Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Serio razorr ? serio ? |
| Autor |
Wiadomość |
Erebus
|
Wysłany: 21 Październik 2016 Serio razorr ? serio ?
|
|
|
Razorr, czy zawsze musisz robic Problemy? ja kacper,Arejcz,Alusia, itp mozemy se tam grac, a tak naprawde co nic nie zrobilismy boze, Nie chce tutaj UB ani Unjail ale tylko mowie, ze Nawet jezeli Adi1 jest administratorem tamtego serwera I co?
Jezeli Wam cos nie pasuje, to naprawde Przemyslcie to, a potem piszcie naprawde razorr a tobie zycze Poprawienia sie bo naprawde Chlopie |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
Wysłany: 21 Październik 2016
|
|
|
Nie robię problemów, tylko zgłaszam osóbki winne. Na tamtym szicie gra jest zabroniona jeżeli chce się grać tutaj, bo to ze sobą koliduje. Wiem, że ktoś mi to wytknie i dlatego o tym już napomnę, dlaczego mam takie, a nie inne zdanie. Bo mam prawo je mieć, bo miałem z tym serwerem styczność (co prawda dwudniową i tak średnio mi się podobało, ale to już mniejsza o to) - podczas mojego jaila grałem tam, denek o tym wie... adi1 też już tutaj nie gra, bo jak sam denek napisał, i tu pozwolę sobie zacytować: "Ranga w administracji na tamtym serwerze koliduje z rangą u nas". Nie wiem, czemu od razu nie dostał dq, ale możliwe, że był wtedy tam jakimś KidModem etc. W lipcu dostał dq, bo był tam administratorem, a u nas liderem bug... Poszedł jail wtedy. alusia (<33 :C) i Arejcz mają tu bany, Arejczyk za nie wiem w sumie co, a alusia za reklamę konkurencyjnego serwera, tak samo jak nika, ja jedyne czego tam przez te 2 dni szukałem to kontaktu ze starymi znajomymi (alusia, nika, fryziak, nancia, sirajus)... Pomimo tego zastrzegam sobie prawo do hipokryzji :) I? Zabronisz? Nie, bo nie masz prawa. No właśnie. Nie możesz też mówić "Poprawienia się" - bo robię to, co uważam za słuszne. A kacper postąpił na prawdę bardzo chamsko z tym odejściem na PV.
Podsumowywując - musisz wybrać: nasz server, czy ich.
Pozdrawiam, zamykam, jeżeli takie posty będą pisane dalej, będę warnował.
PSka Wspomnę od siebie jeszcze, że nie zabraniam Wam tam grać, bo to Wy decydujecie o tym, gdzie gracie :) Tylko za wybór tamtego serwera zawsze u nas będą kary. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|