Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
4 Wrzesień 2016
Asze ładnie to tak?
Autor Wiadomość
GwiezdnyProszek 

Wysłany: 2 Wrzesień 2016   

Dla mnie Best jeszcze nie byl wredy wiec nie mam nic do niego ale,arejcz oboje wiemy jaki jestes mordko xD, wina moim zdaniem jest po obu stronach rownie dobrze oboje byscie sobie dali ignore i po sprawie ,co nie? I sprawa wyjasniona, a poza tym Best nie pisal nic zlego nie wyzywal ciebie i nie bylo to az tak zle wiec tak jak napisalem ignore by dal rade ;* . A co do Razora nie mowcie mi ze jak byscie mieli brata/siostre/kuzyna/kuzynke to tez w 100% zakladam sie ze byscie ich traktowali lepiej od reszty graczy jestem nawet tego pewien. Wiec prosze nie spammy na forum bezsensowymi skargami tylko dajmy sobie dlon i pogodzmy sie i granie na pokecrafcie bedzie milsze i o 100 razy lepsze a nie ciagle wojny i skargi na siebie.

Pozdrawiam StarDust.

Ziemniaczki 
KAPPA KAPPA

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2 Wrzesień 2016   

Pozwole sobie zacytowac to co denek napisal ostatnio pod postem arejcza :

"nie wiem jakim cudem dostałeś znów przyzwolenie na grę na tym serwerze ... 100 banów i 500 x mute to chyba wystarczająco dużo ilość szans jak na 1 gracza ? Nie uważasz?"

(mysle ze gdyby cie nie crashnelo to bys mial bana jux XDDDD )

~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)

FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem

I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .

I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick

Jak ja już na wodniku

ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD :evil: ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom :mrgreen: :mrgreen: wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)

SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333

Arejczx3 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 3 Wrzesień 2016   

Ziemiok, ban'a można dać podczas gdy ktoś jest wylogowany, a denek nie dał więc coś w tym jest, ale tgo nie jest skarga na mnie tylko na ashe wiec :v. Asze, jakbyś nie zauważył to nie jest 1 ss :/. Niestety, nie masz dowodów bo to nie był 1 ss.

EDIT: Pozwoliłem sobie skompletować SS'y od 1 do ostatniego, i teraz widać, kto zaczyna więc nie masz się co tłumaczyć asze. ;) poniżej ss
http://imgur.com/a/6jJ6k proszę bardzo. Ss'y skompletowane od początku. :)
Ostatnio zmieniony przez Arejczx3 3 Wrzesień 2016, w całości zmieniany 1 raz  

Razor'ek
[Usunięty]

Cytat:
//Edit2
Kiedyś też go upomniałeś, best przeprosił mnie na privie i obiecał, że nie bedzie podły w zachowaniu do graczy. Po czym znowu dokuczał graczom... To co piszesz jest śmieszne.

Obiecalismy tylko, ze nie bedziemy podli w stosunku do Ciebie - i nie jestesmy ;)
(A patrzac na to, co bylo wczesniej - Aszka sie poprawil.)

Odnosnie tego, co napisal Starek - to prawda. Zaloze sie, ze Tygrys lepiej traktowalaby Ole, z racji tego, ze z nich takie BFF, niz jakichkolwiek innych graczy :^^) Takze pozdrawiam, no

Chcialem takze slicznie poprosic o unwarna od Tygryski, widac, ze szukala powodu, byleby mi tego warna dac. Kosma gdyby mial mi dac tego warna, to by dal. Niby tematy sa o tej samej tematyce, ale jeden jest nazwany (byl) - POGADANKI, drugi - SYMULATOR. Zaloze jeden temat i ten usune, ale slicznie prosze o unwarna.

Olcius_28 
The drama Queen

Razorku, nie miałaby takiej potrzeby, bo w porównaniu moje zachowanie a zachowanie aszki to różnica.

Kocham Melanie Martinez

Ten uczuć kiedy z nygasa i lamy w "the binding of Isaac" raptownie ewoluujesz w osobę, która zabija mamę Isaaca <3.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi