Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
31 Sierpień 2016
Skarga na szefa liderów dominika493
Autor Wiadomość
Arejczx3 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 31 Sierpień 2016   Skarga na szefa liderów dominika493

Hej hej, wczoraj kupiłem ub i gram :D wiec sie nie czepiajcie. Ogólnie to skarga na dominika jak w temacie, dominik nie zaliczył DziubDziubowi podania tylko i wyłącznie bo to były jego sprawy prywatne! nie może tak robić a mimo miał to gdzieś.. taka osoba nie powinna byc na tym stanowisku! ss'y niżej!
http://imgur.com/a/IRHoj
http://imgur.com/a/KSEK0 proszę o rozpatrzenie sprawy i ukarania domiego.

DziubDziub 

Wysłany: 31 Sierpień 2016   

Zaraz wyjdzie ze mam jakis bol dupy o to że nie zaliczono mi podania, ale tak nie jest. Mam prawo wiedzieć, czemu dostałem niezaliczone, czy chodzi o długość, treść czy co? Kiedy zapytalem sie na privie domi odpisal mi : Bo tak. Przeciez to nie zaden argument. Zapytalem na publicznym, ponieważ tak doradził mi Razorr, zrobiłem tak, tymczasem odpowiedz byla taka sama. Na dodatek za pytanie dlaczego pod jego postem groził mi ze dostane warna wagi 2. Jesli by chodzilo o zachowanie, to przez wakacje prawie w ogole mnie nie bylo, zaś przy pierwszym podaniu nie bylo zadnych problemow. Takie zachowanie wydaje mi sie niewlasciwe w stosunku do mnie, poniewaz moge wiedziec co w podaniu jest zlego. Tak jak pisalem wyzej, chce wiedziec czy chodzi o dlugosc czy tez tresc, azebym nastepnym razem mogl bardziej sie postarac. Pozdrawiam i do nastepnego razu

Razor'ek
[Usunięty]

Ja niestety ale musze powiedziec, ze prywatne sprawy sie nie licza, gdy gracz jest dopuszczony do rekru. Moim zdaniem ladne podanie i powinno zostac zaliczone.

XTygrySicaX 

Według mnie Dominik493 trochę przesadza, zbytnio się rządzi. Nie chodzi mi o sprawę usunięcia mojego postu, ale o to jak on ( i teraz DawidKox ) oceniają. Są zbyt "surowi", niektórym słabsze podania zaliczają, a niektórym dobre nie. Według mnie najlepiej upomnieć ich by tak nie robili.

Asaro
Amstaff Atak

Ostrzeżeń:
 7/3/6

Racja sprawy prywatne, a podania trzeba to rozdzielić jeżeli Dominik493 nie zaliczył DziubDziub podania tylko dlatego że ma do niego jakieś wąty to myśle ze powinno być jakieś upomnienie.
Sam rownież pisałem podanie na lidera psychic rozpisałem sie bardzo dużo a dostałem do poprawy nie zdziwilbym sie jakby Dominik493 kazał tak napisac DawidKox.
Carolina była dość dojrzała do tego, aby każdemu dać szanse z podaniem, nawet osób ktorych nie przypadała sympatią

Arejczx3 

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Dodam także, że ostatnie podanie które było krótssze, zostało zaliczone a dziuba nie, więc proszę, u 2 osoby jest tylko duzo odstepow i sie wydaje ze wiecej..

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Chcesz wiedzieć czemu masz dq?Odpowiedz jest jasna.Zachowanie :)

Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017

Arejczx3 

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Hah, teraz śpiewki urządasz dominik, śmieszny jesteś, zachowanie ma dobre a to, że się zachowuje i ma taki bekowy charakter to jego sprawa, bo nie przeklina

Olcius_28 
The drama Queen

Serio? Tyle osób cię pytalo i wtedy odpowiedz, bo tak? Nie mogłeś odrazu napisać, że powodem jest zachowanie, a nie dopiero po tym jak ktoś napisze skargę?

Kocham Melanie Martinez

Ten uczuć kiedy z nygasa i lamy w "the binding of Isaac" raptownie ewoluujesz w osobę, która zabija mamę Isaaca <3.

Razor'ek
[Usunięty]

Domi prosil o zamkniecie ale jednak wole poczekac na odp. denka, w szczegolnosci, ze Domi pisal roznie... A Dziuba zachowanie nie jest takie zle...

DawidKox 
Derp

Dominik powiedzial mi ze chodzi glownie o zachowanie, a jezeli chodzi o to ze za surowo oceniam, to dobrze, zmienie sie.

DziubDziub 

Ok, tyle że w wakacje mnie nie było a z 1 podaniem nie było problemu. Ale jeżeli chodzi już o to to postaram się poprawić zachowanie.

Itachi 
patrykozaur123

Ostrzeżeń:
 3/3/6

chce dodać że zachowanie dziuba przed pierwszym rekru o psychic było 30x gorsze niż jest teraz widać u neigo dużą poprawę i już mnie nie irytuje swoim zachowaniem ;)

Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?

admin 
Administrator

nie przypominam sobie abyś źle się zachowywał. Moim zdaniem powinieneś zostać dopuszczony, o ile faktycznie twoje zachowanie jest i będzie godne lidera.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi