Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kosmatek
30 Sierpień 2016
Wut?2
Autor Wiadomość
Torek
World is Mine

Wysłany: 30 Sierpień 2016   

Tylko, że sam mu je dałeś :->

Arejczx3 

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Tak, tyle, że nie pozwoliłem mu na udostępnianie - a teraz denek się dowie o swoim kochanym szczerbatku pare słów

Razor'ek
[Usunięty]

Szczerba#TY napisał/a:
Oooo razzor chyba sie doczekał troszke prawdy,
Może bana dostanie? nie przecież razzor ma świetne metody omijania
[2016-06-30 15:00:47] usuniete :C: daj mi link do tego generatora ip
[2016-06-30 15:01:13] Rαzörr: easy-hide-ip vpn
[2016-06-30 15:01:16] Rαzörr: tak się program nazywa
Heh, żalosny, potem zaś dodam jak pisze ze ma wszystkich w tym denka owinietych w okol palca itp, juz nie mowiac o cichym ktory wchodzi tylko na jego zawołanie czy tez dać bana za skin jak mi bez uzasadnienia ;D
Handel psc i te inne wyzywanie denka zycza i etc to za mało?
https://scr.hu/n0Zo9D
https://scr.hu/g9XBKJ
https://scr.hu/Nmyj7j
Tutaj widzimy iż chce założyć własny z swoim kochanym cichym,
W chwili czasu dodam jak na innym serwerze wyzywa denka zycza ogolnie cala administracja i razem z poke,

Pozdrawiam Szczerbus ;**

Wiedzialem, ze ten temat przywroci do zycia najbardziej dwulicowa osobe jaka ten serv widzial ;)
Plany odnosnie servera byly, ale z racji mojego sentymentu do poke zostaly odwolane, pisalem o tym z Arejczem w dniach, gdy mialem jaila :) Fajnie prawda? (z cichym nic nie bylo potwierdzone, cichy uwielbia Pc)
Najfajniejsze jest to, ze na konku nikogo z administracji PC nie wyzywalem
W chwili czasu? Dodaj to teraz, bo zapewniam, ze nikogo nie wyzywalem.

Slyszalem od paru fajnych ludzi, ze po kopiowaniu nie zostal ani slad... No coz, jednak skrzynka z bd i masterkami, to chyba nie byl slad, prawda??

Cytat:
bo nieraz tam wbijam i razorr nawet tam nie siedzi kapciu, a jak tak daj ss'y pajacu.

To jak najbardziej prawda, rozstalem sie z KMWTW serverem po 2 dniach + nie zamierzam tam wbijac.

Konto NieSzczerba siedzi w jailu. Bana nie zrobilem ja, a zrobil go Aszka po podeslaniu odpowiednich ss'ow do cichego ;)

Wgl, bardzo ciekawym jest to, ze tutaj dalej grasz, pomimo bana na 1 koncie. Jak wiadomo, ban zycza banuje ip+ip komputera... Hm? Masz cos do powiedzenia?

Generator ip stosuje w innych celach, poza tym, myslisz, ze zmiana ip pomoze cos z zabezpieczeniami zycza? XDD
Jezeli tak, to jestes bardzo smieszny, bo nie da rady ominac zabezpieczen zycza za pomoca zmiany ip :)

Po moim jailu zaczales sie ze mnie smiac, wyzywac oraz mowic, jaki to jestes super (na moim starym gg pomiedzy godzinami 23:00-00:00)
Niestety nie odkopie juz tego, poniewaz stary gg zostal doszczetnie usuniety

Az sie dziwie, ze denek dal takiej osobie moda na forum, permisje i pozwolenie na pojscie na lidera po ciezkim banie.

Zgodnie z ssami Aszki mowiles bysmy poszli na konku i tam dostali rangi z We. Tylko czemu, skoro sam glowny pan Dominik powiedzial mi, ze robia tam 3x backup servera i mapki? Chciales mnie i Aszke u-d-u-p-i-c.

Czemu niby gadales z H5 na ts3? Dla memow? Oj nie, nie wydaje mi sie. H5 jak wiadomo, jest jednym z adminow na serverach z modem KMWTW+kiedys gral u nas i zna mnie dobrze, takze odkrylem, o co tak naprawde chodzilo.+Po co kumplowac sie z H5, skoro jest adminem na innym servie? Toc to nie podejrzane??

Prowokowales i chciales po prostu zatrzymac prace jednego z najwiekszych serverow pixelmon w Polsce. Dowiedzialem sie, ze chciales udupic Vkicka, za to, ze zostal liderem dragon (co nie robi zadnego sensu?), Aszke za wiadomo, mnie za wiadomo.

Od Funka i Arejcza otrzymywalem niektore info na temat Ciebie :) Jak widac nie zmieniles sie ani troche. A Xenex dalej mial z Ciebie beke.

Ale ciesze sie, ze mogles sie wypowiedziec. Dales mi wyrzucic z siebie wszystko, co na Twoj temat sadzilem i sadze. Pa.

@EDIT: Jezeli tam niby wbijam, to mam tam tylko JEDNO konto. Nick: Rejzorek. Jak dasz mi ss z ta nazwa, jestem sklonny uwierzyc, ze to ja.
@EDIT2: Czyli dawidek potwierdzil swoja teze o szpiegach Szczerby...wow

Szczerba#TY 
Szczerba reload

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Co do arejcza, później pokaże pochodzenie tego ss xD
2 nether jest czysty, nie wiem czy wiesz ale wykonanie tam ss jest nie możliwe bo natychmiast zabija czyli killzone xD
a z robienia tego ss jest filmik na właśnie takie okazje ;D
Mi tu juz razzor nie zależy na grze jeśli ktoś taki jak wy gracie, a co do Arejcza ciagle mi pisal wszystko na temat razzora na zmiane raz do razzora raz do mnie zabawny czlowiek, a w ip generator jest ''kapka'' ironi tylko dorosniesz kiedys do tego, nie mam teraz czasu sie rozpisywac ale ja tu juz raczej nie bede grac z przyczyn bana :D
dodam ze razzor ma wiele na sumieniu w wolnej chwili cos dopisze :D

Razor'ek
[Usunięty]

Pisz teraz, bo nie mam zamiaru czekac ":D"
A co do Arejcza to dokladnie tak podejrzewalem i tak bylo, dzieki za potwierdzenie ;)

Asaro
Amstaff Atak

Ostrzeżeń:
 7/3/6

mam unjail mozna zamknac

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi