Zamknięty przez: admin 9 Sierpień 2016 |
Ostatnie pytanie |
| Autor |
Wiadomość |
Asaro
Amstaff Atak

|
Wysłany: 6 Sierpień 2016
|
|
|
Wark jak i TeabeX dodalem do dzialek jakbym dostal jaila zeby nie stracic to co osiaglem, ja przynajmniej legalnie zdobylem moj dobytek nie tak jak wy kupujac od innych za psc poki/itemi.
najpierw mowiliscie ze mam kopiowanie bz potem ze z npc a jeszcze pozniej ze mialem kilof z 127szczescia hehe jestescie zalosni, nic z tych rzeczy po prostu sie dorobilem.
Patryk jezeli zalozyles 2 dodatkowe konta to masz ponad 3konta juz i powinienes miec blokade.
Arejcz nie mial nic z tym wspolnego.
Pzdr mordy, czekam az dostaniecie bany za kopiowanie kryjcie sie z tym bardziej wszystko sie ujawni kiedys :D |
|
|
|
 |
dino
Rocky :3

Wiek: 23 Dołączył: 13 Mar 2016 Posty: 261 Skąd: Warszawa :)
|
|
|
|
Szczerze to ja nie wiem oco chodzi z tymi kontami, ale mniejsza oto...
Jezeli Arejcz dostał by ta szanse (7-8 xd) to duza czesc osób moglaby go kontrolowac .
Nie chce sie w nic mieszać ale mam swwoje zdaniia, nie bronie nikogo i nie chce szkodzić zle |
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Sali Rock
6 Lider Dark
♥Były Lider Sali Dark♥
8 Lider Ground
♥Lider Sali Ground♥
♥KidMod♥
Z czasem zrozumiesz, że są ludzie, którzy będą z Tobą, ponieważ jesteś taki, jaki jesteś.
A także są ludzie, którzy odwrócą się od ciebie, ponieważ nie zechcesz być taki, jak oni.
 |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Dino ja się dowiedziałem o tym od asaro, naprawde nie wiedziałem o tym nic xddd ale dzieki za pomoc |
|
|
|
 |
nusiek3446
.

Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2015 Posty: 1681 Skąd: INSERT LOCATION HERE
|
|
|
|
| Ja nie wiem w ogóle o co taki szum. Pytanie w temacie wyraźnie jest skierowane do denka i myślę, że wie on o wszystkim i tylko niepotrzebne posty piszecie, takie jak nie bo to albo tak bo tamto. |
_________________ "Its hard to be the best, but someone must".
Lider Sali Grass od 18.07.2015 do 08.09.2015
Lider Sali Ghost od 08.09.2015 do 10.11.2015
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017
 |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Nusiek bo niejaki Xardix patrykozaur i ola chca za wszelka cene mnie zniszczyc bo sie kolegowalem z Asaro xD |
|
|
|
 |
Itachi
patrykozaur123

|
|
|
|
| Nie chce nikogo niszczyć w ogóle jaki byłby sens "niszczyć" osobę z banem? Napisałem prawdę, a kilku twoich dawnych znajomych zgodziło się ze mną i to all potwierdziło. Asaro przestań pisać, że uczciwie zdobyłeś, bo jak pewna osoba, co dostała bana pisałana na ogólnym, ze na płaskim są hiddenki to tylko potwiedzilo moje przypuszczenia, że z tatąd bierzesz. Masz jedną dzialke całą obgrodzoną hiddenkami, bo tam byłem z tego konta teabex. Jak denek i cichy wiedza ze nie zalozylem ich (czyt. tych kont) sam. Pisanie o usnięciu legend ( tak mam z tego ss) tylko pogorszyło całą sprawe. Administracja jak i reszta servera wiedzą prawdę i teraz tez znają wszyscy. ps jedna osoba, może potwierdzić twoje neuczciwe zarabianie lecz pierwsze musze z nim pogadać. ps2 arejcz jest z tym powiązany. |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?
 |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Przegiąłeś. Nie chcesz mnie niszczyć? Chcesz z Xardixem bo się przeciwstawiłem Tobie, myślisz, że jesteś jakimś bogiem? nie będę sie Tobie tłumaczył, Nie nie jestem z tym powiązany jeśli denek chce archiwqum każdej rozmowy z Asaro, prześlę mu na PW. To nie jest problem kłamco, Nie wiesz nic a się wypowiadasz, wiedziałeś o tych hiddenkach i tym npc a nie powiedziałeś administracji, co powinno być karane bo sam z niewiadomych przyczyn w pewnym momencie dostałeś przypływ bz bo sam mi dawałeś po 18 stacków, a razem dałeś mi ich ponad 30 a oddałem Ci 25 s bz po dostaniu 80 s bz od Aszki. Jesteś chamski, próbujesz mnie wrobić w coś o czym nigdy nie wiedziałem, lider powinien świecić przykładem a nie rozpowiadać kłamstwa za plecami drugiej osoby, która o tym nawet nie wie, jesteś po prostu chamski. Koniec, dobranoc, |
|
|
|
 |
Aszka' [Usunięty]
|
|
|
|
| Arejcz, zrozum wreszcie, werdykt denka był na nie czyli niestety nie możesz tu grać. |
|
|
|
 |
Itachi
patrykozaur123

|
|
|
|
| o tym npc wika pisała |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?
 |
|
|
|
 |
Olcius_28
The drama Queen
Wiek: 22 Dołączyła: 28 Lip 2016 Posty: 313 Skąd: Z Psychiatryka
|
|
|
|
| Jeju Arejcz, dla twojej wiadomości z Asarem mam bardzo dobry kontakt i nie obchodzi mnie z kim się kolegujesz .-. Mam ci pokazać fragmencik rozmowy kiedy Asaro był chory jak pozwoli? |
_________________ Zwycięzca ma wielu przyjaciół- zwyciężony prawdziwych.
Kocham Melanie Martinez
Ten uczuć kiedy z nygasa i lamy w "the binding of Isaac" raptownie ewoluujesz w osobę, która zabija mamę Isaaca <3. |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
Let the party begin.
1. Moim zdaniem Arejcz powinien dostac Unjaila, gra tu od poczatku servera, wydal na to troche hajsu. Denku, przymruz oko na starego, regularnego gracza. Nawet jak dostawal bany - wracal. Nie musialbym go pilnowac. Pilnowac moglby go ktokolwiek inny. Nawet taki ktos, kto go nienawidzi. Jedyne co, to prosimy o ub.
2.
| Asaro napisał/a: | Wark jak i TeabeX dodalem do dzialek jakbym dostal jaila zeby nie stracic to co osiaglem, ja przynajmniej legalnie zdobylem moj dobytek nie tak jak wy kupujac od innych za psc poki/itemi.
najpierw mowiliscie ze mam kopiowanie bz potem ze z npc a jeszcze pozniej ze mialem kilof z 127szczescia hehe jestescie zalosni, nic z tych rzeczy po prostu sie dorobilem.
Patryk jezeli zalozyles 2 dodatkowe konta to masz ponad 3konta juz i powinienes miec blokade.
Arejcz nie mial nic z tym wspolnego.
Pzdr mordy, czekam az dostaniecie bany za kopiowanie kryjcie sie z tym bardziej wszystko sie ujawni kiedys :D |
Asarek ja z kopiowaniem nie mialem nic wspolnego, ciekawe, ze oskarzasz osoby, o ktorych wiesz niewiele ;)
Nie dorobilem sie niczego na handlu psc, wrecz przeciwnie, duzo stracilem. Miczamowskie bedrocki niewiele tez mi pomogly, przyczynily sie do bana. O kopiowaniu uslyszalem troche od Funka jakos tak teraz. Opowiedzial mi co sie wtedy dzialo. Mowil mi, ze bardzo tego zaluje i chcialby odwrocic czas, by tego nie zrobic (teraz przypomnialo mu sie poke i chcialby ub, ale to mniejsza)
Czemu obawiales sie jaila, skoro byles taki grzeczny? Ano troche nagannie zachowywales sie na serverze, ale nie przez to przyszlo Ci siedziec. Skoro osiagnales to "legalnie", raczej nielatwo byloby Ci zdobyc tego jaila ;)
Watpie, by Arejcz mial cos z tym wspolnego. Sam teraz pisze z nim na skype i mowi, ze piszesz klamstwa, wrzucasz go w to, czego nie zrobil. Ja mu wierze, bo juz troche sie znamy.
Zreszta, i tak pewnie wszystkie osobki, na ktore przyszla pora teraz, powroca.
Zegnam. Zapraszam do dyskusji. |
|
|
|
 |
dzilkomen
|
|
|
|
| ok |