Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
12 Listopad 2016
Prośba o UB
Autor Wiadomość
Ziemniaczki 
KAPPA KAPPA

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 12 Listopad 2016   

Chociaż gdy miałem te mb zastanawiałem się skąd gruby je miał (wtedy nie pamietalem juz o tym kowadle ktore mial lite)

Prawda jest taka , że wszyscy zawinili , nie tylko ci co zrobili te mb , czy mieli te mb , ale też ci co tego nie zgłosili .

~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)

FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem

I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .

I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick

Jak ja już na wodniku

ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD :evil: ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom :mrgreen: :mrgreen: wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)

SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333

Magneto 
...

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Niby tak... Ale...

Łatwiej mi to będzie wytłumaczyć innym przykładem:
Gracz A znalazł buga dzięki któremu można wydobyć złoto na Survivalu.
Zbierał je w ukryciu, ale nieświadomie nie zebrał jednej wykopanej przez siebie rudy, którą tam pozostawił i poszedł robić co innego. I
Chwilę później podnosi ją nic nie podejrzewający gracz B. Czy on też powinien dostać bana za bugowanie?

Ja rozumiem, że Ruda złota nie jest czymś pokroju MB, ale nadal, ten sam problem.

Gdyby zawsze postępowano wg. Regulaminu, to serwer ten miałby mniej niż 25% swej obecnej populacji.

A przecież wszyscy chcemy dla naszego serwera jak najlepiej, nieprawdaż?

Gruby2003

Potwierdzam ze dostałem te mb od ashe. Dzień przed dostaniem go [mb] Amelka zrobiła Bossa z którego Lite złapał 3mb.Nie trudno było się nie domyśleć ze Aszka jest z Lajtem pokłócona co wynikało z czatu. Ja sam nie wiedziałem ze to jest bug/ to tez nie wiedziałem ze kowadła są zablokowane [ o ile są jeszcze na serwerze].

Itachi 
patrykozaur123

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Zacznę od tego, że usłyszałem że razor ma owe kowadło i napisałem do niego, bo bardzo chciałem kose zazwać kosą hidana. Wtedy razor mi powiedział że to jest nielegalne i rzeczy trzeba oddać a w jego kowadle zostało 1 użycie i odda administracji . Więc już się nawet nie mieszalem. Wiem gadanie, jak znajdę w logach przedstawię to.
2 sprawa, to kto jest winny? Przykład magneto jest bardzo złym przykładem. Zdobywanie korzyści albo krycie osoby co buguje to jest wykroczenie. Czy na bany to nwm, choć dużo było przykładów. Lubieflaki dostał bana za:" pełno jest innych sposobów na bugowanie". Może i ashka powinien dostać UB lecz konsekwencje dla osób które zdobywały itemki lub kryly lajta powinny być.

Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?

Razor v3 
Yall over

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Ok, przyznaję się do ich posiadania w przeszłości, chociaż nie wiem, czy takiego posiadania - LITE nam je pożyczył, bo chcieliśmy nazwać koronę Korona Razora i drugą Aszki. Sam cichy napisał nam, że "chyba są dozwolone", więc zdecydowaliśmy się je zostawić na trochę dłużej, po czym je wyrzuciliśmy. To co napisał patryk jest prawdą, do takiej sytuacji doszło. Po tym dopiero te kowadła wyrzuciliśmy, tak już precyzując. Mogę ponieść konsekwencje i zrozumiem to. Razor.

AsheEUBest
haha umarl :D

Tak jak up. Powiem jeszcze, że Ribu napisał mi iż nazwane itemki są tylko zabierane, a nie karane banem.
edit: ten na 2x dole nie jest ktos fajny tylko ktos zly (xardix11)
Ostatnio zmieniony przez AsheEUBest 12 Listopad 2016, w całości zmieniany 1 raz  

Magneto 
...

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Itachi, nie zrozumiałeś chyba sensu mojej wypowiedzi.

Ashe jest to poszkodowanym, albowiem został wrobiony w te MB. Jego Modus Operandi było takie, jak zawsze. Nic nadzwyczajnego. To jest perfekcyjny dowód na to, że on jest niewinny. Po prostu nie był świadomy tego, co robił, albowiem niby skąd miał wiedzieć genezę posiadanego itemku, który się okazał jego zgubą.

To prawda, niektórzy pod wpływem emocji ukrywali kowadło (O którym szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia, chociażby przez to, że o takowym mi nikt nie powiedział lub go sam nie zobaczyłem)

Nie ma na celu karania wszystkich banami, dq i represjami. Każdemu się to zdarza. Nawet tym najwyżej położonym.

NIE MA TAKIEJ OSOBY, KTÓRA NIGDY ŻADNEGO PRAWA NIE ZŁAMAŁA

Skończmy już to. Zamknijmy sprawę. Ashe - niewynny.
Pozostałe wątki to już kwestia na oddzielne disputatio.

Z poważaniem,
UltraMagneto

ktosfajny 

Ostrzeżeń:
 6/3/6

Wiecie Co? Jestescie smieszni razor byles w administracji aa tak naprawde ,,udawales" ze byles jestes zwyklym dzieckiem ktory nienzna zasad a jest w administacji no brawo wy!!! Co jak dostaniesz bana to zaraz pojdziesz wyzywac denka jaki to nie jest... Twoje zachowanie jest zalosne i zdziwil bym sie gdyby denek pozwolil by Ci tutaj dalej grac,Misciwosc nie polaca wkopywales innych a sam nie lepszy byles konfidentow trzeba tępic,a i na kazdego przyjdzie czas teraz jest twoja kolej pozdrawia tajeminczy gracz ;)

AsheEUBest
haha umarl :D

STOP!!! TO NIE SKARGA NA NIKOGO TYLKO PROŚBA O UB!!! PROSZĘ MNIEJ TEMATÓW NIEZWIĄZANYCH Z KOWADŁEM A JEŻELI CHCECIE TO RÓBCIE OSOBNE SKARGI!! Dziękuje bardzo tylko Razor się wypowie nt. wypowiedzi Xardixa później

Arejczlel

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Tak btw to lite mial hidden bloki z tego npc spoza mapy xddd ale kazalem mu wyrzucic lul

Razor v3 
Yall over

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Wiesz co xardi, Ty też udawałeś przyjaciela, do czasu :)) I wszyscy są tu fałszywi.

Cytat:
,udawales" ze byles jestes zwyklym dzieckiem ktory nienzna zasad a jest w administacji no brawo wy!!!

Jestem jeszcze. Jeszcze. Znam zasady doskonale, byłem wtedy tylko VIPem.
Mój prefix to był [VIP], nie [KidMod] [LiderSali Electric].

Cytat:
Co jak dostaniesz bana to zaraz pojdziesz wyzywac denka jaki to nie jest...

Mój Drogi, jak dostanę bana, to pójdę grać w LoL'a, bo Gold 5 się sam nie wbije. I weź tu człowieku staraj się być miłym. O konku nawet nie myślę, bo z PC przeżyłem wiele pięknych chwil :) I teraz mogę powiedzieć, że rok 2016 był najlepszym - nie 2014!!!

Cytat:
Twoje zachowanie jest zalosne i zdziwil bym sie gdyby denek pozwolil by Ci tutaj dalej grac

Nie odpowiem na to bo pisała to osoba która wyzywała połowę servera od "osób z autyzmem" xDD

Cytat:
Misciwosc nie polaca wkopywales innych a sam nie lepszy byles konfidentow trzeba tępic

Na to też bym nie odpowiedział, mściwość=/=chytrość :) Ale jak już poruszyłeś ten temat to się zagłębię, jedyną osobą, którą dostała bana z mojej racji jest Tygrysica, to tyle... Po prostu napisałem cichemu, że średnio się ona zachowuje, nie pomaga + odpowiada jak jej się tylko zachce, więc cichy poszedł do denka = DQ z Mod'a, degrad na Kid'a. Po tym rozpoczęła się afera forumowa. Tyle.

Cytat:
a i na kazdego przyjdzie czas teraz jest twoja kolej pozdrawia tajeminczy gracz ;)

Nie, niestety. Pozdrawia Xardixa nietajemniczy gracz RazorrBlaack.

@EDIT:

Cytat:
Lubieflaki dostał bana za:" pełno jest innych sposobów na bugowanie".

Znał je.

PrawdziwyXardi

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Sprawdz ip zanim cos napiszesz , to nie ja xD w ty juz agresja widać ze winny odrazu

Itachi 
patrykozaur123

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Jeden mały szczegół to nie xardix. Chyba że jesteś pewny to możemy się o coś założyć.

Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?

Razor v3 
Yall over

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Ip changer robi swoje, widać, że to on, chociażby to co on pisze można sobie porównać z jego innymi wypowiedziami... Zakładam się, że to on :)

Idę grać w LoLa, róbta co chceta. Gitara.

@down: O tyle powiem, ze nie jestem zamieszany w zadne kopiowanie :DD Dodatkowo tak jak Szczerb probowal stwierdzic, ze jestem zamieszany w handel PSC - sprzedawanie pixeli juz mnie nie pasjonuje, pozdrawiam "tajemniczego gracza!!"

ktosfajny 

Ostrzeżeń:
 6/3/6

Jakie masz shizy razor ty idz sie lecz nawijasz do mnie ale chyba cos Ci siebpomylilo znam Cie ty mnie nie ale wiem ze nie jestes swiety tak jak best. Zachowuje sie nak dzieciak bez obrazy dobra rozumiem atmosfera... Ale od wyzywania i klonowania itemow to wy jestescie w to zamieszani jak wiedziales o tym tocpewniw twoj braciszek tez mowa o tej koroniw co chciales zmienic nazwe ii jeszcze jedno upewnij sie do kogo sie zwracasz nie masz dowodow, wiec tyle z mojej strony pozdrawia tajemniczy gracz.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi