Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
29 Sierpień 2016
Mega prosba / pomocyyy!!!
Autor Wiadomość
Olcius_28 
The drama Queen

Wysłany: 27 Sierpień 2016   

Jeśli jest podejrzanym ze względu na to, że BoTo dał nie tego pokemona co trzeba i o tym napisał to nie rozumiem. Postawcie sie w jego sytuacji, gdy raptownie tyle osób na niego naciska.

Kocham Melanie Martinez

Ten uczuć kiedy z nygasa i lamy w "the binding of Isaac" raptownie ewoluujesz w osobę, która zabija mamę Isaaca <3.

Magneto 
...

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Jedyny powód jaki mam do podejrzeń to jego wymagania odnośnie oddania. Jak denek sprawdzi logi, to cały incydent się wyjaśni ;)

Olcius_28 
The drama Queen

Przecież gracze nie mają obowiązku oddawania pokemonów, które dostali od innych. To zależy tylko od życzliwości Savage. Rozumiem pomyłka, ale było wiele takich przypadków gdzie nikt niestety nie mógł pomóc. Sama kiedyś tak miałam, ale trafiłam na tak uprzejmego gracza, który mi oddał.

Kocham Melanie Martinez

Ten uczuć kiedy z nygasa i lamy w "the binding of Isaac" raptownie ewoluujesz w osobę, która zabija mamę Isaaca <3.

Magneto 
...

Ostrzeżeń:
 1/3/6

W sumie racja, ale dopóki nie ma jasnego wyjaśnienia dlaczego AŻ TAK duża cena za zwrot,
to będę sytuację udawał za podejrzaną. Po samej cenie widać, że coś musiało zajść. Jak nie przed / podczas wymiany, to dużo wcześniej. Dlatego mam pytanie. na które chcę, by TylkoGra bardzo szczerze odpowiedział:

Co Cię łączy z Savage'm???

Moje rozumowanie prowadzi w tym kierunku. Coś na pewno musiało się zdarzyć, skoro tak to się teraz skończyło. Może się pokłócili, czy coś. Nie chcę źle dla żadnej ze stron. Chcę, by to się skończyło sprawiedliwie.

Ponadto chcę, by TylkoGra pokazał mi SS'a z pokemonem którego otrzymał.

Z góry dziękuję i liczę na uczciwą kooperację.

Razor'ek
[Usunięty]

Wysłany: 28 Sierpień 2016   

@Edit: Odnosnie tego co powiedzial Magneto, to prawie prawda (w moim przypadku). Jedyne co, nie wyzywal mnie. Myslal jednak, ze jest jakis super i, ze jest nietykalny...

Kratos01 
Byly KidMod

SaV odda poka za nic, warunkiem jest usunięcie tematu, przeproszenie SaVa i "odczepienie" się od niego :)

Magneto 
...

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Okej, pora na podsumowanie mojego dochodzenia.

Sprawa była prostsza niż się spodziewałem. W pewnym momencie wydawało mi się że będzie nieoczekiwany zwrot akcji. Ale do rzeczy.

Zeznania Savage'a i TylkoGry się ze sobą pokrywają. Nic ich wcześniej nie łączyło i nie było sprzeczności względem pokemona, który Savage dał Grze. (Gdyby którakolwiek ze stron kłamała, to byłoby głównie tutaj.)

A więc... temat do zamknięcia, nie było żadnej kradzieży, tylko pomyłka i sprzeczka.

Razor'ek
[Usunięty]

Po oddaniu poka przez gracza i potwierdzenia przez Savage+BoToTylko wymiany usune temat.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi