Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
27 Październik 2016
Dla denka (wazne(?))
Autor Wiadomość
C:

Wysłany: 26 Październik 2016   Dla denka (wazne(?))

A więc ssy mowia same za siebie, slyszalem ze torek wrocil i ma rangi jakies wiec :)

Kratos01 
Byly KidMod

Wysłany: 26 Październik 2016   

Mhmm na 100% prawdziwe?

Itachi 
patrykozaur123

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Wiele faktów się zgadza i wątpię że są zfalszowane

Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?

Rem
[Usunięty]

Nie wierzyć Krelonowi i Ribowi? xd

Sam potwierdzam, widziałem jak pisali na czacie, że Torek coś tam o ikonce pisał a Remczak się zgodził co do nich nie jest podobne. Widziałem Torka jak grał Zyrą i Soraką z tymi akurat skórkami. Sam Remczak chwalił się suicunką od Torka a później sprzedał ją.

edit: aaa nie wiedziałem, że to adi xd
Ostatnio zmieniony przez 26 Październik 2016, w całości zmieniany 1 raz  

Torek
World is Mine

Adiś, ładnie to tak zaglądać na GG Cichej? :->
Nie, nie wróciłem. Nie, nie mam rang. Zajmij się lepiej swoim marnym serwerkiem c:
Jak chcesz się mścić, to może najpierw wybierz odpowiedni moment, a później dawaj dowody, bo coś ci nie pykło. Szczególnie, że nie mam nic do stracenia, prócz VIPa i testowania skinów HD. Tak, sprzedałem Suicune. Tak, za skiny do LoLa, gdy odchodziłem. Remczak długo nalegał, więc why not, skoro i tak nie zamierzam tu grać? Nie, nie zrobiłeś mi na złość. Jedynie co mnie wkurza to, to, że zaglądasz w prywatne rzeczy bez żadnego pozwolenia. Dobrze wiedziałeś, że utrzymywałem bliskie relacje z Cicha, dlatego tak bardzo pragnąłeś jej GG. Żałosne jak bardzo się pogrążasz, ale nevermind. Zdobyłem kontakt i poznałem kilka fajnych osóbek, więc jest spoko. Poza tym, jedynie serwer straci, nie ja, bo zostało jeszcze kilka rzeczy, które miałem poprawić pod kątem pluginów. c: Ich habe nichts zu verlieren, so... Denek kann verrückt und der Tod von Fälschung.

arejczlul

Ostrzeżeń:
 3/3/6

usuń to ostatnie zdanie chora ******

C:

Cicha mi dała passy, tym samym pozwalajac mi patrzec co pisala z kims i nie, nie prosilem jej o te gg i nie spamilem jej o to. A dla niedoinformowanych:
Nie gram juz tam od 2 miesiecy (?) :))))
Z gory pozdrawiam

Szczerba#TY 
Szczerba reload

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Po 1wsze, Kratoz zadał dobre pytanie czy to jest prawdziwe, dlatego ze sam adii123 czy jak mu tam było ahh te no name.... nie jest wiarygodny.
Torek jest wiarygodny za to wiele pomagał serwerowi i jeszcze pewnie nie raz bedzie to robić robiąc chociażby to mute bannery i to i tak 1/100 tego co zrobił.
Sprzedał to sprzedał, jak sie to mówi jebło to jebło na **** drążysz temat.
Ciekawa zemsta niby pomysł jakiś był jednakże jaki płytki żeby użyć rozmów z czyjegoś priv haha, +udostępnianie prywatnych a dodatkowo nie swoich rozmów jest karalne.\
A propo zemsty http://imgur.com/a/DIrYf osoba z taką twarzą może coś mówić o zemście?
zresztą juz nic nie mowie na twój temat, myślę ze wystarczająco cie życie skrzywdziło.
Zapraszam dalej, wspaniały bestasheeu brat razzora falszywy duet idioci jakich mało ahhh,
Jak ty śmiesz sie tutaj wypowiadać skoro nie wiem jak ty ale twój braciszek sprzedawał i nadal sprzedaje za psc i nadal będzie to robił ahh ale z was śmieszki :)
Patrykozaur ahhh mój ty przyjacielu ''wątpisz że sa sfałszowane'' a ja nie wątpie ze denek nie wie ze go wyzywałeś od ''kur* ogólnie serwer''
Jak już dzieciaczki troszkę uciszone to jeszcze chciałem zapytać co ci dało napisanie tego postu może chciałeś pokazać jaki ty szpieq jesteś, prawie jak w tf2 tylko on miał chociaż maske.
Myśle ze post bez sensu napisany przez idioty dla idioty,

Torek
World is Mine

A jeszcze jedno. Ashka, widać jakim jesteś dwulicowcem. Na serwie "hej torek", "hej torek", a jak przyjdzie co do czego "derp, jailuj torka". To Denek podejmuje decyzję, nie derp, a tym bardziej nie ty, złotko. Teraz przynajmniej wiem, że nie opłacało się z tobą "pogodzić". Może mam przypomnieć co pisałeś mi ostatnio na priv? "Torek wrócisz? Podasz GG?". Śmieszne, choć dobrze, że nie podałem, bo teraz pewnie 3/4 serwera by je miało.

nusiek3446 
.

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Cytat:

No to skoro nie grasz, to powiedz mi, po co piszesz ten post? Zemsta? Jaka znowu zemsta? Człowieku, pomyśl za nim napiszesz, zrobisz. Jak nie grasz to chyba nie powinny cie interesować sprawy serwera, więc twój post ma taki sam sens jak to co w nim napisałeś. Torek żadnej rangi nie ma, tylko poprawiał pluginy. Również dołączę się do pytania Szczerby co dało ci pisanie tego tematu? Chciałeś pokazać jaki to jesteś super bo załatwisz komuś bana i żeby wszyscy cie podziwiali... Nawet jak sprzedał, to to jest kompletne zero w porównaniu z tym co robi dla serwera. Nie zamierzam cię prowokować, kłócić się również nie zamierzam, poważnie, przemyśl to, zanim wszyscy odwrócą się do ciebie plecami.
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017

C:

To zadna zemsta, ale slyszalem ze wraca, wiec czemu osoba ktora handlowala za realny hajs moze grac ? Przypomne, ze duzo osob dostalo za to bany ;)

Rem
[Usunięty]

Torek napisał/a:
A jeszcze jedno. Ashka, widać jakim jesteś dwulicowcem. Na serwie "hej torek", "hej torek", a jak przyjdzie co do czego "derp, jailuj torka". To Denek podejmuje decyzję, nie derp, a tym bardziej nie ty, złotko. Teraz przynajmniej wiem, że nie opłacało się z tobą "pogodzić". Może mam przypomnieć co pisałeś mi ostatnio na priv? "Torek wrócisz? Podasz GG?". Śmieszne, choć dobrze, że nie podałem, bo teraz pewnie 3/4 serwera by je miało.

ejejej, myślałem, że Tobie moge zaufać, lecz się myliłem. Myliłem się jednak, że byłeś niewinny. Traktowałem Cię wtedy szczerze, jestem sprawiedliwy więc myślę, że to co zrobiłeś nie było fer wobec regulaminu który zobowiązuje nas wszystkich na Pokecrafcie. Nie mam nic do Ciebie i zażądam sprawiedliwości a nie coś w stylu CichegoShowa "Ale On pomaga w pluginach, nie mam prawa mu dać jaila." Jeszcze jedno, jak w ogóle wiesz, że to pisałem?
@down
kolejne ejejej: co mam wspólnego z moim bratem?
ej dobra kolejne do torka: Denek o tym wiedział, więc nie powinieneś go o to oskarżać.
@edit dla szczerby
XDDDDDDD serio twierdzisz ze mam cos wspolnego z adim? Nawet go nie znam. Razorr to mój brat, jest bardzo fajny a ta Twoja banda h5 i asaro wcale nie jest lepsza... Jedyne co robię na serwerze to rozśmieszam czat oraz gram w pokemony. Nie robię nic nadzwyczajnego, co jest karygodne.
Ostatnio zmieniony przez 26 Październik 2016, w całości zmieniany 3 razy  

Torek
World is Mine

Coś słabo jesteś poinformowany, Razorr jakoś dalej gra. Szkoda "strzępić ryja", Nusiek już to napisał, ale powtórzę... Nie grasz na serwerze od kwietnia (?), jesteś totalnie wycofany z życia serwera, nie wiesz co się dzieje, nawet nie pofatygowałeś się zapytać czy dalej tu gram i czy mam jakąkolwiek rangę. Wątpię czy nawet popatrzyłeś na mój kolorek na forum. Jest szary, a podpowiem, że to oznacza, że nie mam żadnej rangi, bo może też ci się już zapomniało. Nie grasz tu, więc nie musisz dbać o sprawiedliwość, ale i tak ciesze się, że napisałeś ten temat. Przynajmniej wyszło, że kilku osobom nie warto ufać.

//EditToBest
Bo mam kolegów.
Skoro żądasz sprawiedliwości to może warto poprosić o bana dla twojego brata, co nie? W końcu on też ma coś na sumieniu. Razorr jeszcze nie pokazał, że nie mogę mu ufać, więc nie będę tu o nim pisać, chcę tylko przypomnieć, bo chyba coś ci się zapomniało. Ufać mi? W ogóle mnie nie znasz, jedynie wyrobiłeś sobie o mnie opinię po kłótni, więc nie pisz tak, jakbyśmy byli nie wiadomo jakimi przyjaciółmi.

//EditUP
To, że go broniłeś, pomimo, że popełnił ten sam błąd co ja c:
Jakiś inny regulamin go dotyczy, czy jak?

Szczerba#TY 
Szczerba reload

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Razzor i ashe to sa najbardziej fałszywe osoby na poke, czego sie spodziewałeś? :D
Bo to takie kozaczki w sumie adiś razzorek i ashe to jeden worek, prawie jak z beliala w 2014 (chyba) tyle że ona się przyznała chciała wyjaśnić i przeprosić :D

pawkox 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

nusiek3446 napisał/a:
Cytat:

No to skoro nie grasz, to powiedz mi, po co piszesz ten post? Zemsta? Jaka znowu zemsta? Człowieku, pomyśl za nim napiszesz, zrobisz. Jak nie grasz to chyba nie powinny cie interesować sprawy serwera, więc twój post ma taki sam sens jak to co w nim napisałeś. Torek żadnej rangi nie ma, tylko poprawiał pluginy. Również dołączę się do pytania Szczerby co dało ci pisanie tego tematu? Chciałeś pokazać jaki to jesteś super bo załatwisz komuś bana i żeby wszyscy cie podziwiali... Nawet jak sprzedał, to to jest kompletne zero w porównaniu z tym co robi dla serwera. Nie zamierzam cię prowokować, kłócić się również nie zamierzam, poważnie, przemyśl to, zanim wszyscy odwrócą się do ciebie plecami.

Siusiek "pomysl zanim cos napiszesz" co ma zemsta do spraw serwera byli zkloceni to chcial go wkopac tyle przestudjuj slowo zemsta polecam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi