Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
12 Listopad 2016
Prośba o UB
Autor Wiadomość
AsheEUBest
haha umarl :D

Wysłany: 11 Listopad 2016   Prośba o UB

Na wstępie zaznaczam że wypowiedź jest poważna i raczej nie mam zamiaru sobie tutaj żartować. Jak ktoś chce sobie ze mną pożartować to zapraszam na pw, gdyż aktualnie innej opcji nie ma.
Witam. Otóż oskarżono mnie o "Bugowanie" lecz owa masterka nie należała do mnie tylko do LITEv2. To było tylko nieporozumienie, proszę o ub. Jeżeli mi nie wierzycie to trudno, lecz bardzo chciałem grać się i śmiać się z wami rozmawiając o najróżniejszych rzeczach. Kocham z wami grać, pisać, śmiać oraz to moja jedyna gra w której na poważnie mogę powiedzieć, że mam tam przyjaciół. Ale przejdźmy do rzeczy. Przed tym gdy LITEv2 dał mi tą masterkę bo chciał mnie przeprosić - kłóciliśmy się. Nie wiem za bardzo jak to wyjaśnić ale LITEv2 dostał kowadła od KartoniQ gdy kończył grę. Rozpisałem to, co jak na razie wiem. (INFORMACJE, ŻE WIEM, ŻE BYŁO TO SPOWODOWANE PRZEZ MASTERKE DOSTAŁEM OD JEDNEGO Z MOICH NAJLEPSZYCH PRZYJACIÓŁ OSSH). Nie wiem więcej, to wszystko co pamiętam. W takim zdenerwowaniu ciężko uporządkować myśli. Doskonale wiem, że moje zachowanie pozostawia wiele do życzenia i raczej nie jestem grzeczny aż tak jak mógłbym być. Jeżeli nie dostanę UB, to chciałbym podziękować:

-Razor za bycie bardzo "ŚMIESZNYM"
-UltraMagneto za bycie moim jedynym prawowitym kolegą
-ProxyFox za bycie OP supportem
-Layriss (NIGDY CIE NIE ZAPOMNE!!!!) najlepsza dziewczyna na poke
-Cola10 fajna druga zastępcza dziewczyna hihihi
-Ziemniaczki fajny troll i dziwny nick :v
-_Amelia08_ za robienie questów
-derpxxl dzięki za kłótnie
-Torek tak jak up
-CichyShow tak jak 2xup
-skromny26 super raper ;-D
-piotr13231 za bycie moim rywalem jeżeli chodzi o typ
-dodo1885 (czy jakoś tak) dasz radę pokonać mnie w ubers xD
-Kosma bo nos ma
-denek nie da się tego opisać co dla nas zrobiłeś, świetny serw. podczas pobytu na innym mi się nudziło.
-Dominik493 ehhh czemu nie mogłeś zrobić tak żebym mógł zostać lidem?! a tak serio to dzięki za quizy xD
-DawidKox dzięks, że moje żarty musiałeś czytać z pod biurka.
-WikaPL super tenczeeeeeeeeeeeeeeeeee
-Arejcz dzięks za kłótnie czyli jak derpxxl CichyShow oraz Torek :-D
-DziubDziub najlepszy trener psychic
-zPoczkaDoPoczka za fajny nick
-aaaaaaaaa za fajny nick
-madzia_x3 najlepsza liderka electric i moja pierwsza nazwijmy to "dziewczyną" która grała ze mną w OW :-)
-Lotosik za bycie naj administratorką
-Ossh bo fajny kolega :-D
-Maszko trener grass
-Vkick za śmieszkowanie wraz ze mną :-D
-dinostorm fajnie się kolegowało jak jeszcze grałem na TSM_Faker oraz kaien42
-nusiek3446 najlepszy koleś co mnie rozumiał troche :-D
-zyczu za pluginy
-Przemykx najlepszyyyyy
-Weddy chęć kupienia mi gifta (XDDDDD)
Jeżeli dostałbym szansę na UB cieszyłbym się, jakbym dropnął 4 legendarki w jednej skrzynce :-D Ja spadam grać z kolegami lola, odstresowałem się gdy pisałem podziękowania gdyż wspominałem sobie ileż to pięknych chwil zyskałem grając z Wami :-)

Ze łzami pod oczyma,
Aszka
edit: przypomniałem sobie o czymś. Szczerba zabraniam ci pisać pod tym tematem postów!!!
Ostatnio zmieniony przez AsheEUBest 11 Listopad 2016, w całości zmieniany 1 raz  

Ziemniaczki 
KAPPA KAPPA

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 11 Listopad 2016   

Potwierdzam , lite ma kowadło bo chcial mi je dac za lugie .

~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)

FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem

I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .

I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick

Jak ja już na wodniku

ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD :evil: ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom :mrgreen: :mrgreen: wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)

SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333

Sebaus1337

Też potwierdzam Lite posiada kowadło pokazywał mi

Derpauke 
Random.

Jejku te osoby wypisane, czemu to jest takie słodkie ;_; Mimo wszystko jeżeli FAKTYCZNIE Lite miał to kowadło i dał Aszce mb, to myślę że Best powinien dostać ub, oddać po prostu masterkę razem z kowadłem, koniec. Ostateczne zdanie należy jednak do denka.. ;x

Arejczlel

Ostrzeżeń:
 3/3/6

AsheEUBest napisał/a:
Arejcz dzięks za kłótnie czyli jak derpxxl CichyShow oraz Torek

Bo spoko, dzięki za bana tak btw.

nusiek3446 
.

Ostrzeżeń:
 1/3/6

To racja. Lite kiedyś oferował mi kowadło za groudona, nie widziałem go, ale skoro pokazał sebausowi to chyba ma. Aszka dostał mb z nazwą więc to nie jego wina, nie on bugował. Moim zdaniem powinien dostać UB, gdyż tak naprawdę nic takiego złego nie zrobił, no a przynajmniej, a nawet jeśli, to nie celowo. (mam nadzieję że lite nie dostanie bana :c)
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017

Razor v3 
Yall over

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Skoro wszyscy tak namiętnie piszą o tym kowadle, to też dołożę tutaj swoje 5 groszy. A obyś Panie mnie nie ukarał, chociaż to co napiszę, wywoła wiele kontrowersji.

Doskonale wiedziałem o posiadaniu kowadeł. Karton wiele sobie pozwolił odchodząc stąd (m.in. oddał wszystko LITE-owi i wiele innych rzeczy, o których już nie wspomnę, bo są one straszne) - stąd te kowadła LITE. LITE nie miał TYLKO JEDNEGO kowadła. Miał ich 10-11. Wszystkie w gorszym, bądź lepszym stanie. Tak na prawdę tu nie chodzi o to, tylko o to, że kowadła są drogie oraz da się nimi bugować. Oczywiście 1-2 razy z nich skorzystaliśmy, natomiast później, dostając info, że takie coś jest zakazane, oczywiście zmieniliśmy nazwy na podstawowe i wywaliliśmy kowadła daleko stąd. Jednakże LITE posiadał ich trochę więcej, co udowodnił tylko daniem owej masterki mojemu bratu. Była ona nazwana jakoś tak przeprosinowo bardziej, "Wybacz mi proszę", czy coś w ten deseń. LITE lubił obdarowywać Aszkę prezentami, co udowodnił pomagając mu w składzie ROCK - aktualnie posiada/posiadał On jeden z najlepszych. Aszka wyrzucił masterkę (była mu do niczego niepotrzebna) i dostał ją Gruby (bardziej w sumie oddał). Potem oddał Ziemniakowi, co udowodnił tylko Pyrka potwierdzeniem na serverze i zapisem SB:

[Dzisiaj 21:34] Ziemniaczki: ktos napisal ze za bugoawanie
[Dzisiaj 21:34] Ziemniaczki: a co robiles
[Dzisiaj 21:36] dino: Coś napewno
[Dzisiaj 22:08] AsheEUBest: Dostałem mb od lita z napisem "wybacz mi proszę" czy coś w tym stylu.
[Dzisiaj 22:13] Ziemniaczki: wiem , mialem te mb przez 2 dni xdd zabralem grubemu ale oddalem
[Dzisiaj 22:13] Ziemniaczki: xd

Dowód na imgurze: http://prntscr.com/d64ox4

I skończyło się na banie.

