|
Chcialbym Wyjasnienie |
| Autor |
Wiadomość |
SaVaGeLoBsTeR

|
Wysłany: 22 Październik 2016 Chcialbym Wyjasnienie
|
|
|
| Chcialbym zeby ktos mi to wyjasnil cos, ten post jest bardziej skierowany do denka ale musialem go tu wstawic bo to jest problem ogolny, powiedz mi dlaczego nie pozwalasz mi isc na lidera denek, Gdzysz RazorrBlack dostal juz 1 [BANA] jak gral na serwerze i mogl sie dostac na lidera tak jak i Kidmoda, LITEv2 ma PermMute Prawie co dzien ale kupuje se unmuty i dalej jest liderem, dawidkox mial 1 [BANA] ale jest Szefem liderow powiedz mi denek dlaczego ja dostalem Jaila na 5h za glupie pytanie nie obrazliwe i nie moge juz nigdy isc na lidera bo sam mi tak powiedziales ... |
_________________ A man with a dream is a man with hope
A man with hope is a man with a dream
 |
|
|
|
 |
BoToTylkoGra
|
Wysłany: 22 Październik 2016
|
|
|
Tez tego nie rozumiem...
A na kogo chcesz isc? |
|
|
|
 |
SaVaGeLoBsTeR

|
Wysłany: 22 Październik 2016 BoToTylkoGra
|
|
|
| lider Fire |
 |
|
|
|
 |
Itachi
patrykozaur123

|
|
|
|
| Tak dla sprostowania Dawid nie miał 1 bana, reszta to prawda i chyba tylko osoby co miały niesprawiedliwe bany tzw. bany za nic najczęściej od Yiniana mogą spokojnie startować na lidera. Reszta została ulaskawiona przez denka. Średnio to popieram lecz tak jest. Ja sam miałem przez długo zakaz a nawet nie przez jaila czy bana tylko przez ostrzeżenia Na FORUM. Wg mnie powinni wprowadzić równość dla all bo jednak niektórzy mogą czuć się pokrzywdzeni tak jak ty np. lecz jednak decyzja zależy od denka. |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
jest jasno napisane , że osoby które były karane lub mają tzw. czarną przeszłość, nie są karane, ale mimo to nie świecą przykładem w grze nie mogą zostać liderem.
Faktycznie, niektórych ułaskawiam po 1 - 2 latach , gdy wejdą , potrafią udowodnić, że ban / mute zto była pomyłka i potrafią być kulturalni.
Liderzy z karami ?? Pierwsze słyszę. Poproszę dowody na to co napisałeś powyżej. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
SaVaGeLoBsTeR

|
|
|
|
| Zapytaj sie swojich liderow a nie mnie pytalem sie sami mowili ze mieli a ja dostalem jaila a nie Mute/bana jail byl za glupie pytanie nie obraze wienc wyjasnij mi prosze dlaczego na zawsze mam bana na lidera |
 |
|
|
|
 |
Olcius_28
The drama Queen
Wiek: 22 Dołączyła: 28 Lip 2016 Posty: 313 Skąd: Z Psychiatryka
|
|
|
|
| Denku mu pewnie chodzi o zabawę Lite'a jak dostaje perm mute od Razora, który potem mu go zabiera :v |
_________________ Zwycięzca ma wielu przyjaciół- zwyciężony prawdziwych.
Kocham Melanie Martinez
Ten uczuć kiedy z nygasa i lamy w "the binding of Isaac" raptownie ewoluujesz w osobę, która zabija mamę Isaaca <3. |
|
|
|
 |
SaVaGeLoBsTeR

|
|
|
|
| Nie ola dzis dostal lite Perm mute i sie unmutowal wienc nie mow mi ze to zabaw prszed wczoraj tak samo |
 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
Ola - zabawę? Dostał permmute za coś i później zwróciłem mu możliwość konwersowania (bo kupił UM) - jak chcesz coś wiedzieć, to serio dopytaj się innych, bo potem możesz niewiedzą sobie narobić problemów.
Wypowiem się o tym ułaskawianiu także, co prawda miałem słuszno-niesłusznego bana (niedawno o wszystkim się dowiedziałem) i przez długi okres nie mogłem startować na lidera, wystarczy się jednak postarać, udowodnić, że przeszłość możesz zmazać tak jak gumką ślady ołówka chociażby... Dla przykładu dajmy tu mojego najukochańszego brata, BestAsheEU, który trolluje, ale jest także miły i pomaga, ale u niego można tak średnio zauważyć poprawę + był karany w przeszłości, co spowodowało u niego brak możliwości startowania na lidera. Niby błahostka, a jednak zdecydowała o całej jego przyszłości. Niby cały czas zbiera najsilniejszy skład Rock, kocha te pokemony jak swoje życie, ale nawyk trollowania u Niego pozostał, powodując wyżej wspomniany zakaz. Sam pamiętam o co się spytałeś i rzeczywiście, mądre to nie było... Nie chcę Cię tu oczerniać, bo jesteś spoko jak najbardziej, ale serio musisz się postarać i wymazać przeszłość. Nawet, jeżeli była to błahostka jak już wcześniej wspomniałem, zadecydowała o Twoich planach na przyszłość. Napomknę jeszcze o Dawidku, który pomimo bana wrócił na poke, gra tu i skoro denek dał mu szansę być tym szefem liderów, to czemu niby nie!? Jest bardzo dobry i swoje zadanie wykonuje dobrze, więc nie widzę sensu poruszania owego tematu, bo Jego ban też był tak 50/50 sensowny.
Temat zostawiam do swobodnej wypowiedzi, bo pomimo tego, ze jest on wyczerpany, mam prawo go zostawić. Oczywiście wszelkie zdania są mile widziane, a każde postaram się w jakiś sposób podważyć.
Będę rakiem i dodam "siemano kolano". Hehehe, humor wysokich lotów |
| Ostatnio zmieniony przez Razor'ek 22 Październik 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Itachi
patrykozaur123

