Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 30 Wrzesień 2016 |
skarga na gracza Kacpi13 |
| Autor |
Wiadomość |
pinexyt
Pinezk Aka Pine

|
Wysłany: 29 Wrzesień 2016 Oj oj ktoś tu kłamie
|
|
|
| kacpi13 napisał/a: | | Ciekawe jakie on ma dowody że posiadał Vaporeona... po ponownym wejściu na serwer miałem tylko sh aero z jakas pe*alska nazwa |
kacpi to napisal tylko ze jego sh aero ma nazwe pupilek pinexa a jak ja juz pisze pupilek to pisze pupilek pinexyt
i wychodzi na to ze to ty zmieniles nazwe oj bedzie jak z asaro kacper7xd dobrze mówi bo ja sie napewno nie poddam dopóki nie dostane mojego sh vaporeon
ps. mam dowod ze to moj sh vaporeon jesli sprawdzicie jego staty to obok napisu wzros bedzie napis pinexyt bo ja go zlapalem na nalocie jako sh eevee i go ewoluowalem a jak sprawdzicie sh aero to pewnie bedzie inny gracz no więc kacpi13 co masz na usprawiedliwienie ? |
|
|
|
 |
pinexyt
Pinezk Aka Pine

|
Wysłany: 29 Wrzesień 2016 sorka
|
|
|
| sorka za tyle postow amelia |
|
|
|
 |
nusiek3446
.

Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2015 Posty: 1681 Skąd: INSERT LOCATION HERE
|
Wysłany: 30 Wrzesień 2016
|
|
|
Prawy górny róg postu -> Edytuj. Tak na przyszłość...
Co do samej skargi widać, że Kacpi próbuje się wybronić argumentami które nie mają sensu. Najpierw, że kliknąłeś przycisk zamykania gry, zamiast kliknąć na bzty. Poważnie? Wytłumacz mi, jak mogło do tego dojść... Potem, że pinexyt nie ma dowodów że to jego Vaporeon... Wymiana była pilnowana, więc chyba umiesz logicznie myśleć, i wiesz, że zostaniesz ukarany jak oszukasz... Samo podejrzenie o oszustwo, nawet, gdyby wymiana nie była pilnowana świadczy o braku twojej kultury. Pomyśl sobie, że gracz, którego oszukałeś zbierał na tego poksa bardzo długi czas. Potem, chciał się wymienić by coś zarobić a ty go oszukujesz. Postaw się na jego miejscu i spróbuj pojąć co właśnie zrobiłeś. Wstydziłbyś się, poważnie. Co chciałeś tym osiągnąć? ,,Patrzcie jaki jestem super bo oszukałem jakiegoś tam gracza!!!111oneoneone". Na prawdę, żal mi Ciebie, że zrobiłeś coś takiego :). Dla oszustów nie ma UJ więc szanse, że powrócisz na serwer są marne. |
_________________ "Its hard to be the best, but someone must".
Lider Sali Grass od 18.07.2015 do 08.09.2015
Lider Sali Ghost od 08.09.2015 do 10.11.2015
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|