Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 21 Listopad 2016 |
Klaszczcie przyjaciele, komedia skończona! |
| Autor |
Wiadomość |
nusiek3446
.

Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2015 Posty: 1681 Skąd: INSERT LOCATION HERE
|
Wysłany: 12 Listopad 2016
|
|
|
| Nie wiem, dlaczego oceniasz siebie jako ,,Tragicznego błazna", skoro nigdy nie zniżasz się do tego poziomu nawet na sekundę. Moim zdaniem dawałeś najlepszy przykład dobrego zachowania lidera na serwerze, zawsze wypowiadałeś się w sposób, z którego rozumiałem jedynie 50% słów (xD), ale mimo to brzmiało to niesamowicie... no, trudno mi znaleźć odpowiednie określenie... inteligentnie? W każdym razie żegnaj, i mam nadzieję, że kiedyś wrócisz! :) |
_________________ "Its hard to be the best, but someone must".
Lider Sali Grass od 18.07.2015 do 08.09.2015
Lider Sali Ghost od 08.09.2015 do 10.11.2015
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017
 |
|
|
|
 |
Magneto
...

|
Wysłany: 13 Listopad 2016
|
|
|
Incydent BAE-01 (patrz na poprzednią moją odpowiedź w tym temacie) zmienił całą moją opinię o samym sobie. Chciałem ukazać, jak było na prawdę, nikt nie uwierzył. Plus... To było nawiązanie do Ace Attorney xD. Wracając do tematu. Ww. incydent pogłębił mój kryzys wewnętrzny. Mam go już jakiś niecałe 2 tygodnie, dlatego jak mnie może ostatnio widziałeś na serwerze... Zachowywałem się nienaturalnie.
Zaiste, używałem trudnych słów (NP.: Konsyderacja) i Łaciny. Ale to już minęło.
Pora na nowy rozdział.
Będę wchodził na serwer od czasu do czasu... Ale wkrótce... Na pewno nie. Dopóki ta rana się nie zagoi... |
_________________ ... |
|
|
|
 |
Magneto
...

|
Wysłany: 13 Listopad 2016
|
|
|
Jeśli chcecie, to moje GG jest na moim profilu. Skype mam, ale niechętnie go rozdaję. Wybaczcie ;-;
(Wiem, napisałem 2 posty zamiast edytować jednego. Po prostu chcę z wami zachować kontakt jakiś, a tak to by wiele osób przeoczyło) |
_________________ ... |
|
|
|
 |
piotr13231
|
Wysłany: 15 Listopad 2016
|
|
|
| Narazie, szkoda ze kolejny lider wolny |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|