|
Pomysł z Usuwaniem poków |
| Autor |
Wiadomość |
Xardix11
Lider Fighting

|
Wysłany: 23 Sierpień 2016 Pomysł z Usuwaniem poków
|
|
|
Hej, ostatnio robiąc porzadki w swoim pc, ponieważ mialem troche bałagan a jak każdy wie przesuwanie pokow to sporo czasu wiec starałem sie to robić jaknajszybciej potrafie. Podczas roszat, przypadkowo usunałem mojego hitmonchana , dlatego proponuje dodac opcje przy usuwaniu aby zatwierdzić usuwanie pokemona typu : Czy jesteś pewien na usuniecię: "nazwa poka". Mam nadzieje ze jest to do zrealizowania i że moj pomysł zostanie wprowadzony
A i jeszce pewnego razu mialem podobno sytuacje, patrzylem na natke poka w pc i kiedy wychodzilem ze statystyk prszenioslo mojego pokemona w miejsce pc ktore jest na tej samnej wysokosci co ten przycisk co cofa, na szczescie nie usuneło mi mojego pupila :)
Pozdrawiam Xardix11 ! |
_________________ #7 Lider Fighting od 24
"Życia nie oszukam... jestem synem króla sedesów. To wysoko postawiona poprzeczka".
 |
|
|
|
 |
Glorek
Genji main

|
Wysłany: 23 Sierpień 2016
|
|
|
Pomysł fajny, ale gdy ktoś np usuwa zubaty z pc, to samo ich usunięcie z wszystkich boxów zajmuje sporo czasu, a gdyby trzeba było jeszcze potwierdzać, to usunięcie ich zabrałoby znacznie więcej czasu.
I jeszcze chciałbym dodać moją sugestie skoro już jesteśmy przy pc, aby przy usuwaniu pokemonów można było zaznaczać kilka, bo wtedy usuwanie zbędnych poków byłoby szybsze, a potwierdzanie nie robiło by takiego problemu. |
_________________ Kocham overwatch
Gengu main
"Jesteś tak gorąca jak chodnik w izraelu"~jakiś romantyk z majnkrafta
 |
|
|
|
 |
Itachi
patrykozaur123

|
|
|
|
| Jest to dobry pomysł, jeśli się da a raczej tak, to można połączyć pomysł xardixa z glorka. Ja kiedyś straciłem SH Venomotha 100lv przez takie usuwanie. |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?
 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
| Jestem na tak o ile tylko da sie to zrobic |
|
|
|
 |
Ribu484
Dazzled One

|
|
|
|
| To bedzie trudne zadanie, poniewaz trzeba przerobic modyfikacje. |
_________________ Lider Steel 07.12.2015 - 12.9.2016
Lider Bug 12.05.2017 - 11.07.2017
KidMod 26.07.2017 - Present
100% legit |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Nie da się czegoś takiego zrobić ponieważ pixelmon musiałby to "załatwić" |
|
|
|
 |
szmn123
Lider sali Fly

|
|
|
|
| Arejcz widać że nie znasz się zbyt dobrze heh jak to powiedział Aleksander Wielki "Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko trudne do wykonania" w tym przypadku niestety trzeba będzie pisać kawałek modyfikacji od nowa więc prawdopodobnie zyczu nie zabierze się do tego od razu ale pomysł jest bardzo dobry nie jeden raz ktoś pisał że stracił poka w ten sposób i czy jest szansa na odzyskanie sama Carolina jak dobrze pamiętam straciła kingdre którą prowadziła walki Jak najbardziej na tak :D |
|
 |
|
|