Zamknięty przez: Derpauke 4 Grudzień 2016 |
skarga na lidera SaVaGeLoBsTeR |
| Autor |
Wiadomość |
ArejczxD
|
Wysłany: 28 Listopad 2016
|
|
|
| Jak zobaczyłem, że Savage dostał lidera dostałę raka skisłę i ebola. Naprawde? dopuszczać kogoś kto w ciągu tygodnia? dostał z 5 skarg? Gratuluję:D |
|
|
|
 |
Erebus
|
|
|
|
@UP
Tez mi sie slabo zrobilo
ale on widzisz sam ma 12/13 lat a podaje sie za mistrza itp rzadzi sie wyzywa na ts i wyzywa graczy :d
Ps. Arejcz Moglbys PV ?:D |
_________________ Ta chwila kiedy denek
wpisuje ;
/jail erebus
/ban erebus
:_: |
|
|
|
 |
SaVaGeLoBsTeR

|
|
|
|
Nie mam Czasu na was {Erebus/Magneto/Razorr}
Erebus masz bana i nie wywyszaj sie masz 12 lat kazdy o tym wie kazdy kto z tb gadal ci to powie, i nie mam 12/13 lat bo wysylalem zdj swojego paszportu na ktorym pisze moja date urodzenia jako dowod bo nikt mi nie wiezyl, zapytaj sie Dominik'a szefa liderow i nwm kto jeszcze widzial chyba hamtarek wienc prosze cie nie udzielaj sie jak nie wiesz jak jest na serwie teras bo masz bana.
Magneto odeszles z poke odejdz tez z forum nie ciagnij tego widze ze probojesz pomoc tym co chca mnie zniszczyc te wulgaryzmy byly na pw nie ma za to bana i to bylo jak zaczynalem ponownie grac na poke sprawa "SaVaGeLoBsTeR Mnie Okradl" zostala wyjasniona blendem gracza BoToTylkoGra, Sprawa zostala wyjasniona prszez cb UltraMagneto juz zapomniales?.
Razorr dajesz mi bol glowy nie odkopuj czegos co bylo 5mies temu bo dq nie dostales bez powodu jak chcesz odkopywac cos to odkop sam siebie z tego w co sie wpakowales |
_________________ A man with a dream is a man with hope
A man with hope is a man with a dream
 |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
@up: Hihi, nie masz czasu - to czemu odpisujesz?
5 miesięcy temu tak????? Dalej aktualne skarbek. Jak to Torek napisał kiedyś (nie zacytuję dokładnie, bo nie znajdę tego):
"Może być i sprzed 3 lat temu. Obraza to obraza"
DQ sprawiłem sobie sam. :)
Nie zamierzam aktualnie wracać na KidModa, mam nadzieję, że derpik i ćhy sobie poradzą :))
Pójdź po aspirynę. |
_________________ poke się skończyło, żegnam |
|
|
|
 |
Magneto
...

|
|
|
|
Nie da się zaprzeczyć, że to ja wyjaśniłem tę sprawę. Tylko... co to ma do rzeczy?
Twoje zachowanie jest inną sprawą. A tak się składa, że nic się z Tobą nie zmieniło.
Jeśli próbujesz mnie złamać tym, że odszedłem z Poke, to się mylisz. Odszedłem, bo miałem traumę po incydencie z Aszką. To nie jego wina. On tam był przypadkową ofiarą. W każdym razie, coś musisz o mnie się dowiedzieć, a ja muszę Ci to objaśnić.
Wspieram tylko tę stronę konfliktu, która ma rację
W tym przypadku, jest to liczniejsza strona. Nie możesz uciekać. Myślałeś, że uciekniesz przed tym co zrobiłeś?
Prawda, za wulgaryzmy na PW nie ma bana... Ale teraz, jak zostało to ujawnione, to jakoś Ci może nagle spaść pozycja jako lidera, bowiem winieneś być przykładem dla innych, a nie jakimś przedstawicielem czegoś, co się zwie Untermensch...
Razorr odszedł z honorem.
Erebus ma rację.
A Ty nieustannie próbujesz się wywinąć. Poddaj konsyderacji fakt, że nikogo tu nie da się oszukać.
Wszystko zostało już ustalone poprzez zeznania. Pozostaje tylko werdykt Denka.
TL,DR: Odparcie SaVaGe'a jest unieważnione...
Denku, werdykt prosimy |
_________________ ... |
|
|
|
 |
SaVaGeLoBsTeR