Tu napomknę przypadek sbc:
nusio, Toczinek i Wojownik oraz weddy dostali od sbc kopiowane itemy, co doprowadziło do bana tej czwórki. Trójka z nich dostała UB, natomiast Wojowniczek musiał się wykupić. Do czego dążę? Skoro dostali nielegalne itemy tak jak Aszka i otrzymali ten UB, może i on będzie mógł dostać szanse?

Ode mnie to tyle, dodam jeszcze, że były lider trutki skrywa dużo więcej sekretów...
Razor, który blblbl.

@EDIT: Przepraszam za edita, jest spowodowany błędami gramatycznymi.

admin 
Administrator

ja tylko przypominam regulamin , że każdy bug powinien być zgłaszany... jak widać powyżej, nawet administracja i osoby zaufane tego nie robią i nie robiły.
Coś tu nie jest tak i uważam, że czas najwyższy na wymianę składu.

TymczasowyTorek

Na wstępie, to moje nowe konto, bo na starym aktualnie mam bloka od pewnej osoby, ale jak tylko Denek wejdzie, wszystko wróci do normy.

Jedyne co napiszę: wiedzieć o klonowanych itemkach i jako członek Administracji nie poinformować o tym Denka, gratulieren. Nie zrozum mnie źle, ale mogłeś o tym powiedzieć, są rzeczy ważne i ważniejsze. W tym przypadku mówię o koleżeństwie.

//edit
Teraz zauważyłem, że napisałem to samo co Denek xD

//editToRazorr
Nie mówię o tobie, tylko o Tygryscę. Nie miała kont, z których mogłaby wziąć Administratora, bo wszystkie usunąłem, więc dobrała się do mojego.
Ostatnio zmieniony przez TymczasowyTorek 11 Listopad 2016, w całości zmieniany 2 razy  

admin 
Administrator

zgadzam się z Torkiem w 100%

Razor v3 
Yall over

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Chciałbym Cię bardzo denku przeprosić za niezgłoszenie posiadania kowadeł LITE, wiem, że nie było to fair w stosunku do Ciebie, aczkolwiek byłem z nim kolegami. A jak wiadomo koledzy nie powinni się zgłaszać (głównie dlatego, że koledzy to koledzy :(( ). Nie miałem wtedy pozwolenia na lidera, ba, o KidMODzie nie myślałem. Chciałbym jedynie, byś potraktował mnie w miarę łagodnie i zastanowił się nad ub Aszki.

Razor.

@Editujem:

Cytat:
Na wstępie, to moje nowe konto, bo na starym aktualnie mam bloka od pewnej osoby, ale jak tylko Denek wejdzie, wszystko wróci do normy.

Jedyne co napiszę: wiedzieć o klonowanych itemkach i jako członek Administracji nie poinformować o tym Denka, gratulieren. Nie zrozum mnie źle, ale mogłeś o tym powiedzieć, są rzeczy ważne i ważniejsze. W tym przypadku mówię o koleżeństwie.

Jedyne co Ci powiem, że nie ode mnie. Ja nie mam zamiaru nakładać Ci bloka po pogodzeniu się.

Niestety albo i stety, nie byłem wtedy członkiem Adm. Nie miałem pozwolenia i starałem się pomagać jak mogłem. Za wszelkie błędy się płaci i zrozumiem moje dq. Będę się starał o powrót kiedyś, jak wydorośleję.

@EditToTorek:
Cytat:
//editToRazorr
Nie mówię o tobie, tylko o Tygryscę. Nie miała kont, z których mogłaby wziąć Administratora, bo wszystkie usunąłem, więc dobrała się do mojego.

Czyli classico. Huh, liderka grass na pv. Hmm.

AsheEUBest
haha umarl :D

Wiem denku co zrobiłem i jest mi okropnie wstyd. Nie ukrywam, że LITE jest moim najlepszym kolegą i zgłaszając go mogłem po prostu stracić najlepszego przyjaciela który zawsze mi pomagał, wspierał i śmiał się razem ze mną. Sam rozum podpowiadał mi bym tego nie robił. Pomagałem LITE jak tylko mogłem pomimo tego że ma za sobą czarną przeszłość. Na prawdę, nikt nie zna na serverze go lepiej niż ja. Szczegóły mogę podać tylko denkowi bo serio LITE jest dla mnie najlepszym kolegą i nie chciałbym by się to rozniosło po servie, ale powiem w sekrecie bądź i nie, że teraz nie utrzymuję z nim kontaktu.

Przepraszam.

Aszka

Magneto 
...

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 12 Listopad 2016   

My, Homo Sapiens, często jesteśmy pod wpływem własnych emocji i świadomie łamiemy zasady, które sami ustanawiamy. To się tyczy każdego bez wyjątku. W tym przypadku nie ma żadnej różnicy między zwykłym graczem a członkiem administracji. Czy nie warto więc dać Aszce tą szansę? Zwłaszcza, że znam go prawie że na wylot i wiem, że pomimo ciągłego śmieszkowania nie posunąłby się do czegoś takiego jak bugowanie. Został wrobiony, nic poza tym. Incydent ten jest podobny do "Miczamowskich Bedrocków" - zostali ukarani wszyscy, wliczając przypadkowe ofiary, które nawet nie były świadome tego, że ktoś je wrobił (Tutaj pojawiła się tylko jedna ofiara - ta przypadkowa).

Wnoszę o UB dla Aszki. W ostateczności na jakichś warunkach, ale nadal Unban...

Mam nadzieję że to, co napisałem zostanie poddane szczegółowej konsyderacji.
Z poważaniem,
UltraMagneto

EDIT1: Nie wspominając już o tym, że Ashe jak najbardziej okazał skruchę.

Ziemniaczki 
KAPPA KAPPA

Ostrzeżeń:
 2/3/6

denku , mówiłem lite'owi żeby oddał ci te kowadło , on jednak nie posłuchał . ja dostałem te mb od grubego i miałem je jakoś z 1 dzień bo nie miałem kiedy mu oddać , myślałem że ta nazwa była już dawno zmieniona jak jeszcze kowadła były legalne , po czym dowiaduje się od razora że lite to nazwał i że posiada więcej niż 1 kowadło , ale fakt mogłem ci o tym powiedzieć . (w sumie to nawet nie wiedziałem że za posiadanie kowadła jest ban). Zazwyczaj każdy bug oraz rzeczy nie legalne ci zgłaszałem lub oddawałem (rozdzka npc , cst 100 enchant , czy wyjscie z parkoura) , to że lite miał te kowadło/a też mogłem ci zgłosić , ale nie wiedziałem że za to jest ban , mój błąd ;/ .

~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)

FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem

I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .

I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick

Jak ja już na wodniku

ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD :evil: ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom :mrgreen: :mrgreen: wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)

SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333
Ostatnio zmieniony przez Ziemniaczki 12 Listopad 2016, w całości zmieniany 1 raz  

Magneto 
...

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Jeszcze raz zaznaczę:

Aszka jest tu ofiarą, nie sprawcą

EDIT 1: Jeszcze zaznaczę, że nie, nie szukam sobie problemów. Szukam sprawiedliwości - Accusatio niewinnych w danej sprawie to ciężkie dla serca doświadczenie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi