Zamknięty przez: admin 27 Październik 2016 |
Dla denka (wazne(?)) |
| Autor |
Wiadomość |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
Wysłany: 26 Październik 2016
|
|
|
Ogólnie Skarga śmieszna w dodatku od * który nie ma życia i widać ze mu się nudzi , idz sie naucz na przyrke bo mama bedzie krzyczec ;p . Torek chyba płacze z tego powodu że dałeś te ss , naprawde mu zrobiłes przykrość . ehh napisałbym coś jeszcze do osób które sie tu wypowiedziały , ale to nie ma sensu ;p . |
_________________ "FRYTEK od listopada 2015 roku"
"ŁĘTA od nie pamiętam kiedy (bo mama andresha)"
"MEMLACZKI (Itp) od kilku miesięcy ( bo zieniu)"
~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)
FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem
I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333
 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
Dobra płynę w temat, wypowiem się też o mojej "dwulicowości", no bo cóż to za przepiękna cecha w dziesiejszych czasach, prawda? Dzięki niej odróżnisz osobę głupią, która serio nic nie mówi, od geniusza, który tylko myśli, jak by tu kogoś złapać. Nie żeby coś, ale serio zamierzasz wklejać zdjęcia czyjeś by udowadniać, że to nie jest odpowiednia osoba do zrobienia czegoś? Nie wiem czy wiesz, ale to jest jak najbardziej wirtualny świat, a swoich decyzji nie powinieneś popierać g- pokroju tego, co zrobiłeś, bo jest to żałosny argument. Co to Cie powinno obchodzić jak on wygląda? Nieważne jest jak wyglądamy, wszakże jest to jakie tematy poruszamy i o czym rozmawiamy. Bo nawet jakiś biedak w płachcie może poruszać nieznane nam tematy i ba, może nas nimi zaciekawić.
| Cytat: | | Coś słabo jesteś poinformowany, Razorr jakoś dalej gra. |
No gram? Jeżeli Ci to serio przeszkadza, to osobny temacik. Swoim zachowaniem na chwilę obecną (albo i przed napisaniem owego posta) nie mam zamiaru nikogo prowokować. Nie mam zamiaru poruszać innej sprawy tu, z racji naruszenia forumowego regulaminu. I tak już bardzo odbiegamy od niego.
| Cytat: | | Nie grasz na serwerze od kwietnia (?), jesteś totalnie wycofany z życia serwera, nie wiesz co się dzieje, nawet nie pofatygowałeś się zapytać czy dalej tu gram i czy mam jakąkolwiek rangę. Wątpię czy nawet popatrzyłeś na mój kolorek na forum. Jest szary, a podpowiem, że to oznacza, że nie mam żadnej rangi, bo może też ci się już zapomniało. |
Z tym się mogę zgodzić, bo wcale nie przychodzisz, a bywasz na serverze, by popatrzeć, porozmawiać, nic podejrzanego (gdy ja tu siedziałem) nie robiłeś. Nie mam zamiaru podważać prawdy, bo nic z tego dobrego nie wychodzi i nigdy nie wyjdzie.
Nie mam zamiaru się kłócić z Torkiem, bo nie. Bo nie mam wcale zamiaru. Szczer... dobrze napisał, że jestem fałszywy. A Ty nie, Rayquazo??? Bogactwa w Netherze, kopiowane itemy, doprowadzenie do denominacji... Bądźmy szczerzy, każdy z nas coś ma na sumieniu. "Szpieq prawie jak w tf2", tak??? No to co z Twoimi "szpieqami" na PV??? kaluza z tego co sie nie myle byl, reszty niestety nie znam, ale mniejsza o to ^-^ Wchodzisz z nami do jednego worka, a za te posty mógłbym nałożyć restrykcję na forum, popiszmy jednak, bo robi się ciekawie. Dodatkowo mam info, że kopiowane bedy dalej gdzieś krążą po servie. Yup, będzie ta wojna. I to ostra wojna.
| Cytat: | Razzor i ashe to sa najbardziej fałszywe osoby na poke, czego sie spodziewałeś? :D
Bo to takie kozaczki w sumie adiś razzorek i ashe to jeden worek, prawie jak z beliala w 2014 (chyba) tyle że ona się przyznała chciała wyjaśnić i przeprosić :D |
Zedytuj i dopisz siebie proszę, bo jak nie, to zrobię to ja.
I nie wiem o co chodzi Ci z beli, bo w 2014 to jedynego (chyba) bana etc. którego wyrwała to "kopiowanie", nie wiem o co wtedy chodziło ale to już mniejsza o to.
| Cytat: | | Patrykozaur ahhh mój ty przyjacielu ''wątpisz że sa sfałszowane'' a ja nie wątpie ze denek nie wie ze go wyzywałeś od ''kur* ogólnie serwer'' |
Wiedziałem o tym, od KMWTW. Ale nic nie wskazywało na to, że mógłby to zrobić.
Jeszcze poruszę temat tego jakim jesteś dwulicowcem. Arejcz miał dowody na Wikę, w sierpniu jak się nie mylę przekazał je Tobie, i co? Taki kolega Wiki, tak?? Na każdego warto mieć dowody :) No niby tak, ale to tylko udowadnia, że jesteśmy bardzo, ale to bardzo podobni. "Duet idioci jakich mało"? A Ty i H5? Od cichatka dostałem info, że rozsyłaliście jego fb i zdjęcia z fb gdzie wlezie? No to rzeczywiście niewiele się różnicie, więc użyje takich słów w stosunku do Was - "duet idioci jakich mało". Jedyne za co H5 szanuje, to to, że On się tak w te sprawy serwera nie pruje, tak jak Ty. Ty zachodzisz w za głębokie wody i się już z nich nie wydostaniesz. No i jak niby grałeś na serverze podczas swojego bana?? Niby ja miałem ominąć bana ip changerem, jak coś "dorosłem", i wiem, że nie zmienia to nic w płycie głównej, a sam ban jest nałożony na jej adres, hosta, ip, chyba też na adres mac, ale not sure.
| Cytat: | | Jak ty śmiesz sie tutaj wypowiadać skoro nie wiem jak ty ale twój braciszek sprzedawał i nadal sprzedaje za psc i nadal będzie to robił ahh ale z was śmieszki :) |
Śmieszkowato, a te dowody Asaro są podrobione, już nic nie sprzedałem nikomu za PSC niestety :(( Ostatni mój handel PSC to był z Tobą i z kimkolwiek 2 lata temu, Rayquazo? No tak, tak było, niestety, albo i stety. Jeżeli chodzi o PSCki jestem totalnie czysty, wolę sobie za swoje pieniądze kupić, a nie sprzedawać pixele. To nie jest fair zarówno w stosunku do mnie, jak i do gracza 2. Teraz wypomnisz mi sytuację sprzed 2 lat, ale myślałem, że już na poke nie wrócę. No i błąd, bo wróciłem, a po moim odejściu było dalej głośno, głównie przez Ciebie. Nie będę poruszał owych tematów, ale jedyne co wspomnę, to to, że dostałem bana, totalnie za nic. O handlu PSC nikt wtedy nie wiedział poza nami dwoma.
| Cytat: | | To zadna zemsta, ale slyszalem ze wraca, wiec czemu osoba ktora handlowala za realny hajs moze grac ? Przypomne, ze duzo osob dostalo za to bany ;) |
Nie znałem Cię od tej inteligentniejszej strony (w dużej mierze 2 lata temu byłeś osóbką, która trochę denerwowała) - ale i tak, to nie zmienia faktu, że ja w takim układzie też nie mógłbym grać. Handel to handel.
Odnośnie Aszki - nic złego nie robi, też jakoś ostatnio się poprawił, swoim zachowaniem prezentuje dużo większą kulturę osobistą, niż prezentował parę miesięcy temu. Nie będę też wspominał o tym, że Asaro pisał do Kratosa o tym, że dostanę bana... Fake dowodami nic kumplu Asaro nie zrobisz. Wziął avatar sprzed paru dni i opis też. No i weź tu próbuj kogoś doprowadzić do bana.
Zresztą Tygryska też była strasznie fałszywą osobą, nic nie robiłem, raz poruszyłem temat kogoś starszego (już nie pamiętam kogo) i od tego momentu stała się na tyle dwulicową osobą, że podesłała komu tylko mogła mój sekret, który powiedziałem jej, bo jej ufałem. Dwulicowcy są wszędzie, nie zaprzeczysz, czyż nie?
