Zamknięty przez: admin 3 Październik 2016 |
Faworka v2 |
| Autor |
Wiadomość |
pawkox

Wiek: 23 Dołączył: 18 Lis 2013 Posty: 345 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: 3 Październik 2016 Faworka v2
|
|
|
| Tak dostał teraz bana ale za inne przewinienie ja mowie o tym ze ogólnie dostał ub za kopiowanie. Teraz to inna sytuacja pewnie jak by znowu zaczal sie lizać znów dostał by ub ale trudno sie mowi nie zalezy mi na ub na mainie. Chce sobie tylko pograc pogadac z ludzmi postarac sie rozwinac ten serwer ktory moze miec naprawde dobra przyszlosc teraz jest hype na pokemon go a ty nawet nie pofatygowales sie o reklame u jakiegos ytubera z minecrafta jezeli dal bys te nw 3 stówy na reklame wbilo by duzo wiecej osob ale musielibyście sie przeniesc na jakas nowa maszynke ogarnac fajny spawn popprawiac bugi a wasz serwer zyskal by ogromna popularnosc w ostatnim czasie troche w tym siedzę. Sr kopiowalem bywa juz tego nie zmienie widzisz ze staram sie o ub nudzi mi sie i poprostu mozna by bylo tu popykac chetnie zangazowal bym sie w rozwoj serwera ale widze ze nie potrzebujecie takiej osoby wolicie miec swojego sczerbatak ktory wymysla tylko nowsze sposoby na kopiowanie pokow itemow i tp. bywa |
|
 |
SaVaGeLoBsTeR

|
Wysłany: 3 Październik 2016
|
|
|
| Wracaj prosze pawkox ;-; tesknie <3 |
_________________ A man with a dream is a man with hope
A man with hope is a man with a dream
 |
|
|
|
 |
_kadu_
Kadu
|
|
|
|
Mocne słowa |
|
|
|
 |
kacper7xD

|
|
|
|
Ech...
1.Denek napisał w poprzednim "Faworku" , że twoje konto zostało usunięte.
2.Szczerbatek już nie gra :).Z tego co wiem to dostał bana.
3.Możesz się starać już tylko o możliwość założenia nowego konta (no chyba że możesz). |
_________________ Pa ha hi ha ha hi ha pa ha ha ha
 |
|
|
|
 |
pawkox

|
|
|
|
| kacper7xD napisał/a: | Ech...
1.Denek napisał w poprzednim "Faworku" , że twoje konto zostało usunięte.
2.Szczerbatek już nie gra :).Z tego co wiem to dostał bana.
3.Możesz się starać już tylko o możliwość założenia nowego konta (no chyba że możesz). |
Mowil o sczerbie nie o mnie
W poscie FAWORKA(faworyzacja)
Wiem czytaj co napisalem u gory |
|
 |
kacper7xD

|
|
|
|
| Dobrze, co prawda to prawda, pomylilem sie, przyznaje.Na twoim miejscu zaczalbym gre na nowym koncie,jesli naprawde zalezy CI na grze :_). |
_________________ Pa ha hi ha ha hi ha pa ha ha ha
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Człowieku, PokeCraft ma jedną z najlepszych maszyn... Wiem, że ma największą, możliwą ilość RAM i chyba procesor i7, więc nie wiem o co Ci chodzi... Spawn to samo, dużo się zmienił od czasów twojej gry, choć sam nie wiem jak jest teraz, bo od 2 miesięcy już nie gram. |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
@Up: Nic się nie zmieniło od czasów Twojej gry, Ribu miał jakiegoś budowniczego dobrego popularnego czy coś zapraszać, ale to było pod koniec sierpnia, a Ribu skończył grać, także nie wiem. A od czasów gry pawkoxa (to chyba był październik/listopad 2015 - nuśkowskie info) - też raczej się nic nie zmieniło.
Moim zdaniem możnaby dać szansę mu grać na innym koncie.
A odn. Szczerby - już go więcej w grze nie zobaczycie, no chyba, że zachce mu się robić te nowe konta... |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
jak to się nic nie zmieniło ? Od czasu jak pawkox dostal bana wiele rzeczy zostało wprowadzonych. Pomijam nowy spawn, market , teraz doszła pustynia i lada moment kolejne miejscówki. Do tego Torek odwalił kawał dobrej roboty z nowym regionem ... można tak pisać dość długo.
pawkox - dziękuję za porady marketingowe. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
pawkox

|
|
|
|
| Maszyna serwera nie potrafi utrzymac 400 osob po 400 osobach gra zaczyna byc niemozliwa nie wiem na jakiej maszynie stoi serwer ale chyba nie daje sobie rady uwierz sa duzo lepsze maszyny chyba ze wszystkie serwery zycza chodza na tej samej |
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
@Info do denka: Chodziło mi o spawn. :P
Pomijając ofc działki usunięte.
<Nie przeczytałbyś tego raczej w moim poście, więc napisałem nowy. Jak przeczytasz, możesz usunąć> |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
 |
|