Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: Derpauke 11 Listopad 2016 |
Proszę |
| Autor |
Wiadomość |
Remczak
Sasuke

|
Wysłany: 11 Listopad 2016 Proszę
|
|
|
| Proszę was bardzo o UnJaila, wiem co zrobiłem, żałuję tego, niewiem co zrobić abyście mi uwierzyli że żałuję.Chciałbym Bardzo przeprosić za moję zachowanie, za to że handlowałem, jakbym dostał ostatnią szanse to bym bardzo się ucieszył, Proszę Cię Denku, daj mi mi tą ostatnią szansę ;< |
_________________ Kubveqx
To co mam nie jest marzeniem, ponieważ zamienię to w rzeczywistość. - Sasuke
Z moją nienawiścią... zmienię iluzję w rzeczywistość. - Sasuke
Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
Sygna By Nika Avek By Ola
 |
|
|
|
 |
Xardix11
Lider Fighting

|
Wysłany: 11 Listopad 2016
|
|
|
| Remczak NIE , wez przetan spammowac tymi postami bo zaraz ci warna dadza .Ps trzeba bylo myśleć wczesniej |
_________________ #7 Lider Fighting od 24
"Życia nie oszukam... jestem synem króla sedesów. To wysoko postawiona poprzeczka".
 |
|
|
|
 |
Remczak
Sasuke

|
|
|
|
Ostatni post napisałem 27/10 a teraz jest 11/11 kolego, tak btw, nie chce abyś się wypowiadał bo to jest temat dla kogoś kto gra na serwerze, min. Administacji, I ty nie jesteś adminem żebyś
mógł decydować. |
_________________ Kubveqx
To co mam nie jest marzeniem, ponieważ zamienię to w rzeczywistość. - Sasuke
Z moją nienawiścią... zmienię iluzję w rzeczywistość. - Sasuke
Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
Sygna By Nika Avek By Ola
 |
|
|
|
 |
Xardix11
Lider Fighting

|
|
|
|
| Nie jestem ale potrafie czytac w przeciwienstwie do cb i denek jasno sie wyrazil " NIE" |
_________________ #7 Lider Fighting od 24
"Życia nie oszukam... jestem synem króla sedesów. To wysoko postawiona poprzeczka".
 |
|
|
|
 |
Derpauke
Random.

|
|
|
|
| http://forum.pokecraft.pl...der=asc&start=0 Tu denek zdecydował, nie musisz pisać milion tematów.. Zamykam, jeśli denek lub ktoś z administracji będzie chciał coś dodać to to zrobi. |
_________________ Siajmiiiiiiiiin~
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|