Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Otwarty przez: dominik493 18 Lipiec 2017 |
Liderzy Sal: Rekrutacja -> Electric,Fire,Rock, |
| Autor |
Wiadomość |
ptr1337
|
Wysłany: 19 Listopad 2016 Lider Sali Electric
|
|
|
Dzień dobry mam na imię Piotrek mam 14 lat .Mój nick w minecraft pokecraft to ptr1337.
Moje Hobby to Piłka Nożna i lubię też pograć sobie na komputerze.
Dlaczego Typ Electric:
Dlatego że Electric pokemony to moje ulubione i też chyba najsilniejsze według mnie !
Dlaczego mam zostać liderem Electric ?
Dlatego że :
-Znam serwer i znam mnóstwo graczy .
-Posiadam dużo pokemonów.
-Jestem uczciwy nie oszukuje nie kłamie !
-Nie Byłem nigdy banowany ani mutowany!
-Codziennie mogę na granie na pokecraft poświęcić 4-6 Godzin!
Moje pokemony!
-Luxray
-Ampharos
-Magnezone
-Electivire
-Jolteon
-Lanurn
To mój główny Team a to dowód że mam
OYmHoSr.png
|
 |
| Plik ściągnięto 53 raz(y) 462.29 KB |
|
| Ostatnio zmieniony przez ptr1337 19 Listopad 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
PokeWladca
|
Wysłany: 19 Listopad 2016
|
|
|
Hej,mam na imię Kamil mam 14 lat z pokemonami miałem styczność już w wieku 8 lat,.Jako dziecko uwielbiałem oglądać anime pokemon i wraz z bratem bawiliśmy się w trenerów.Ja oczywiście uparłem się że chcę być Ashem,natomiast on był Brockiem.od pory gdy usłyszałem o pokecraft od razu zainstalowałem launcher i namówiłem kolegę aby grał ze mną,niestety nie miał on dobrego komputera więc długo razem nie graliśmy.Przejdźmy do tego co dzieje się teraz.Hciałbym zostać liderem Ground
na serverze gram już 2i pół rokui mam zamiar grac jeszcze dłużej ponieważ bardzo mi się on podoba
mili gracze,admini,kidmodzi i inni.Jeśli chodzi o bany,jaile itp to nigdy nie byłem karany na serverze
Dla czego typ Ground?
Wybrałem typ Ground ponieważ lubię wygląd nie których pokemonów tego typu np Glisgor oraz wiele innych.Te pokemony są naprawdę zwinne szybkie i co najważniejsze dobrze wyglądają!.Posiadałem wcześniej 3 pokemony tego typu więc skorzystałem z okazji i próbuje po raz kolejny moich sił aby być liderem Ground.
Dla czego ja mam zostać liderem?
-Znam server w miare dobrze
-Dogaduję się z większością graczy
-Nie robie problemów i tp
-Gram długo na serverze więc wiem jakie są zasady
mistrz.png
|
 |
| Plik ściągnięto 90 raz(y) 900.72 KB |
|
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
Wysłany: 19 Listopad 2016
|
|
|
| @up: Brak dowodów na posiadanie przez owe pokemony 100 lvl'a. Zrób nowy ss. |
_________________ poke się skończyło, żegnam |
|
|
|
 |
Sikora1243
|
Wysłany: 20 Listopad 2016
|
|
|
Witam.
Mam na imię Mateusz mam 15 lat na pokecrafcie jestem już od 2014 roku.Lubie grać w pokecraft i spędzam bardzo dużo czasu na serwerze.Nie byłem karany oprucz kilkuminutowych mutów.
Dlaczego chce zostać liderem sali electric ?
Liderem chciałem zostać odkąd zaczołem grać. Zbierałem poki ale byłem za mały.Teraz jak mam 15 lat myśle że jestem gotowy żeby zostać liderem sali electrick.
Dlaczego ja a nie inni ?
-jestem ogarnięty
-spędzam dużo czasu na serwerze(od 3 do 7 godzin)
-jestem miły dla każdego
-nie urzywam wulgaryzmów
-jestem pracowity(będe pomagał w różnych rzeczach np eventach)
-nie oszukuje,jestem uczciwy
-jeśli wybierzesz mnie często będe robił walki
Dlaczego electrick?
