Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Trost |
| Autor |
Wiadomość |
szmn123
Lider sali Fly

|
Wysłany: 3 Wrzesień 2016 Trost
|
|
|
| Hej tak się zastanawiałem dlaczego trost jest dalej za ck?? Ostatni update był bardzo dawno temu i większość pokemonów z trostu ma już swój spawn na expowiskach. Pamiętam że przed updatem trost był dostępny dla każdego gracza który posiadał aktywne konto vip. Więc dlaczego tak nie zrobić znowu?? Trost byłby dostępny dla vipów tak jak kiedyś i byłby zamykany po dodaniu jakichś nowych pokemonów po updatecie a po jakimś czasnie nw 6 miesięcy można by go otworzyć znowu i tak w kółko. nw może nawet przejdzie pomysł piszcie co sądzicie itd. |
|
 |
Magneto
...

|
Wysłany: 3 Wrzesień 2016
|
|
|
| W sumie to powinni to już zdjąć... Nie wiem czemu to jest, ale wiem, że jak będzie kolejny uptade, to nie będzie to miało już sensu. |
|
|
|
 |
kacper7xD

|
Wysłany: 4 Wrzesień 2016
|
|
|
| No tak - pomysł z VIP=Trost jest całkiem sensowny, lecz wstęp za ck jest również dostępny dla graczy, po droższej cenie, ale jest.Usunięcie wpłaty za ck jest sensowne, ale tylko dla VIP'ów. |
_________________ Pa ha hi ha ha hi ha pa ha ha ha
 |
|
|
|
 |
krystian1500
* Gentel *

|
|
|
|
Popieram pomysł, lecz jak vipom dajemy wchodzić za free to może graczom za 5 ck zamisat 10 ?
Pozdrawiam! |
_________________ Naczelny Król Szamanów !
 |
|
|
|
 |
kacper7xD

|
|
|
|
| Gentel, fajny pomysł :D |
_________________ Pa ha hi ha ha hi ha pa ha ha ha
 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
Jestem za, jednakze, handel Riolu bylby powszechny i ceny za nie zostalyby zmniejszone ;<
Aczkolwiek, dalej za ;) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|