|
|
|
|
Nie mam po co kotek ;)
5m? jaka obraza 5m temu chodzi mi o to z BoToTylkoGra
Rusz glowa bo juz chyba za cb brat pisze te posty :I |
 |
|
|
|
 |
SaVaGeLoBsTeR

|
|
|
|
| Twoje "madre gadanie" jest dnem teras mnie brzuch boli prosze cie nie udzielaj se w nie swoje sprawy gdyby nie wpakowal sie w to aszka/razorr ty bys sie nie odzywal wulgaryzmy byly w twoja strone bo mi spamiles na pw "ej dlaczego go oszukales" prosze cie idz juz ja nikogo nie lamie bardziej lamie swoje placy siedzac i czytajac twoje dlugie paragraphy zdan sam nasz pokeprokurator tez wiedzial o danym MB i o secrecie lite z kowadlami, nie jestes aniolkiem, nasz kochany Magneto sprawa z tb jest do zamkniencie zamkneles rozdzial z pokecraft wienc juz mozesz isc jak chcesz sie udzielac w nie swoje sprawy zacznij byc czescia ich. |
 |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
Za dużo zjadłeś widocznie, a Magneto o kowadle nie wiedział:))
Będzie MądryEdit, gram rankeda w lola. |
|
|
|
 |
Erebus
|
|
|
|
//UP
@up_savage
za 2tygodnie koncze 14lat kolezko
Razorr i Magneto mowia prawde
mam bana ale to tez mnie dotyczy ;c
Nie lubie cie razorr {KAPPA} ale przyznam ci racje
Pozatym jak cos SaVaGe jestes toksyczny PS. @@@@ALERT@@@@ SLOWNIK HELP |
_________________ Ta chwila kiedy denek
wpisuje ;
/jail erebus
/ban erebus
:_: |
|
|
|
 |
SaVaGeLoBsTeR

|
|
|
|
Erebus nie mam do cb slow nie masz argumentow mi sie juz na was skonczyly bo wy sie powtazacie probojecie mi zazucic zeczy ktore sie dzialy miesiace temu Ps. Nie jestem z polski nie bede uzywal slownika NIE WYWYSZAJ SIE nie bede juz pisal bo jak juz mowilem skonczyly mi sie na was argumenty bo sie powtarzacie ja se gram teras i nie bede sprawdzal forum co 5m zeby sprawdzic jak powtorzyli sie moji chlopcy ;)
"#dqdladzikusa" zalosne razorr twoja arogancia jak u twojego brata wzrasta.
Prszyklad waszej arogancji
http://scr.hu/2abc/kfvu0
http://scr.hu/2abc/jgvsn |
 |
|
|
|
 |
dejnio
Shinobi Konohy

Wiek: 25 Dołączył: 19 Lip 2016 Posty: 200 Skąd: Wioska Liścia
|
|
|
|
| SaVaGeLoBsTeR napisał/a: | Erebus nie mam do cb slow nie masz argumentow mi sie juz na was skonczyly bo wy sie powtazacie probojecie mi zazucic zeczy ktore sie dzialy miesiace temu Ps. Nie jestem z polski nie bede uzywal slownika NIE WYWYSZAJ SIE nie bede juz pisal bo jak juz mowilem skonczyly mi sie na was argumenty bo sie powtarzacie ja se gram teras i nie bede sprawdzal forum co 5m zeby sprawdzic jak powtorzyli sie moji chlopcy ;)
"#dqdladzikusa" zalosne razorr twoja arogancia jak u twojego brata wzrasta.
Prszyklad waszej arogancji
http://scr.hu/2abc/kfvu0
http://scr.hu/2abc/jgvsn |
ORTOGRAFIA |
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
 |
Magneto
...