Ponieważ te pokemony są bardzo ciekawe.Od małego dziecka lubiłem elektryczne pokemony takie jak pikachu ;D.Te pokemony są bardzo silne ruwnocześnie bardzo ładnie wyglądają.Moim ulubionym pokemonem teraz jest electabuzz który ma świetne ataki i świetnie wygląda.
Moje pokemony to :
- Raichu
-Galaventula
-Luxray
-Lantur
-Joleton
-Electabuzz
Oczywiście wszystkie na 100lvlu oto dowód:
Jeśli to mnie wybierzesz nie będziesz żałował.Z góry dziękuje.
2016-11-20_11.48.08_2.png
|
 |
| Plik ściągnięto 59 raz(y) 530.21 KB |
|
| Ostatnio zmieniony przez Sikora1243 20 Listopad 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
PokeWladca
|
|
|
|
Ss moich poków
Bez tytułu.png
|
 |
| Plik ściągnięto 56 raz(y) 1.44 MB |
|
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
|
|
|
Ptr- Niezaliczone
PokeWladca- Poprawa (Dlaczego ten typ)
Sikora -Niezaliczone |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
SuchyAkaMokry
Nic
|
|
|
|
Cześć !
O mnie :
Mam na imię Miłosz. Mam 14 lat. Na serwerze gram prawie od jego początków, bo od marca 2014. Lubię grać w CS:GO oraz spotykać się ze znajomymi.
Dlaczego ja ?
Chciałbym starać się o lidera Ground . Staram się za każdym razem pomagam graczom, aktywnie spędzam czas na serwerze na serwerze, jestem kulturalnym i uczciwym graczem . Zawsze pomagam młodszym graczom i mniej doświadczonym. Nie byłem nigdy karany ani banem ani jailem. Sam jestem dość doświadczony ponieważ obejrzałem 18 sezonów pockemon w całości i na serwerze gram od jego początków. więc z tym doświadczeniem moge pomagać graczom.
Dlaczego ten typ ?
Wybrałem typ Ground ,ponieważ jest to mój ulubiony typ. Można z nim zgrać fajne kombinacje i od kiedy trafiłem na serwer zawsze chciałem zostać liderem ground.Lubię kombinować i typ ground jest idealny do tego, ponieważ Można z nim zgrać fajne pocki. Typ ground jest poprostu dla mnie idealny bo pasuje do mojego spokojnego i wyrachowanego charakteru. Na serwerze spędzam od 3-5 godzin dziennie, w weekendy mogę grac cały dzień. Myślę że wniosę dużo energii i zmian na serwerze. Walki robiłbym codziennie. Pokemony:
Flygon
Mamoswine
Gliscor
Torterra
Swampert
Golruk
Mam nadzieje że weźmiecie moje podanie pod uwagę. Liczę na jego pozytywne rozpatrzenie. Pozdrawiam
Nick w grze: SuchyAkaMokry
2016-11-20_21.43.22.png
|
 |
| Plik ściągnięto 50 raz(y) 1.14 MB |
|
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 21 Listopad 2016
|
|
|
Suchyakamokry- Poprawa
Rekru na Poison przedłużam ostatni raz (26.11) |
 |
|
|
|
 |
Sikora1243
|
Wysłany: 21 Listopad 2016
|
|
|
| Dominik a moge jeszcze złożyć podanie na poison czy nie ? |
|
|
|
 |
Ajo
|
Wysłany: 22 Listopad 2016 Lider Poison
|
|
|
Witam... Eee.. Mam opowiedzieć coś o sobie.. ok więc: Mam na imię Olek, bardzo lubię pokemony, tak więc uwielbiam ten serwer. Nie wiem czy to ma jakiś związek ale napisze że moim ulubionym pokemonem jest Mega Charizard X, tylko szkoda, że nie ma go na serwerze :< Więc tak... Teraz dlaczego ten typ.. Opowiem to tak: Niedawno patrzyłem sobie na wolne stanowiska liderów. I jako że miałem dużo takich pokemonów, chciałem zostać liderem poison. Po pewnym czasie znudziło mi sie expienie pokemonów. Więc przestałem. Ale chyba w sobote postanowiłem że wyexpie te poki. A dlaczego ten typ? Ponieważ chyba tych pokemonów jest najwięcej i są najlepsze. np. gengar bardzo dobry pokemon ghost/poison więc... Dobra więc tak.. Moje pokemony: Chyba sie wysłało ale jak nie moje poki to:
Tentacruel
Muk
Scolipede
Shiny Beedrill
Nidoking
Gengar
No dobra, ale dlaczego niby ja mam zostać liderem? Tak właściwie to nie wiem.. Ale poprostu nigdy nic mi nie szło, nigdy nic nie osiągnąłem więc chciałbym chociaż zostać tym liderem. Dobra, to chyba tyle.. to.. cześć!
