Kiedy Kupiłem pokemona Za psc nie było delete konta tylko ban kupilem ub i gralem nagle zmieniles hasło domagam się zebys mi oddal to konto bo sie przyznalem sam mi dales unjaila i powiedziales ze moge grac ! prosze cię ! To było 7 miesiecy temu wtedy nie zmeiniales haseł
_________________ Nie Ma Większego Bólu Od Porażki
<3
A czytać to ty umiesz? Chyba jesteś jednym z tych, którzy to potrafią, czyż nie? :) Dostałeś odpowiedź od Denka co do tej sprawy. Przypomnę ci - Na tym koncie grać nie możesz, jedyna możliwość to założenie nowego konta.
_________________ "Its hard to be the best, but someone must".
Lider Sali Grass od 18.07.2015 do 08.09.2015
Lider Sali Ghost od 08.09.2015 do 10.11.2015
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017
NUSIEK ale gdy łamałem zasady denek nie kasował kont!!!!!! Skasował mi jest niedawno nierozumiesz gralem po kupnie psc bo zakupilem ub i usunoł konto a nie miał prawa bo wtedy nie było nic o usuwaniu kont jest to niesprawidliwe wobec mnie dlatego prosze poraz 2 i tłumacze
@Edit Nusiek co byś na moim miejscu zrobił? Odpuścił byś, raczej nie wywalilem na to więcej hajsu niz na xboxa więc zalezy mi na PokeCraft no sory ale założe sie żebyś zrobił to samo naprawde mi na tym koncie zależy
@Edit Denek Mogę ci wszystko na pw wytłumaczyć naprawde zależy mi na koncie
_________________ Nie Ma Większego Bólu Od Porażki
<3
Sygna By adi1
Ostatnio zmieniony przez Kozaczeek 18 Wrzesień 2016, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum