Wysłany: 8 Sierpień 2016 Prośba o zwiększenie respu
Witam, chciałem poprosić o zwiększenie respu pokemonów gdyż obecnie to jest serwer pokemon bez pokemonów.... raz na kilka godzin będzie "happy hour" i się zrespi kilkanaście ale to i tak nie zawsze takie jakie by się chciało bo nie wiadomo czy się stoi w odpowiednim miejscu, przy odpowiednim spawnie. Ja osobiście miałem roczną przerwe od gry na pokecrafcie i spodziewałem się że po tym czasie serwer będzie ulepszany, a niestety ten zmniejszony resp jest tak odczuwalny że trudno to nazwać ulepszeniem... a wręcz przeciwnie, pogorszeniem.
Mam nadzieje że resp pokemonów zostanie zwiększony do takiego stopnia że będzie się respiła chociaż połowa ilość pokemonów sprzed roku jak grałem
Ilosc modow, pluginow oraz graczy negatywnie wplywa na resp pokemonow. Dzis po 2-3 w nocy przepieknie lapalo sie pokemony+je wystawialo. Jezeli zalezy Ci na zlapaniu konkretnego poka, po prostu wejdz w nocy. Jak nie mozesz, sprobuj poczekac na aktualizacje, ktora powinna polepszyc problem (w tym pozytywnym sensie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum