Zamknięty przez: admin 21 Listopad 2016 |
Żegnam |
| Autor |
Wiadomość |
Razor v3
Yall over
|
Wysłany: 12 Listopad 2016 Żegnam
|
|
|
Zapomniałem całkowicie!! Kontakt ze mną:
LoL: shifterlel
UPlay: seriously.pro (nałogowo gram w The Crew :DD)
Przez Aszkę
Cały ten długi tekst będzie się opierał na tytule, który brzmi "Żegnam".
Przepraszam za wszystkie błędy gramatyczne i ortograficzne, są one spowodowane tym, że jest mi po prostu smutno.
| denek napisał/a: | | degrad z lidera i kidmoda dla razzora |
No cóż moi mili, wszystko co dobre, kiedyś się kończy :)
Dalej będę rezydował na forum, pisał z Wami i przebywał tutaj. Może nawet kiedyś wejdę, by popisać. Na nic więcej niestety w obecnym czasie nie liczcie. Sam już na shoutboxie napisałem, że powrócę, ale nie na długo. Już od dawna traciłem chęci do grania i myślałem nad odejściem. Niestety, albo i stety, nieubłagalny los sam mnie pociągnął i mój KidMod po prostu spadł z rowerka. Tak samo lider elektryczności, niestety, ale już nim nie jestem. Powrót w maju też był bardzo niepewną sprawą, na pewno, gdyby ktoś mnie nie podtrzymał tutaj na servie (mówie tutaj o Slendzie), to bym tu nie został. Od maja do czerwca zawzięcie kłóciłem się ze Szczerbatkiem, któremu w końcu zafundował Aszka bana+delete konta. Od lipca do sierpnia tak na prawdę siedziałem na PC całe dni pomagając. denek zaufał mi i dał mi KidModa. Nie byłem nigdy tak szczęśliwy jak z nocy na 07.08 na 08.08. KidMod był całym moim życiem, serio. Nie byłem wyżej nigdy i nie będę, bo straciłem szansę (niestety). We wrześniu kompletnie straciłem motywację, szkoła, problemy i wiele więcej. Październik->listopad wykazywałem bardzo małą aktywność, głównie z powodu LoL'a, któremu poświęciłem więcej czasu... Czasami zachowywałem się nie fair wobec innych itp. Pomimo tego starałem się być naturalny, momentami śmieszny. Niektórzy są na pewno szczęśliwi, że odchodzę, natomiast w sercach innych zapanował chaos i pustka. W moim także. Nie wiem po prostu co powiedzieć, bo od razu przypominają mi się czasy 2014.
Organizacja różnego typu turniejów dopiero po moim przyjściu. Oczywiście obiecuję, że dokończę to, co obiecałem, oprócz eventów.
Itemków nie oddam nikomu, ponieważ chciałbym mieć coś przy moim powrocie. :)
Teraz jest czas na legendarne podziękowania. Dziękuje osobom (To, że układam kogoś pierwszego, a kogo drugiego nic nie znaczy! Wszystkie są tak samo ważne):
- Admin denek:
PokeCraft to udany server, na który codziennie przybywa dziesiątki graczy. Gracze z kolei stworzyli niesamowitą atmosferę, przez którą mogłem tu zostać i cieszyć się z gry. Wszyscy byli dla siebie mili i pomagali sobie w miarę swoich możliwości. Pisząc to po prostu płaczę, bo mi zaufałeś. Zaufałeś osobie, która była karana za błędy przeszłości. Pomimo tego, że pewnie drugi raz mi nie zaufasz, chciałbym napisać Ci: dzięki za wszystko :)
- seba2001 i Truskawka777:
Ludzie, którzy pomogli mi w początkach mojej gry - tylko przez nich zostałem tutaj dnia 28.01.2014!!! Z całego serca dziękuje za najlepsze pare miesięcy w moim życiu!!
- Były Admin cichy:
Osoba, do której mogłem przyjść się wyżalić, mogłem z nią pogadać i się z nią pośmiać. Był dla mnie ostoją po UB, zmotywował mnie do pracy nad sobą i po prostu rozwoju. Dzięki Ci bardzo bardzo bardzo, bo bez Ciebie także bym nie został tutaj po moim powrocie <3
- Była Adminka Lotosik:
