Zamknięty przez: admin 11 Sierpień 2016 |
Skarga na działanie serwera |
| Autor |
Wiadomość |
Yukari_Isai
Trener

|
Wysłany: 10 Sierpień 2016 Skarga na działanie serwera
|
|
|
Witam, chciałabym zgłosić wadę serwera, albowiem dzisiaj kupiłam cukierki w SMS-shopie i od razu wpisałam komendę /nowepoki. Gdy grałam tam, a konkretnie łapałam pokemony, laucher się zaciął, wyrzuciło mnie z serwera, a teraz nie mogę się zalogować, gdyż "Ktoś o takim nicku gra już na serwerze". Wygląda na to, że na darmo straciła cukierki, albowiem żadnego pokemona tam nie zdążyłam złapać.
Chciałabym prosić o pomoc i ewentualnie jakieś odszkodowanie ;/
gra.png
|
 |
| Plik ściągnięto 18 raz(y) 177.49 KB |
|
_________________ "Spójrzcie na tych głupców. Oni nie mają pojęcia, czym jest sztuka. Musisz czuć sztukę. I prawdziwa sztuka...jest wybuchem!" ~Deidara <3
 |
|
|
|
 |
dino
Rocky :3

Wiek: 23 Dołączył: 13 Mar 2016 Posty: 261 Skąd: Warszawa :)
|
Wysłany: 10 Sierpień 2016
|
|
|
| Hmm... A probowalas reloga gry / komputera? Powinno działać |
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Sali Rock
6 Lider Dark
♥Były Lider Sali Dark♥
8 Lider Ground
♥Lider Sali Ground♥
♥KidMod♥
Z czasem zrozumiesz, że są ludzie, którzy będą z Tobą, ponieważ jesteś taki, jaki jesteś.
A także są ludzie, którzy odwrócą się od ciebie, ponieważ nie zechcesz być taki, jak oni.
 |
|
|
|
 |
szmn123
Lider sali Fly

|
|
|
|
| Na trost możesz wejść przez jakiś czas od pierwszego wejścia chyba przez 30 min więc po zrestartowaniu launchera mógłbyś wejść jeszcze raz |
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
| kicknalem, jest juz ok. |
|
|
|
 |
Yukari_Isai
Trener

|
|
|
|
| Nah, ale cukierki przepadły :C Bo komputer relognęłam no i przecież MUSIAŁ się zaktualizować. Życie mnie nie kocha T.T |
_________________ "Spójrzcie na tych głupców. Oni nie mają pojęcia, czym jest sztuka. Musisz czuć sztukę. I prawdziwa sztuka...jest wybuchem!" ~Deidara <3
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
 |