Zamknięty przez: Derpauke 4 Grudzień 2016 |
skarga na lidera SaVaGeLoBsTeR |
| Autor |
Wiadomość |
ronaldo9
Gracz Pokecraft
|
Wysłany: 27 Listopad 2016 skarga na lidera SaVaGeLoBsTeR
|
|
|
mój nick:ronaldo9
skarga na :SaVaGeLoBsTeR
Ten gracz wyzywa graczy na ts3 i w grze mam na to dowody i osoby widzące.
ss http://imgur.com/ZsjTxto
mam jeszcze nagrane jak mnie obraża na ts |
|
|
|
 |
Erebus
|
Wysłany: 27 Listopad 2016
|
|
|
Wtrącam się ale to też do tematu ;3
1. SaVaGeLoBsTeR jest taki
2. SaVaGe rowniez obrazal mnie gdy po banie gadalem na ts z wieskiem :CCC |
_________________ Ta chwila kiedy denek
wpisuje ;
/jail erebus
/ban erebus
:_: |
|
|
|
 |
dejnio
Shinobi Konohy

Wiek: 25 Dołączył: 19 Lip 2016 Posty: 200 Skąd: Wioska Liścia
|
|
|
|
| To prawda.Gracz zachowuję się karygodnie.Sam mam dużo screenów na tego właśnie gracza.Te zachowanie powinno zostać ukarane |
|
 |
Derpauke
Random.

|
|
|
|
| Co do ts'a to się nie mieszam, bo nie wiem czy łączy się z pokecraftem. Screen mało widoczny, ale tam było napisane mniej więcej tyle: "hahahaha beka z dzieciaka ma 13 lat a prosi na ts'ie o 16+", co mogę potwierdzić. Savage ogólnie zachowuje się.. toksycznie. Obraża mniej lub bardziej, prowokuje kłótnie i takie tam kolorowe różności. Czy to, że tutaj napiszę coś da? Zapewne nie, bo potrzebne by były screeny, mam jednak nadzieję, że ktoś weźmie pod uwagę posty pod tym tematem i ogarnie trochę naszego kochanego lidera dark. ;) |
_________________ Siajmiiiiiiiiin~
 |
|
|
|
 |
AsheEUBest
haha umarl :D

Wiek: 24 Dołączył: 08 Lis 2016 Posty: 73 Skąd: co za gupol -_-
|
|
|
|
| Cóż za HQ ss.... Ale savag jako gracz to serio niefajny typek proszę o bana ;-D Wyzywa mnie często od dzieci i na skype, że jestem nied***** itp. |
_________________ looool gripex, flyerbek, gosu, doublelift i bubba kush w jednym :O
kc amelia, derp, cola, torek i moje wszystkie waifu tez kc
Przydatne -> https://www.youtube.com/c...8CVTSpJA/videos
 |
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
|
|
|
Dobra nie robie faworki nikomu, dlatego savage i ronaldo dostaja bana . ronaldo za nagrywanie , savage za obrazanie .BAN NA 2H , co w grze zadecyduje denek
EDIT : żeby nie było niżej macie powody zbanowania .
na forum.png
|
 |
| Plik ściągnięto 3123 raz(y) 10.74 KB |
|
_________________ "FRYTEK od listopada 2015 roku"
"ŁĘTA od nie pamiętam kiedy (bo mama andresha)"
"MEMLACZKI (Itp) od kilku miesięcy ( bo zieniu)"
~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)
FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem
I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333
 |
| Ostatnio zmieniony przez Ziemniaczki 27 Listopad 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Erebus
|
|
|
|
Jak derp @Up3
SaVaGe Jest Toksycznym dzieckiem, ma 13lat a rzadzi sie tak samo jak tusk xD ale do rzeczy
Obrazanie ? , to nie godne lidera wdg mnie powinna byc za to mocna kara typu ban/dq ale denek zadecyduje |
wpisuje ;
/jail erebus
/ban erebus
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
|
|
|
| Bana raczej nie bedzie bo obrazal na ts'ie , a na ts są oddzielne kary |
~Dq z Lidera (smuteg)
~Były Szef liderów
~dq z lidera (odejście)
/delider RazorrBlaack
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
 |
|
|
|
 |
Erebus
|
|
|
|
| Ziemniak, Chodzi mi o bana na ts np 2/3/4Miechy ;3 |
wpisuje ;
/jail erebus
/ban erebus
|
|
|
 |
SaVaGeLoBsTeR

|
|
|
|
Erebus jak gracz Wiesiek wbije w grze to sie go zapytam chodzi o obrazanie cb po twojim banie
prawda taka ze ty obrazales mnie wienc oczywiscie bede sie bronil nie obchodzi mnie to ze dostales bana jedyna spina jaka z tb mialem to bylo, to ze wcinales sie/obrazales mnie/i piszczales nie mam 13 lati nie badz taki do prszodu jak sam masz 12.
Co do ts'a a pokecraft sa ruznice sam powiedzial ziemniak bana na tsie dostalem na 2h nwm powino byc ostrszezenie ale k masz admina rob co chcesz nie mowie ze zrobiles zle popieram to co zrobiles
Dejnio podaj screeny zrob skarge prosze chce zeby denek zobaczyl rob ssy nasz detektywie ale teksty
"Nie dla psa kielbasa" to prowokacja a jak derp wychodzi z gry to nie czas na obrazanie bo logi sa
ja nie robie ss'ow bo nie chce mi sie ale twoja prowokacje widziala derp sama ale oczy odwrocone nic sie nie dzieje.
BestAsheEu
Podaj ss bo ja skonczylem sprawe z tb wywyszasz sie jestes arogancki ignorancyjny i masz nie wypazonom twarz pawek zrobil juz na cb skarge bo mi sie jej nie chcialo pisac bo czasu nie mialem
za 5m zakladam ze razor sie jeszcze tutaj podpisze jak nie to bede zdziwiony.
Derpxxl
Mowiac ze ktos jest dzieckiem jest obraza dla osoby po wyzej 18 lat ja jestem dzieckiem ty tez tak jak i ronaldo "Ogarnanc troche naszego kochanego lider Dark" mowi liderka fighting ktora dostala lider chociarz ze prszegrala walke.
Czekam na wypowiec denka ja juz sie wypowiedzialem nic juz nie bede pisal.
@Edit/ Slaby ss polecam inny program. |
_________________ A man with a dream is a man with hope
A man with hope is a man with a dream
 |
|
|
|
 |
Erebus
|
|
|
|
1.Wiesiek? , Kolezko nie mam zamiaru sie klocic ale tak mam 13 zaraz 14 ^^ lat :D
2. WIesiek byl przy tej rozmowie
3. Prowokujesz graczy do klotni/wyzwisk :_:
Ps. nie obrazalem cie tylko ty mnie wyzywales od Cytat "Deb**i" "Swierszczy" :_: |
wpisuje ;
/jail erebus
/ban erebus
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
|
|
|
| Savage dostałes bana tak samo jak ronaldo . Zaraz napisze regulamin , ale mowilem ze jak narazie obowiazuje ten ze starego ts . ALE TO CO SIE DZIEJE NA TS DZIEJE SIE NA TS NIE NA POKECRAFCIE . Erebus na 4miechy ? bez przesady . |
~Dq z Lidera (smuteg)
~Były Szef liderów
~dq z lidera (odejście)
/delider RazorrBlaack
Jak ja już na wodniku
 |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
| SaVaGeLoBsTeR napisał/a: | Erebus jak gracz Wiesiek wbije w grze to sie go zapytam chodzi o obrazanie cb po twojim banie
prawda taka ze ty obrazales mnie wienc oczywiscie bede sie bronil nie obchodzi mnie to ze dostales bana jedyna spina jaka z tb mialem to bylo, to ze wcinales sie/obrazales mnie/i piszczales nie mam 13 lati nie badz taki do prszodu jak sam masz 12.
Co do ts'a a pokecraft sa ruznice sam powiedzial ziemniak bana na tsie dostalem na 2h nwm powino byc ostrszezenie ale k masz admina rob co chcesz nie mowie ze zrobiles zle popieram to co zrobiles
Dejnio podaj screeny zrob skarge prosze chce zeby denek zobaczyl rob ssy nasz detektywie ale teksty
"Nie dla psa kielbasa" to prowokacja a jak derp wychodzi z gry to nie czas na obrazanie bo logi sa
ja nie robie ss'ow bo nie chce mi sie ale twoja prowokacje widziala derp sama ale oczy odwrocone nic sie nie dzieje.
BestAsheEu
Podaj ss bo ja skonczylem sprawe z tb wywyszasz sie jestes arogancki ignorancyjny i masz nie wypazonom twarz pawek zrobil juz na cb skarge bo mi sie jej nie chcialo pisac bo czasu nie mialem
za 5m zakladam ze razor sie jeszcze tutaj podpisze jak nie to bede zdziwiony.
Derpxxl
Mowiac ze ktos jest dzieckiem jest obraza dla osoby po wyzej 18 lat ja jestem dzieckiem ty tez tak jak i ronaldo "Ogarnanc troche naszego kochanego lider Dark" mowi liderka fighting ktora dostala lider chociarz ze prszegrala walke.
Czekam na wypowiec denka ja juz sie wypowiedzialem nic juz nie bede pisal.
@Edit/ Slaby ss polecam inny program. |
Ayy. I żeś trafił w sedno. Brak 18. Sam fb mówi co innego lul. Derp potwierdzi, Ziemniak potwierdzi to, że obrazales Aszke. Nie trzeba SS, bo to i tak można w logach sprawdzić. Odnośnie Ciebie, super, że wygrałeś na gościa full evs hp 15/15. Kozak.
Odnośnie tego to podpisuje się obydwiema łapami za dq. |
_________________ poke się skończyło, żegnam |
|
|
|
 |
SaVaGeLoBsTeR

|
|
|
|
Mialem nic nie pisac ale nie to co wy tu piszecie to poraszka xDD moj facebook zrobilem jak mialem 9lat i dalem randomowa date wienc nie wiesz co mowisz mam tam chyba 20 cos lat wienc no ...
i tak mozna sprawdzic logi i ja chce zeby logi zostaly sprawdzone.
dodajac do tego jak masz lapy to kocur jestes ;) |
_________________ A man with a dream is a man with hope
A man with hope is a man with a dream
 |
|
|
|
 |
nusiek3446
.

Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2015 Posty: 1681 Skąd: INSERT LOCATION HERE
|
|
|
|
| Sory sava, ale tak się mi wydaję, że według ciebie WSZYSCY cię tu prowokują. Próbowałem Ci wbić do głowy, że takich gości, którzy działają ci na nerwy po prostu traktujesz jak powietrze, albo wpisujesz /ignore gościuktórymniewnerwia i po sprawie. Ale nie, nie nie nie. Zacząłeś zwalać winę na derp że nie broni cię przed prowokacją (XD). Jbc chodzi o rozmowę z bodajże piątku, między tobą a dejniem. Dejnio niewłaściwie się zachowywał, to racja, ale ty również nie zachowałeś się rozsądnie, zapraszając go na TS na ostrą wymianę zdań (NIE CHODZI O TS POKECRAFTA). Nie było mnie przy tej rozmowie, ale podobno cały czas wyzywałeś dejnia, było jeszcze coś o jakiś argumentach, ale nie jestem w stanie se przypomnieć co. W każdym razie bynajmniej stwierdzam po twoim zachowaniu że nie nadajesz się na lidera, reprezentujesz bynajmniej poziom odbiegający od wytycznych lidera. Niestety, ale wnioskuję o Degrada z rangi, lub ostrzeżenie. |
_________________ "Its hard to be the best, but someone must".
Lider Sali Grass od 18.07.2015 do 08.09.2015
Lider Sali Ghost od 08.09.2015 do 10.11.2015
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017
 |
|
|
|
 |
|
|