Loti to osóbka, która serio pomagała denkowi w robieniu eventów i opiekowaniu się graczami. Bardzo miło było z nią pisać, trzeba przyznać, że jest to jedna z najśmieszniejszych osób na serverze. Muty dla innych za "zanudzasz" były bardzo na miejscu, w szczególności dla Aszki :)) Trzymaj się!
- Była Adminka Freya/Sindia:
Sindii nie znałem, natomiast Freya była super! Pomagaliśmy sobie wzajemnie, pisaliśmy - trzeba przyznać, że była Ona przeskromną, ale i bogatą na duchu osobą, która po prostu była radosna.
Nie wiem czy będzie chciała Ona ub, ale jestem jak najbardziej za.
- Były Admin Krelon:
Najlepszy gracz LoL'a, wnioskując z forum bardzo zajmował się graczami, szkoda, że nie miałem okazji poznać Go bardziej podczas okresu "adminowania". Na pewno bardzo tęskni za poke :) Jak to czytasz - powodzenia we wbijaniu D5!
- Admin zyczu:
Genialne, autorskie pluginy, dodać moje przepiękne imię = zyczu! Trzeba przyznać, że zyczu ma talent i chciałbym kiedyś wiedzieć tyle, co On :) Dodatkowo chciałbym Cię pozdrowić za możliwość wejścia na server testowy 2 lata temu - było super :>
- Derp i Kratosek oraz CichyShow:
Najlepsi KidMODzi, obyście sobie radzili lepiej. derp, masz dla mnie zostać :((
- Reszta Administracji, nawet była:
Przepraszam, że życzenia nie poszły osobno, ale nie mam trochę czasu ;_; Jest Was ponad 20!!! Trzymajcie się, na prawdę to co zrobiliście dla servera przeszło ludzkie pojęcie - jako Wasz brat, kolega etc. muszę powiedzieć, że miło było z Wami "pracować" :)
- Były QuestMaker Torek:
Dla Torka będą osobne hehs. Miło było Cię poznać, dzięki za możliwość pogodzenia się, głównie to spowodowało napisanie osobnych, bardzo inteligentna osoba, nic, tylko pozazdrościć talentu, oby Ci subów przybyło, a Nightcory były genialne.
- Liderzy Electric, Bug i w ogóle, nawet Ci przyszli:
Specjalizujcie się w swoich typach, Electric ma być najlepszy, dużo lepszy ode mnie, a Bug MUSI pokonać Slavicę, chociaż raz. Wierzę w Was, bo sam nie dałem rady.
- UltraMagneto:
Osoba, która podtrzymywała mnie na duchu. Niesamowicie pozytywny człowiek, bardzo inteligentny, a to, że mądry - wcale nie oznacza, że nudny! Jeżeli chodzi o rozmowę, jest to bardzo interesująca osoba, a to, że został liderem normalnej spowodowało docenienie Go przez graczy :)) Zdecydowanie mój najlepszy kolega.
- Slend88:
Geniusz, który lubi lody. Podtrzymał mnie przy grze dnia 01.05.2016, uwielbiam z Nim pisać, jak chcecie się pośmiać, to podbijcie do niego. Lepszy śmieszek od LITE.
- LITEv2 i Aszka:
Największe śmieszki, podtrzymywały pozytywną atmosferę na serverze!! To ze Slendem było żartem, a LITE to serio osoba pozytywna i ma się mi nie zmieniać, a Aszka to mój brat. Wbrew pozorom jest bardzo inteligentny, serio.
- dejnio:
Dla całusa.
- Reszta moich kolegów, koleżanek etc:
Miałem całe mnóstwo znajomych!! Nie wiem ile, więc ujmę to w drobnym streszczeniu:
Dzięki ludziki.
Wstawiam tutaj wiele moich ss'ów, wiedzcie, że przeżyłem z Wami piękne chwile (Przepraszam, że brak ss z 2014 - format miałem):
http://imgur.com/a/xVmxs
Wraz z moim odejściem staje się rekrutacja na salkę Elektryczną, powodzenia wszystkim!
Niech następny KidMod przestrzega regulaminu lepiej niż ja :)
Pozdrawiam, do następnego razu,
były KidMod, lider sali ELECTRIC i BUG,
RazorrBlaack. |
| Ostatnio zmieniony przez Razor v3 13 Listopad 2016, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
dino
Rocky :3

