Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 9 Sierpień 2016 |
Maciekxkox |
| Autor |
Wiadomość |
Rafcio5282
|
Wysłany: 5 Sierpień 2016 Maciekxkox
|
|
|
Nie wiem czy administracja to popiera ale żeby zwykły gracz robił takie rzeczy że rządzi całym serwerem i każdemu chce dawać muty za jego kolegą razorem i niby pod jego nie obecność sprawuje władze dla mnie taki serwer jest gówno warty bo każdy każdego kapuje a administracja nic nie robi tylko każe innym :/ za zwykłe słowo jak penis można dostać muta jak to nie jest przekleństwo ani nic
2016-08-05_07.34.08.png
|
 |
| Plik ściągnięto 58 raz(y) 280.42 KB |
2016-08-05_07.34.08.png
|
 |
| Plik ściągnięto 47 raz(y) 280.42 KB |
|
|
|
|
 |
XTygrySicaX
|
Wysłany: 5 Sierpień 2016
|
|
|
| MacieKxKox i RazorrBlaack, możecie napisać o co wam chodzi? Jak nie ma kogoś z Administracji to po prostu można skargi robić. Sama nie wiem już o co chodzi. |
|
|
|
 |
Erebus
|
|
|
|
Wedlug mnie
Ten caly maciek powinien zostac ukrany bylem obecny na serwerze ale nie zrobilem ss'ow zapomnialem xD chyba ze jak cos znajde to wstawie :)
Pamietaj woda nigdy nie zgasi plomienia
Znajdziesz mnie pod nickiem erebus |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
Nie rozumiem o co chodzi, nie było mnie wtedy (albo byłem afk, był mój wujek i mu trochę pomagałem)
Maciek na pewno zostanie ukarany za takie coś, nie wiem, czy myślicie, że z nim współpracuje, czy coś, ale ja nawet nie jestem w to wmieszany. Pisząc to, tylko potwierdził tezę o jego głupocie... |
|
|
|
 |
Kotti
|
|
|
|
A więc dobra opisze sytuację od początku do końca ;D
Na serwerze był gracz o nicku "misiu10", nie świecił on jakoś za bardzo ortografią i ja jak i kilku innych graczy mieliśmy z niego/niej (była mowa,że to dziewczyna) bekę.
Więc w jej (ustalmy,że to ona) obronie stanął MaciekXKox pisząc, że Razor da nam bany albo muty, ponieważ "Jest jego dobrym kolegą" Pytając się jakim prawem on będzie nami,że tak to ujmę rządził, powiedział,że pod nieobecność Razora to on pilnuje serwera.
Okej, tylko,że co najśmieszniejsze wyliczał nam warny pisząc
"Kotti 1/3", z czego miałem przed monitorem jeszcze większą bekę. Pisząc słowo penis, dostałem kolejne "ostrzeżenie" od niego, co jest w ogóle niezrozumiałe, bo ani to obraza, ani jakikolwiek wulgaryzm...
Jakby Maćkowi się chciało to czytać, niech szanowny pan sprawdzi nawet na wikipedii czym jest penis.
Ogólnie dziwne jest to,że 1/3 graczy wtedy na serwerze (było około 14 graczy, może 20) postawiła się za nim.
No dobra ale wracając.. powtórzyłem słowo penis, Maciek napisał "3/3 Kotti mute" to tylko z niego zacząłem się śmiać. Po niespełna 10 minutach wyszedłem z serwera pytając się go, czy jak wrócę będę miał muta napisał,że gdy tylko Razor wejdzie będzie Mute/Ban.. więc ładnie się z nim pożegnałem i wyszedłem..
Muta/Bana jak nie było, tak nie ma :(
Szkoda Razor, że z taką amebą jesteś powiązany, nie wiem czy znacie się w rl, czy nie, ale przez to,że nawet pisze,że jesteście kolegami współczuję Ci xD
W ogóle to Pozdrawiam, Kotti:) Zabawa z Maćkiem była przednia. |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
| Kotti napisał/a: | A więc dobra opisze sytuację od początku do końca ;D
Na serwerze był gracz o nicku "misiu10", nie świecił on jakoś za bardzo ortografią i ja jak i kilku innych graczy mieliśmy z niego/niej (była mowa,że to dziewczyna) bekę.
Więc w jej (ustalmy,że to ona) obronie stanął MaciekXKox pisząc, że Razor da nam bany albo muty, ponieważ "Jest jego dobrym kolegą" Pytając się jakim prawem on będzie nami,że tak to ujmę rządził, powiedział,że pod nieobecność Razora to on pilnuje serwera.
Okej, tylko,że co najśmieszniejsze wyliczał nam warny pisząc
"Kotti 1/3", z czego miałem przed monitorem jeszcze większą bekę. Pisząc słowo penis, dostałem kolejne "ostrzeżenie" od niego, co jest w ogóle niezrozumiałe, bo ani to obraza, ani jakikolwiek wulgaryzm...
Jakby Maćkowi się chciało to czytać, niech szanowny pan sprawdzi nawet na wikipedii czym jest penis.
Ogólnie dziwne jest to,że 1/3 graczy wtedy na serwerze (było około 14 graczy, może 20) postawiła się za nim.
No dobra ale wracając.. powtórzyłem słowo penis, Maciek napisał "3/3 Kotti mute" to tylko z niego zacząłem się śmiać. Po niespełna 10 minutach wyszedłem z serwera pytając się go, czy jak wrócę będę miał muta napisał,że gdy tylko Razor wejdzie będzie Mute/Ban.. więc ładnie się z nim pożegnałem i wyszedłem..
Muta/Bana jak nie było, tak nie ma :(
Szkoda Razor, że z taką amebą jesteś powiązany, nie wiem czy znacie się w rl, czy nie, ale przez to,że nawet pisze,że jesteście kolegami współczuję Ci xD
W ogóle to Pozdrawiam, Kotti:) Zabawa z Maćkiem była przednia. |
Nie znam go nawet, ale widać, że jest...
I w sumie, to trochę śmiechowate. Pod nieobecność osoby z permisjami, każdy może pilnować servera poprzez zgłaszanie niegrzecznych osób na forum ;) A Maciuś ma za duże ego. Dzięki, bo w sumie sam bym się nie domyślił, o co cho c: Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|