7 sezonie. Kiedy pierwszy raz go zobaczyłem wyglądał wspaniale i od razu wiedziałem, że ma w sobie tą moc i odwagę.
Dlatego tutaj jestem i wraz z moimi pokemonami chcemy walczyć o tytuł lidera i tak łatwo się nie ugniemy. Jak już zostanę liderem to będę walczył o honor sali i nie dam tak łatwo innym graczom wygrać mojej odznaki !!!

Dlaczego akurat mnie ?

- jestem mało agresywny,
- pomagam graczom, gdy tylko potrzebują pomocy,
- spokojny,
- zabawny,
- przede wszystkim ogarnięty.

Moja drużyna do walk ! ; )

- Flygon
- Golurk
- Donphan
- Marowak
- Krookodile
- Mamoswine

SS pokemonów :

https://scr.hu/83G1L2

Koniec !

Pozdro dla wszystkich graczy i liderów na serwerze !
Ostatnio zmieniony przez dominik493 8 Grudzień 2016, w całości zmieniany 1 raz  

przemo_1337 
Chce zostac liderem

Wysłany: 7 Grudzień 2016   

Trochę o mnie: Nazywam się Przemek mam 14 lat zacząłem swoją przygodę z pokemonami gdy wyszło Pokemon Go, zacząłem grać w pokecrafta w sierpniu 2016 roku, moje ulubione gry: cs:go, pokecraft, Five Night's At Freddy's, moje ulubione sporty to: piłka nożna, siatkówka, koszykówka, pływanie oraz boks, chciałbym w przyszłości zostać profesjonalnym graczem cs:go, fascynuje się graniem w gry które uwielbiam, gdy zauważyłem że jest coś takiego jak pokecraft to wiedziałem że to jest super gra i tak się stało, to były moje początki w grę pokecraft wybrałem na startera charmandera bo on jest moim jednym z najbardziej ulubionych pokemonów. Gdy jeszcze nie wiedziałem co to są pokemony to grałem bardzo dużo czasu w minecraft i cs:go i cs 1.6 na minecraft'cie się wychowałem później zacząłem grać z kolegami w cs:go, gdy już zacząłem grać w pokecrafta to miałem inne konto które nazywało się przemo846 ale chciałem zacząć swoją przygodę innym kontem, gdy jeszcze miałem te stare konto to grał ze mną kolega ale już nie gra.

Czy byłem karany?: Nie w żaden sposób nie byłem karany (jeden mute od Cichego)

(poprawa) Dlaczego ground?: Gdy zacząłem swoją przygodę z pokemonami to pierwszymi pokami które zobaczyłem to były typu Ziemnego i tak mi się spodobały że zacząłem trenować je tego typu w pokecrafcie, ponieważ są one supersilne, szlachetne, nie dają łatwo za wygraną oraz są poważnie nastawione do walki. Gdy oglądałem Anime to zafascynował mi Groundon który zbudował świat (wraz z Kyogre) oraz Flygon jak bardzo pomagał szlachetnie Ashu w uratowaniu pokemona "Jirachi" i jak walczył z salamence oraz ze złym Groundonem. Zawsze lubiłem budować coś z ziemi np. lubię podlewać nasiona w ziemi (wiem dziwnie to brzmi xD) a pokemony Ground to dla mnie marzenie żebym miał takiego w prawdziwym życiu! (wie ktoś czy gdzieś można kupić maskotki pokemonów ziemnych tanio? xD)

Dlaczego mam zostać liderem?: Jestem kulturalnym graczem, lubię pomagać innym graczom w potrzebie, nie oszukuje innych, oraz próbuje uspokajać graczy gdy są źli, oraz jestem ogarnięty.

Moje pokemony z którymi chce walczyć:
-Krookodile
-Golurk
-Rhyperior
-Flygon
-Swampert
-Torterra

ss: http://imgur.com/sgtFQro
Ostatnio zmieniony przez przemo_1337 10 Grudzień 2016, w całości zmieniany 6 razy  

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 8 Grudzień 2016   

Weedy -Niezaliczone

Venchy -Podanie średnie.Poprawa dlaczego ten typ

Przemo -Poprawa (ogranicz słowo Ground + cała treść dlaczego ten typ Poprawa)

Rekru na Normal i Ground przedłużam do 12.12

Venchy 

Wysłany: 8 Grudzień 2016   

Poprawa

Dlaczego typ Ground ?

Pokemony jak już nie raz pisałem zacząłem oglądać od 6 roku życia. Z każdego typu pokemona mam swojego ulubionego. Akurat moim ulubionym pokemonem typu Ground jest Krookodile, dlaczego akurat on ? Na początku jak go zobaczyłem oglądając pokemony to myślałem, że jest słaby, ale nawet spoko wyglądał. Podczas walki Asha z Krookodilem zaskoczyła mnie jego prędkość i zwinność jaką posiadał ten pokemon. Taktyki, które wykonywał były ciężkie do zablokowania, ale jak dobrze pamiętam to Ash w końcu znalazł na nie sposób. Właśnie to ten pokemon zainspirował mnie do zostania liderem sali Ground. Ogólnie nie myślę, że Krookodile jest najlepszy, ponieważ inne pokemony tego samego typu są takie mocne jak on. Nie macie się o co martwić, ponieważ nie poddam się tak łatwo i zamierzam walczyć o tytuł lidera do końca.

ikona9876543 
Lider Ground

Wysłany: 10 Grudzień 2016   

Witam. Jestem Adrian ツ [ W grze ikona9876543] Mam 14 lat , I chciałbym zostać liderem GROUND.

✯Coś o mnie✯

-Mieszkam w okolicy łodzi.
-Gram ponad 2 lata.
-Lubie grać w piłkę ręczną i Pokemonki.
-Umiem dobrze Pływać i jeździć konno.

Nie byłem nigdy karany żadnym JAILEM ani MUTEM , Oraz Kickiem lub Upomnieniem.

✯Dlaczego ja✯
1).Nigdy nie byłem karany.
2).Jestem kulturalny i sumienny.
3).Zna mnie dużo i bardzo im pomagam.
4).Pomagam w rozwoju serwera.
5).Bo jestem miły i zabawny ツツ.

✯Dlaczego ten typ✯

Dlaczego wybrałem akurat ten typ:
Gdy sięgam pamięcią zawsze w telewizorze leciały pokemony i pierwszym jakim zobaczyłem był Torterra. Strasznie mi sie spodobał iż jeszcze byłem dzieckiem i lubiłem lasy a on miał mini LAS na grzbiecie. Gdy grałem w pierwszą grę pokemon wybrałem torterre i była ona dobra , nawet bardzo. Dlatego teraz podtrzymuje że Ground to jeden z lepszych typów. A po drugie TYP ground ma dużo kontr lecz też posiada wiele taktyk których będe stosował by nie stracić odznaki.I po trzecie Kocham typ ground bo to nie typowy TYP :p są tutaj bardzo ciekawe i interesujące pokemony takie jak np golurk.
W przedszkolu mieliśmy narysować ulubione 2 żeczy .
Byłem mały i nawet nie myślałem i zabrałem się do pracy w rysowaniu torterry i golurka.
Gdy mieliśmy przynieść obrazki każdy się zaciekawił moimi rysunkami.
Dlatego wybrałem typ GROUND.

✯Moj skład✯

- SH flygon 100lvl

-SH gliscor 100lvl

-SH swampert 100 lvl

-SH mamoswine 100 lvl

-SH golurk 100 lvl

-krokodile <3 [Mój rodzynek ktÓry jest nie SHINY.]

Tutaj są SS pokemonów.

https://zapodaj.net/1b3d63c350bea.png.html
https://zapodaj.net/ba4e89cf0aeb2.png.html
https://zapodaj.net/6e0ad9823b967.png.html