Wiek: 23 Dołączył: 13 Mar 2016 Posty: 261 Skąd: Warszawa :)
|
Wysłany: 12 Listopad 2016
|
|
|
Liczę iż wrócisz do nas, kiedyś a może nawet niedługo :)
Szkoda, że straciłeś to na co tyle pracowałeś :(
Życzę powodzenia w dalszym życiu :)
PS. SS na Krecie :D |
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Sali Rock
6 Lider Dark
♥Były Lider Sali Dark♥
8 Lider Ground
♥Lider Sali Ground♥
♥KidMod♥
Z czasem zrozumiesz, że są ludzie, którzy będą z Tobą, ponieważ jesteś taki, jaki jesteś.
A także są ludzie, którzy odwrócą się od ciebie, ponieważ nie zechcesz być taki, jak oni.
 |
|
|
|
 |
TymczasowyTorek
|
|
|
|
| Aż odpowiem, bo darmowa reklama nightcore. Nie wiem czy się cieszę, czy nie, szczególnie po tych "akcjach" z tobą, ale najsuper mnie opisałeś, może w niektórych rzeczach wyolbrzymiłeś, ale i tak (ledwo to napiszę) dzięki. |
|
|
|
 |
Derpauke
Random.

|
|
|
|
Mimo wielu kłótni (czasem nawet o byle co) i ogólnych nieporozumieniach myślę, że było między nami ok. Wiadomo, że nie każdy z sobą się dogada ale warto było Cię poznać. ^^ Mam nadzieję, że pomimo tej porażki się nie poddasz i wrócisz na serwer (tak jak ja... kilka razy.. xD).
PS: NIGDY nie nazwałabym siebie dobrym KidModem, popełniałam, popełniam i będę popełniała wiele błędów (dodaj do tego wyżej wymienione odchodzenie), ale co do pozostałych zgadzam się. Powodzenia Razor w LOLu i takie tam :P |
_________________ Siajmiiiiiiiiin~
 |
|
|
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 1158 Skąd: A Z Wesela Wracam...
|
|
|
|
Czesc :/
Do zobaczenia i powodzenia : ) |
_________________ Koniec!
 |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
| Cytat: | Liczę iż wrócisz do nas, kiedyś a może nawet niedługo :)
Szkoda, że straciłeś to na co tyle pracowałeś :(
Życzę powodzenia w dalszym życiu :)
PS. SS na Krecie :D |
Dzięki :)) Nie wrócę przez pół roku na 80%, ale postaram się później ;3
Za wszystko ponosi się konsekwencje Moi Mili!!
| Cytat: | | Aż odpowiem, bo darmowa reklama nightcore. Nie wiem czy się cieszę, czy nie, szczególnie po tych "akcjach" z tobą, ale najsuper mnie opisałeś, może w niektórych rzeczach wyolbrzymiłeś, ale i tak (ledwo to napiszę) dzięki. |
Dzięki za chęci wgl, nie spodziewałem się odp od Ciebie :)) Powodzenia!
| Cytat: | Mimo wielu kłótni (czasem nawet o byle co) i ogólnych nieporozumieniach myślę, że było między nami ok. Wiadomo, że nie każdy z sobą się dogada ale warto było Cię poznać. ^^ Mam nadzieję, że pomimo tej porażki się nie poddasz i wrócisz na serwer (tak jak ja... kilka razy.. xD).
PS: NIGDY nie nazwałabym siebie dobrym KidModem, popełniałam, popełniam i będę popełniała wiele błędów (dodaj do tego wyżej wymienione odchodzenie), ale co do pozostałych zgadzam się. Powodzenia Razor w LOLu i takie tam :P |
Dzięki!!! I Ciebie też. xD
Za parę miesięcy (parę) jestem z Wami :))
| Kratos01 napisał/a: | Czesc :/
Do zobaczenia i powodzenia : ) |
The same for You ^_^ |
_________________ poke się skończyło, żegnam |
|
|
|
 |
AsheEUBest
haha umarl :D

Wiek: 24 Dołączył: 08 Lis 2016 Posty: 73 Skąd: co za gupol -_-
|
|
|
|
gitara siema ahahahaha idziesz w moje kroki malo osob fajn tera my rozmieszac ini nie |
_________________ looool gripex, flyerbek, gosu, doublelift i bubba kush w jednym :O
kc amelia, derp, cola, torek i moje wszystkie waifu tez kc
Przydatne -> https://www.youtube.com/c...8CVTSpJA/videos
 |
|
|
|
 |
nusiek3446
.

Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2015 Posty: 1681 Skąd: INSERT LOCATION HERE
|
|
|
|
| Cytat: | Specjalizujcie się w swoich typach, Electric ma być najlepszy, dużo lepszy ode mnie, a Bug MUSI pokonać Slavicę, chociaż raz. Wierzę w Was, bo sam nie dałem rady.
|
Dobra, jeśli to ma być ostatnie o co prosisz, to się postaram.
Trzymaj się i wracaj! |
_________________ "Its hard to be the best, but someone must".
Lider Sali Grass od 18.07.2015 do 08.09.2015
Lider Sali Ghost od 08.09.2015 do 10.11.2015
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017
 |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
| nusiek3446 napisał/a: | | Cytat: | Specjalizujcie się w swoich typach, Electric ma być najlepszy, dużo lepszy ode mnie, a Bug MUSI pokonać Slavicę, chociaż raz. Wierzę w Was, bo sam nie dałem rady.
|
Dobra, jeśli to ma być ostatnie o co prosisz, to się postaram.
Trzymaj się i wracaj! |
Kiedyś wrócę, kumpel. Trzymaj się, wierzę w Ciebie! ☺ |
|
|
|
 |
dejnio
Shinobi Konohy

Wiek: 25 Dołączył: 19 Lip 2016 Posty: 200 Skąd: Wioska Liścia
|
|
|
|
ja pokonałem przed wczoraj slavica 6:4
Tak w ogóle to narka razor,wszyscy fajni odchodzą wiec pewnie nie wrócę nigdy |
|
 |
Sebaus1337

|
|
|
|
| dejnio to nie była ta slavica |
_________________ Lubie quaze
 |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
| siema dejnio i Sebaus chyba 8))) |
|
|
|
 |
dejnio
Shinobi Konohy

Wiek: 25 Dołączył: 19 Lip 2016 Posty: 200 Skąd: Wioska Liścia
|
|
|
|
| Slavica2341 |
|
 |
_Amelia08_
Ta raczej pozytywna

Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lis 2013 Posty: 270 Skąd: Pokeball ^^
|
|
|
|
Razor, dzieciaku, uwielbiam Cie, nie bede sie rozpisywac bo zwyczajnie nie potrafie. Wiesz, moglbys czasem na gg napisac czy cos :D Mam nadzieje ze szybciutko wrocisz do nas, powodzenia
! |
_________________ Potrzebujesz pomocy lub masz pytanie? Pisz! vv
E-mail: [email protected]
Zapraszam do naszej facebook'owej społeczności pokecrafta! vv
FB: https://www.facebook.com/pokecraftpl/?fref=ts
“Nie możesz mieć lepszego jutra, jeśli cały czas myślisz o wczoraj”.
~Charles F. Kettering
 |
|
|
|
 |
Razor v3
Yall over
|
|
|
|
| _Amelia08_ napisał/a: | Razor, dzieciaku, uwielbiam Cie, nie bede sie rozpisywac bo zwyczajnie nie potrafie. Wiesz, moglbys czasem na gg napisac czy cos :D Mam nadzieje ze szybciutko wrocisz do nas, powodzenia
! |
_amelia09_ dziecko (-_- badass) ja także Ciebie uwielbiam <3! Ja takze niestety nie potrafie sie rozpisywac (raczej gram w lola ale nvm) - watpie, ze szybciutko, ale kiedys... :)) I wzajemnie!
@EDIT: GG nie mam, bo usunąłem, ale założę nowe :) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|