Zamknięty przez: Kosmatek 27 Sierpień 2016 |
Prośba o ub |
| Autor |
Wiadomość |
JohnCasH
JohnCasH
|
Wysłany: 23 Sierpień 2016 Prośba o ub
|
|
|
Chciałbym wyjaśnić pewną sprawę bana dostałem za handel psc. Że koma historia z obrażaniem adminów nie miała miejsca było to wielkie nieporozumienie. Dostałem możliwość pisania prośby o ub tylko przez jedną osobę która nie miała tak naprawdę nic do gadania straciłem ją. Opisywana historia przez Arejcza nigdy nie miała miejsca ze względu, że nie gram w tą grę. Chciałbym poprostu w jakiś sposób wytłumaczyć całe to zajście ale Ciebie Denek cały czas nie było na ts'ie bo Ty jako jedyny miałeś w tym kluczowe zdanie. Konto KamilToZiomal zalożyłem u mojego znajomego żeby pisać z denkiem na serwerze i z tego co słyszałem KamilToZiomal i DenekIsPussy mają takie same ip i podejrzewam, że DenekIsPussy to mój znajomy który chciał mnie pogrążyć żebym nie miał możliwości grania na tym serwerze. Jeżeli jesteś skory do ugody żeby dać mi zwykłego bana zamiast permamentnego a ja w ramach rekomenstaty wykupie unbana.
Ps. Proszę aby na ten temat wypowiedział się denek |
_________________ Przepraszam adi1 |
|
|
|
 |
Vkick

|
Wysłany: 23 Sierpień 2016
|
|
|
| Rzeczywiście John czekał na denka na ts od 2 dni. Chciał wyjaśnić całą tą sprawę. Leczy denek chyba nie miał okazji z nim rozmawiać. Jako mod (na ts) nie mam kluczowego zdania. Mogę tylko dodać od siebie ,że mu zależy i warto chociaż skomentować to co napisał. |
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
 |
JohnCasH
JohnCasH
|
Wysłany: 24 Sierpień 2016
|
|
|
| Denek ale ja nie kazałem mu pisać tego i przez to, że on dostał bana permamentnego to myślę, że teraz on mnie pogrążył bym nie miał możliwości grania na serwerze Tygrysica pisała nawet pod jakimś tematem ze KamilToZiomal i DenekIsPussy mają takie same ip. |
|
|
|
 |
XTygrySicaX
|
|
|
|
Też mógłbyś zrobić to konto u twojego kolegi. Ip zdążyłam sprawdzić tylko KamilToZiomal i tamtego nicku, bo mnie wywaliło i nie mogłam wbić.
Edytuje by nie robić zbędnego postu.
Dobrze, masz inny komputer, internet. Twój kolega też ma inne. Więc tak w skrócie konto obrażające Denka mógłbyś zrobić u kolegi. |
| Ostatnio zmieniony przez XTygrySicaX 24 Sierpień 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
JohnCasH
JohnCasH
|
|
|
|
| Ale moje konto JohnCasH stworzyłem na moim komputerze, internecie. |
|
|
|
 |
JohnCasH
JohnCasH
|
|
|
|
| Denek dzilkomen i ten kolega z reala to ta sama osoba. Nie musisz mi odrazu dawać unbana tylko możesz mi dać zwykłego bym mógł wykupić unbana. |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
Wysłany: 25 Sierpień 2016
|
|
|
Moim zdaniem kumplu denek zadecydowal i nie masz juz szans na UB. Decyzja admina jest niepodwazalna, co wynika z regulaminu :)
@Edit: http://forum.pokecraft.pl...ighlight=#75481
Kosma napisal tu juz, ze nastepne tematy beda karane...
@Edit2: Ok, przepraszam |
| Ostatnio zmieniony przez Razor'ek 26 Sierpień 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
Wysłany: 26 Sierpień 2016
|
|
|
Razor, John chce poznać ostateczną decyzje denka (czeka na niego na ts3 długo), rozmawiałem z nim o tym i widać, że mu bardzo zależy na tym... może nawet kupić UB, nie zamykaj tematu.
(post napisałem na jego prośbę, więcej razy nie odblokuje jego tematu) |
|
|
|
 |
|
|