|
|
|
|
SaVaGe, powiem Ci jedno... Pokazujesz właśnie dlaczego NIE ZASŁUGUJESZ NA LIDERA...
Przyznałeś się do wulgaryzmów. Oskarżasz mnie o coś, na co nawet nie masz dowodów.
"Dowód to w sądzie wszystko, bez niego jesteś nikim"...
Zeznania to również jest forma dowodu, a ty nawet nich nie posiadasz. No chyba, że poprosisz Swoich najlepszych, równie toksycznych kumpli pokroju Xardix / Patrykozaur.
*ociekając ironią*
Ci to dopiero są przykładni, no nie?
*koniec ironii*
Oto dokładny cytat z Twojego podania:
| Cytat: | | jesli ktos prszyjdzie i powie ze cos powiedzialem to nie prawda gdysz ja nie uzywam wulgaryzmow na (serverze) |
Znaczy już wtedy byłeś świadomy, że coś zrobiłeś nie tak i próbowałeś się zabezpieczyć przed oskarżeniami. Tak mogłeś po prostu pomyśleć i nikogo nie obrażać... A właśnie...
| Cytat: | | nie prszeklinam na serwerze ani na forum |
Jakież to ironiczne... A byłbym w stanie zaprezentować Tobie świadków... Którzy wiedzą, że to nieprawda...
Twoje próby pozamiatania wszystkiego pod dywan są równie żałosne co Twoje wypowiedzi, pomijając wszelkie aspekty ortograficzne i przyjmując, że faktycznie jesteś z zagranicy.
To nie arogancja, że Razorr Ci stwierdził, iż załatwi Aszce tego lidera. W polskim języku jak składasz obietnicę, której chcesz się kurczowo trzymać, to używasz czasu przyszłego bezpośrednio.
A Aszka ma rację - on śmieszkuje, Ty obrażasz. Jaka różnica? Taka, że mimo wykroczeń podobnego sortu, to Ty jakoś możesz, on nie. Ciekawy paradoks. Oboje nie powinniście zostać dopuszczeni idąc tą Twoją logiką.
Starcie umysłów ze mną to bardzo ryzykowne zajęcie, SaVaGe. Albowiem ja mam rozum i wiem jak z niego korzystać. Mam nad wieloma osobami przewagę, mówiąc nieskromnie.
"Tańczysz ze mną na cienkim lodzie", tylko że "ja nie dotykam tego lodu w żaden sposób".
Jak tak dalej pójdzie, to upadniesz i zostaniesz publicznie poniżony. To będzie Twój koniec.
Miejże trochę honoru i przyznaj się teraz.
PS. Ciekawe te Twoje wypowiedzi na Skype i tak dalej. To, że jesteś liderem zobowiązuje Ciebie do godnego zachowania nie tylko tu, na serwerze, ale też godnej jego reprezentacji. A Ty nie umiesz żadnej z tych dwóch rzeczy zrobić... |
_________________ ... |
|
|
|
 |
SaVaGeLoBsTeR

|
|
|
|
Magneto powtorka
Razor jak mowilem powtarzasz sie to bylo wyjasnione po za poke sie nie liczy ;D
ss ktore dalem dowody na arogancie nie dowody na banixa ani nic ja juz z twojim bratem skonczylem on nie moze isc na lidera i to mi wystarczylo zeby zostawic sprawe
powtorka/powtorka chlopaki ;D |
 |
| Ostatnio zmieniony przez SaVaGeLoBsTeR 28 Listopad 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
Forma dodatkowa, dowodzik w formie logów, liczy się i nie liczy, ale enjoy.
Nic niewygodnego nie wyciąłem.
Nazwa logu, może coś. 2016-11-06-1
[00:47:39] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] BestAsheEU: kto razor
[...]
[00:47:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] [KidMod][LiderSali Electric] RazorrBlaack: kmwtw.
[00:47:46] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP][LiderSali Bug] nusiek3446: dobra powiedzmy ze wika dostanie ub
[00:47:53] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] Budziol: RazorrBlaack to jest zalosne
[00:47:57] [Client thread/INFO]: [CHAT] [KidMod][LiderSali Electric] RazorrBlaack: co jest zalosne?
[00:48:01] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] BestAsheEU: zachowanie SaVaGeLoBsTeR
[00:48:02] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP][LiderSali Bug] nusiek3446: i taki domi moze pozwolic wice isc na lid tylko dlatego ze ja lubi
[00:48:06] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP][LiderSali Bug] nusiek3446: tak savage, czyz nie?
[00:48:11] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP][LiderSali Bug] nusiek3446: no wlasnie nie d-_-b
[00:48:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] [KidMod][LiderSali Electric] RazorrBlaack: nusiek
[00:48:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] [KidMod][LiderSali Electric] RazorrBlaack: tak jest z aszka
[00:48:15] [Client thread/INFO]: [CHAT] [KidMod][LiderSali Electric] RazorrBlaack: o tak d-_-b
[00:48:16] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] BestAsheEU: Cos ty nusiek, przekupiony zostal <3
[...]
[00:48:24] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP] SaVaGeLoBsTeR: chyba twoje best placzesz bo nie mozesz isc na lidera a jak moge :P
[00:48:31] [Client thread/INFO]: [CHAT] [KidMod][LiderSali Electric] RazorrBlaack: co zechce to zrobi
[00:48:33] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] BestAsheEU: Nie mozesz <3333
[00:48:37] [Client thread/INFO]: [CHAT] [KidMod][LiderSali Electric] RazorrBlaack: a Ty savage
[00:48:39] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] BestAsheEU: jak bede chcial to sam bede mogl
[00:48:39] [Client thread/INFO]: [CHAT] [KidMod][LiderSali Electric] RazorrBlaack: nie fikaj, bo nie mozesz
[00:48:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] BestAsheEU: czkeam na moje wymarzone rock Savage.
[...]
[00:48:49] [Client thread/INFO]: [CHAT] [KidMod][LiderSali Electric] RazorrBlaack: jak dostane ssa od denka
[00:48:53] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] BestAsheEU: maszko no
[00:48:54] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] Budziol: To ze klucisz sie i starasz zeby ktos nie mogl byc liderem a po 2 ma pozwolenie
[...]
[00:48:57] [Client thread/INFO]: [CHAT] [KidMod][LiderSali Electric] RazorrBlaack: tj ze slowami denka
[00:49:00] [Client thread/INFO]: [CHAT] [KidMod][LiderSali Electric] RazorrBlaack: Budziol ale on nie ma xD
[00:49:01] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP] SaVaGeLoBsTeR: RazorrBlaack dla mnie? jestes nikim nie udzielaj sie
[00:49:04] [Client thread/INFO]: [CHAT] SaVaGeLoBsTeR, samsam333
[00:49:09] [Client thread/INFO]: [CHAT] [BestAsheEU -> Ja] Wykorzystaj rade torka. Klotnia z adm=mute
[00:49:11] [Client thread/INFO]: [CHAT] Gracz RazorrBlaack wyrzucil SaVaGeLoBsTeR za oj wlasnie jestem. obraza adm, moglbys juz wejsc do jaila..
[...]
[00:49:20] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] BestAsheEU: DAWAJ GO DO JAILA
[00:49:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] [KidMod][LiderSali Electric] RazorrBlaack: nie dam
[00:49:30] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> nusiek3446] on jest zalosny xD
[00:49:30] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] BestAsheEU: faworyzacja, cichy mi dal na 10h muta jakos
[00:49:35] [Client thread/INFO]: [CHAT] [nusiek3446 -> Ja] troche XD
[00:49:38] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP] SaVaGeLoBsTeR: Obraza??
[00:49:42] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] BestAsheEU: tak, klotnia
[00:49:47] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Trener] BestAsheEU: torek mi za to dal jaila :D
[00:49:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] [KidMod][LiderSali Electric] RazorrBlaack: "jestes nikim" tak, to jest obraza jak chcialbys wiedziec
[00:49:52] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP] SaVaGeLoBsTeR: mowiac komus ze jest sie nikim dla kogos to nie obraza
--
| SaVaGeLoBsTeR napisał/a: | Magneto powtorka
Razor jak mowilem powtarzasz sie to bylo wyjasnione po za poke sie nie liczy ;D
ss ktore dalem dowody na arogancie nie dowody na banixa ani nic ja juz z twojim bratem skonczylem on nie moze isc na lidera i to mi wystarczylo zeby zostawic sprawe
powtorka/powtorka chlopaki ;D |
Ayy lmao. Przyznałeś się, że to Ty - wpadłeś ;3
Wystarczyło tylko tego; Na poke się liczą, jak najbardziej O.o... A jak myślisz, jak Asaro spadł na dół?? Skype xDD Od Kuby dostałem ss z próbą handlu PSC, "ale to nie był on!!!" - Kosma dał mu jaila, później wydało się parę "nieciekawych" faktów... Savage, serio sobie pogrywasz. ;s |
| Ostatnio zmieniony przez Razor v3 28 Listopad 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|