BedeLideremChyba.png
|
 |
| Plik ściągnięto 45 raz(y) 620.56 KB |
|
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 22 Listopad 2016
|
|
|
Pokewladca czekał na poprawę -Niezaliczone
Ajo- Podanie niezaliczone
Proszę o niewysyłanie mi na priv: podań,pytań czy innych rzeczy bo rzadko tam zaglądam ,-, |
 |
|
|
|
 |
Sikora1243
|
Wysłany: 22 Listopad 2016
|
|
|
Witam.
Nazywam się Mateusz Sikora i mam 15 lat.Na lidera staram się 2 raz za 1 razem starałem sie na elektrick ale nie wyszło mam nadzieje że z poison zostane lideremNa serwerze gram od 2014 roku tylko na różnych kontach. Moim aktualnym nickiem jest Sikora1243. Moim hobby jest granie w piłkę nożną i pokemony.Pokemonami interesowałem się od małego dziecka.Jestem kulturalny pomocny i uczciwy.
Dlaczego to akurat ja powinienem zostać liderem sali poison ?
-Jestem na serwerze w tygodniu od 3h do 5 a w wekendy od 5-8
-Jestem uczciwy
-nie byłem karany oprucz kilku mutów
-Znam się na pokemonach
-Jestem miły dla każdego
-Uwielbiam pokebitwy więc walki były by często
-Ogarniam/jestem ogarnięty
Dlaczego poison?
Te pokemony są moim 2 ulubionym typem ze względu na wygląd ataki i ich siłę.Te pokemony wybieram też dlatego że trudno jest je znaleźć wiec to już jest wyzwanie.Moim ulubionym pokemonem jest Tentacruel którego mam od dawna przywiązałem się do niego ze względu jego wyglądu i jaki jest mocny.
Moje pokemony to:
-SH Crobat
-Nidoking(zmienie na drapiona tylko jestem w trakcie expienia)
-Venomoth
-Tentacruel
-Gengar
-Weepinbell
Oczywiście wszystkie mają 100lvl
Dowód że je mam to jest ss który jest pod podaniem.
Mam nadzieje że moje podanie spełnia wszystkie wymagania i zostanie zaliczone.Bardzo mi zależy aby zostać liderem.
Z góry bardzo dziękuje.
Cześć
2016-11-22_22.01.07.png
|
 |
| Plik ściągnięto 48 raz(y) 447.17 KB |
|
|
|
|
 |
Gruby2003
|
Wysłany: 24 Listopad 2016
|
|
|
Hej
[to ja]
Imię: Nikodem [wiem brzydko]
Lat:13 [prawie 14]
Nick: Gruby2003 [wiekszosc pewnie zna]
Nigdy nie byłem karany jailem/banem lecz zdarzyło mi się kilka drobnych mutów [kc derp].
Na serwerze jestem prawie rok. Pierwszy raz zagościłem tu w połowie 2015 pod innym Nickiem, ale byłem bardzo krótko.
Prawie codziennie jestem na serwerze po ok. 4-6h a w weekendy nawet do 15h.
Lubię piłkę ręczna/siatkówkę , poza tym gram jeszcze w lola i cs'a. Lubię programować programy komputerowe.
Dlaczego typ ELECTRIC?