|
|
|
|
| Nie chcę tu sie kłócić wymieniać rzeczy z czarnej przeszłości i przywoływać przykłady ale no niestety. Jak coś z góry przepraszam. Zacznę od razora. Raz o ile twój ban byl półsłuszny to jednak niektóre dowody głównie szczerbatka psują kartotekę. Co do Dawida to nie miał tylko jednego Bana. Więcej przykładów lidow z banami: Dominik nusiek toczin. Może i ktoś jeszcze ale pisze z tego co pamiętam. Co do besta pamiętam jego zachowani jak przegral rock i głównie przez jego zachowanie jestem teraz ground a nie rock( jeszcze przez forum ale to na marginesie). Nie narzekam xD. Poprawił siei mam nadzieję ze dostanie szanse. Jednak co do samego zachowania przytoczę przykład asaro ( wyłącznie w celach przykładu juz mnie w sumie on nic nie obchodzi). Wszyscy pamiętamy jakie on miał zachowanie a jednak dostał lida i nic sie nie zmienił. Co do jeszcze mutow tak fakt lajt miał muty ale dużo innych liderów tez miało ja chyba w sumie 2 jedno dlugooo przed lidem a drugie przez nerwy. Ale ogólnie spokojny jestem. Raz czekam na kontratak. |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?
 |
|
|
|
 |
SaVaGeLoBsTeR

|
|
|
|
| z tego co slyszalem dawidkox odchodzi ale jak tam chcesz razor i nie ja mysle dalej ze ban na lidera permanentnie nie byl sluszny ale oczywiscie jestem noname na tym serwie wienc nie mam nic do gadania nie mam nic do ludzi o ktorych mowilem [lite/ty/dawid] ale to jest faworka i to nigdy sie nie zmieni |
 |
|
|
|
 |
Rem [Usunięty]
|
|
|
|
Po 1.
Dawid nie odchodzi, nie wiem skąd ten pomysł.
Po 2.
To nie żadne faworyzowanie tylko normalne i uczciwe traktowanie wobec drugiej osoby. |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
Co prawda niektóre dowody Szczerbatka "psują kartotekę", tak jak już to określiłeś, ale zachowywałem się dobrze i dostałem szansę. Dowodzi to temu, że z odpowiednimi chęciami wszystko jest możliwe. Oczywiście dosypać jeszcze szczyptę wiary i nadziei, i powinno być git. Gitara siema, hehe hehehehhe heheheh hehehheheh hehhehehehheheheheh zabijcie mnie prosze
Ehh nie doczytałem
| Cytat: | | Jednak co do samego zachowania przytoczę przykład asaro ( wyłącznie w celach przykładu juz mnie w sumie on nic nie obchodzi). Wszyscy pamiętamy jakie on miał zachowanie a jednak dostał lida i nic sie nie zmienił. Co do jeszcze mutow tak fakt lajt miał muty ale dużo innych liderów tez miało ja chyba w sumie 2 jedno dlugooo przed lidem a drugie przez nerwy. Ale ogólnie spokojny jestem. Raz czekam na kontratak. |
No to jedziem dalej. Odnośnie Asaro, to nawet pogorszył się po zostaniu lidem. Nie mówię, że lajcik jest zły, bo go baardzo lubię, pozytywna i miła osóbka, największy śmieszek hier. I zgadzam się odnośnie Twojego zdania z mutami - każdy je miał. Nie mogę podważyć Twojej cierpliwości, bo serio jest anielska. Nie mam zamiaru kontratakować czegoś, z czym się zgadzam :) |
|
|
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
Wysłany: 23 Październik 2016
|
|
|
Nie ma tu zadnej faworki...
Skoro Denek stwierdzil ze sie nadaje to nie ma tu tematu do dyskusji...
Ogolem temat troche potrzebny bo po moim banie (nawet gdy byl "50/50") gdyby boy mnie nie znal to nie startowalbym juz nigdy.
Co do "mojego odejscia", cos o tym mowilem bo nie mam czasami czasu na gry.
Streszczajac: temat potrzebny |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
|
|
|
 |
arejczlul
|
Wysłany: 23 Październik 2016
|
|
|
| Itachi napisał/a: | | Tak dla sprostowania Dawid nie miał 1 bana, reszta to prawda i chyba tylko osoby co miały niesprawiedliwe bany tzw. bany za nic najczęściej od Yiniana mogą spokojnie startować na lidera. Reszta została ulaskawiona przez denka. Średnio to popieram lecz tak jest. Ja sam miałem przez długo zakaz a nawet nie przez jaila czy bana tylko przez ostrzeżenia Na FORUM. Wg mnie powinni wprowadzić równość dla all bo jednak niektórzy mogą czuć się pokrzywdzeni tak jak ty np. lecz jednak decyzja zależy od denka. |
miał bana |
|
|
|
 |
|
|