Dobra, lecę się uczyć dalej. Nie oceny wybierają Ciebie, a Ty oceny.
Cy@. |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
Dobra, nie chce mi się tego wszystkiego czytać, bo 3/4 jest o Szczerbie, na którego nawet nie ma skargi. Jedynie odniosę się do tego:
| Cytat: | | No gram? Jeżeli Ci to serio przeszkadza, to osobny temacik. |
Przeczytaj dokładnie całość. Napisałem, że nie mam zamiaru tu rozpisywać się nie wiadomo ile o tym co zrobiłeś, a czego nie. Jedynie chciałem przypomnieć twojemu bratu, który żądny jest sprawiedliwości, że najpierw powinien szukać jej znacznie bliżej. Zresztą, ten temat mi się już dawno przejadł.
Dodam tylko, że jak na razie jest więcej o was (Ashe, Razorr i Szczerbek), niż o mnie, co jest dość dziwne w temacie dotyczącym mnie.
//Edit
Może najlepiej niech nikt z was już tu nie pisze, tylko zostawcie to jak jest, dowody NA MNIE są, więc po co wkopywać jeszcze was? Zaraz zacznie się fala spamu i Denek będzie musiał to wszystko czytać (xD), a większość nie byłaby nawet związana z tematem. |
|
|
|
 |
Szczerba#TY
Szczerba reload

Wiek: 27 Dołączył: 08 Lip 2015 Posty: 112 Skąd: From diee
|
|
|
|
Przyznaje ze nie czytałem całości bo szkoda mi na ciebie czasu, nie mowie o dowodach asaro, sprawa z beli była odwołaniem dla torka które on jedynie może zrozumieć bo owa sprawa wiązała sie tylko z nami, nie miałem i nie mam żadnego kontaktu z kaluza (nigdy)
Z psc nadal sie bawisz. I jestes nadal tak samo żalosny.
Tygryska wydała twój sekret straszne, zrobiłbym to samo. //Edytowałam, bo jednak trochę kultury trzeba zachować ok? Szacunku do bliźnich. ~Derp |
_________________ ________________________________Steel Shaders_______________________________
 |
| Ostatnio zmieniony przez Derpauke 27 Październik 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
| Zrobie tak samo chamsko Tobie, bo ide spac. Zapewniam, ze nie handlowalem za psc od tamtej pory, c.d. jutro. Cya. |
|
|
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 1158 Skąd: A Z Wesela Wracam...
|
|
|
|
Achh... Co tutaj sie dzieje?...
No co wy, wezcie sie uspokojcie... Zycie jest zbyt krotkie, zeby sie klocic... Rozumiem, czasem moga wystapic jakies spory, czy cos, ale nie moge ogarnac tego, co tu sie wyprawia. To jest tylko gra, a nie jakas strefa wojny. Zachowujmy sie, jak ludzie, a nie jak bestie, chcace tylko krzywdy innego. Serwer ten zostal stworzony do gry i milego spedzania czasu / lapania ulubionych stworkow / samoksztalcenia, a nie do obrzucania "gownem" kazdego, na ktorego akurat sie przytrafi. Nie bez powodu jego nazwa to "pokecraft.pl", a nie "spiny.pl". Jak nie macie nic lepszego do roboty, to wezcie ogladajcie "Trudne Sprawy" na Polsacie, bo poziom intelektualny przedstawionych tam sytuacji bedzie taki sam, jak klotni tutaj, a przynajmniej nie zepsujecie humoru innym. Powiedzcie mi tez po co te dalsze spiny? Torek przyznal sie do tego, ze sprzedal poka, a wy dalej na siebie cisniecie... To jest "skarga" na niego, a nie na Besta/Razora/Szczerbe. Zalatwicie to sobie najlepiej gdzies na priv/GG i nie zasmiecajcie forum tekstami "Ja sie nie spinam, ale..."
Dobra, powiedzialem, co mialem do powiedzenia. Dzieki jesli ktos to przeczytal.
I jeszcze takie przyslowie na koniec: "Kto pod kim dolki kopie, ten sam w nie wpada" |
_________________ Koniec!
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 27 Październik 2016
|
|
|
odpowiedź na 1 post = ban dla torka za nielegalny handel psc.
Reszty nie komentuje, bo szkoda mi klawiatury. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|