A wiec.. Od początku przygody z pokemonami czyli oglądaniem kreskówek [na disneyXD] wpadł mi w oko pokemon o nazwie [większości ulubiony pokemon] Pikachu który był towarzyszem ash'a.
Kiedy zacząłem tu grać marzyłem o pikachu.
Później kolega wytłumaczył mi o co chodź z liderami i w ten sposób moim marzeniem było zostać liderem elektryczności.
Jeszcze przed Razorem chciałem zostać liderem Prądu, lecz na przeszkodzie stanął mój majątek, który nie był duży a vipa nie miałem aby zdobyć pokemony.
Dlaczego ja?
Jestem koleżeński, z chcecie pomagam, zdaża mi się dać pokemona osoba które zaczynają, za zwyczaj nie jestem wulgarny, aktywnie spędzam czas na serwerze na serwerze. Czytam regularnie forum [1-5 razy dziennie] i co najważniejsze nigdy nikogo nie oszukałem.
Moje pokemony:
-Lanturn
-Emolga
-Ampharos
-Magnezone
-sh Jolteon
-Electivire
SS: http://imgur.com/a/gIdsR
ps. te wygrane pokebitwy są na - przez expienie i wbijanie evsow.
Pozdrawiam
Gruby :} |
_________________ Nie przestajemy się bawić, bo się starzejemy. Starzejemy się, bo przestajemy się bawić.
~~George Bernard Shaw
 |
|
|
|
 |
dino
Rocky :3

Wiek: 23 Dołączył: 13 Mar 2016 Posty: 261 Skąd: Warszawa :)
|
Wysłany: 25 Listopad 2016
|
|
|
Hej, cześć, czołem!
Z tej strony dinozaur potocznie zwany dinostorm
Przychodzę tutaj z próbą dostania się do walk o Lidera Sali Ground
Dlaczego Ten Typ, a nie inny?
Odpowiedź jest prosta! Wszystkie inne moje ulubione typy zajęte xD
A teraz tak na poważnie: Dla mnie każdy typ pokemona jest żywiołem.
Tak więc oglądając sobie Avatara myślałem, że fajnie byłoby zostać magiem magiem ziemi... W końcu magowie ziemi są potężni i niezniszczalni... Tak samo jak typ Ground i moje pokemony, które specjalnie stworzyłem by służył mi u boku, podbijając tę salę.
Mało tego, oprócz fascynacji na tym typie, w dzieciństwie (I nawet teraz) bawię się ziemią. Tak to brzmi dziecinnie, lecz ziemia ma w sobie coś kojącego, coś co rozpieszcza moje ręce... Jest taka delikatna, lecz potrafi być twarda i surowa... Bardzo lubię pracę na dworze (Kopanie, sadzenie itp...) lecz możliwe jest to do zrealizowania tylko na wsi, gdzie mieszka moja babcia. Wracając: Typ Ground wybrałem dlatego, iż jest to jeden z czterech moich ulubionych typów... Uff ale się rozpisałem!
Był czas o napisaniu dlaczego ten typ, to teraz coś o mnie! :)
-Jestem Kuba/Jakub aka dinozaur (hehe)
-Mam ciągle 13 lat
-Mieszkam... U siebie w pokoju :D Tak dokładniej to w Warszawie :)
Dlaczego Ja Mam Zostać Wybrany Na To Stanowisko?
Myślę, iż będę dobrze reprezentować tę salę wraz z moimi pokemonami, które starannie robiłem, wbijałem evs oraz lvl. Byłem już dwa razy liderem sali, więc wiem, że to nie jest łatwe posiadać taką rangę... Tym razem stanę na wysokości zadania i nie dostane dq za byle co...(Życie)
Nie Udało Mi By Się Bez:
Expienie:
-Cola10
-Gruby2003
Łapanie
-ZieniU (Bez Cb nie miałbym tego teamu)
-Vkick (Thx za Grotla :D)
Itemek do evo:
-Kasi (Bez Cb nie miałbym teraz Gliscora :3)
Pozostali:
-Dziękuje Wam za wspieranie mnie, duchowo tak jak i fizycznie... Jesteście najlepsi! :D
Moje Pokemony:
-Torterra
-Gliscor
-Donphan
-Swampert
-Rhyperior
-Mamoswine(Sh)
http://imgur.com/a/DxKJ2
Odznaka Ziemi.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 2174 raz(y) 5.54 KB |
|
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Sali Rock
6 Lider Dark
♥Były Lider Sali Dark♥
8 Lider Ground
♥Lider Sali Ground♥
♥KidMod♥
Z czasem zrozumiesz, że są ludzie, którzy będą z Tobą, ponieważ jesteś taki, jaki jesteś.
A także są ludzie, którzy odwrócą się od ciebie, ponieważ nie zechcesz być taki, jak oni.
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 25 Listopad 2016
|
|
|
No hej, coś mało osób idzie na Normal (całe zero), więc why not, zgłaszam się!
Na początku, coś o sobie:
Tomek, 16 lat, interesuję się programowaniem, grafiką komputerową i od prawie roku (UWAGA REKLAMA) prowadzę kanał na jutubie, na który wrzucam systematycznie wszelakie nightcore, remixy (robione przez darmową siłę roboczą (czyt. Magneto)) i sporadycznie MMD/AMV (tak, każdy wie o czym mówię), obecnie 1 technikum, więc luzy w szkole, lubię (choć to za mało powiedziane) mangę i anime, ale to już chyba każdy, kto choć przynajmniej mnie kojarzy, wie. Jestem fanem niemieckiej piosenkarki, Jamie-Lee, niedawno (no może nie aż tak niedawno) kupiłem jej album i słucham codziennie od ponad pół roku (dobiję rok!), fascynuje mnie kultura japońska, ich kuchnia, stroje, zwyczaje i tradycję, kiedyś mam nadzieję, chociaż na kilka dni, wybrać się do kraju kwitnącej wiśni, i zapoznać się bliżej, chyba już wszystko co miałem napisać, napisałem, więc lecim dalej...
Dlaczego ja?:
Coś około pół roku temu po raz pierwszy ubiegałem się o stanowisko Lidera Normal, niestety z niepowodzeniem (najpewniej przez brak czasu na zorganizowanie i "ulepszenie" kilku pokemonów, typu Clefable, albo niepotrzebny Dodrio), so... postanowiłem spróbować ponownie. Tym bardziej, że mam blokadę na inne typy, o którą na własne życzenie poprosiłem (facepalm). Nie wiem dlaczego akurat ja mam nim zostać, w sumie miałem długą przerwę, przez co KILKU rzeczy zapomniałem, ale spróbować zawsze można. Sam nie wiem co jeszcze mogę napisać, tak naprawdę wszystko znajduję się w moim starym podaniu, ale najwyżej się powtórzę. Pokemonami Normal zainteresowałem się jakiś czas temu (kilka miesięcy przed pierwszą kandydaturą), wtedy od dawna planowałem załapać się na tego lidera, ale Kiririn przez długi czas wytrwale broniła stanowiska, moja blokada jeszcze bardziej sprawia, że zaangażowałem tak, żeby znów nie czekać kolejne kilka miesięcy, aż lider się zwolni, przynajmniej dzięki temu nie będę już skakał z jednego typu na drugi. Sam nie wiem co mogę jeszcze dodać, więc to by było na tyle, przejdźmy do składu...
Skład:
* Ursaring
* Staraptor
* Miltank
* Porygon-Z
* Tauros
* Snorlax
SS:
Co do teamu, jeżeli jest taka możliwość, może ulec zmianie. Szczególnie chodzi mi tu o Staraptora i ewentualnie Snorlaxa. Reszta zostaje bez zmian.
Teraz najgorsza część... Czy byłem karany?
Tak. Nie raz, nie dwa, nie trzy... Choć tak naprawdę tylko dwa bany są słuszne, reszta była za m.in. nazwanie marketu, teraz cytuję, "chińskim domkiem", albo shiftowanie kwadratowej postaci (rzecz jasna nie był nadane przez Denka...). Sprawiedliwe kary odpokutowałem.
Na koniec... Serdecznie pozdrawiam Adiiiego, który zmotywował i zachęcił mnie do powrotu, kc soł macz, i sorry za jakiekolwiek błędy w składni, ale jest już dosyć późno. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|