Zamknięty przez: admin 14 Sierpień 2016 |
Dawno nie grałem i zapomniałem hasła . |
| Autor |
Wiadomość |
pansmiietanka43
|
Wysłany: 5 Sierpień 2016 Dawno nie grałem i zapomniałem hasła .
|
|
|
| Witam , Od dawna nie wchodziłem na serwer pokecraft i nie pamiętam hasła do konta . Niedawno stworzyłem pierwsze konto na forum bo wcześniej nie było mi potrzebne . Kiedyś grałem w pokecrafta z nickiem ( pansmiietanka432 ), grałem też z siostrą ( ciastko2 ) , i kolegą ( kretkretes ) , ale siostra i kolega pamiętają hasła . Grałem długo więc bardzo mi na odzyskaniu hasła zależy . Gram z tym nickiem w bardzo dużo gier . Czy da się coś zrobić ? |
|
|
|
 |
dino
Rocky :3

Wiek: 23 Dołączył: 13 Mar 2016 Posty: 261 Skąd: Warszawa :)
|
Wysłany: 5 Sierpień 2016
|
|
|
Masz jakies dowody na to, ze to konto należy do Ciebie?
Ss' albo jakiś filmik |
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Sali Rock
6 Lider Dark
♥Były Lider Sali Dark♥
8 Lider Ground
♥Lider Sali Ground♥
♥KidMod♥
Z czasem zrozumiesz, że są ludzie, którzy będą z Tobą, ponieważ jesteś taki, jaki jesteś.
A także są ludzie, którzy odwrócą się od ciebie, ponieważ nie zechcesz być taki, jak oni.
 |
|
|
|
 |
pansmiietanka43
|
|
|
|
| Poszukam Ss , nie mam przykładu na dowód . Wiem jak wygląda moja działka , byłem dodany do , działki kolegi , zbierałem masowo w lesie pikachu i mam ich ze 2 strony w PC , 2 metagrosy miałem , poki okolo 50 lvl , cała podłoga działki była ze złota , miałem złotą ścianę na działce na ktorej był każdy rodzaj pokeballa w gablocie łącznie z master ballem , ze 2 poziomy drzew w górę , dużo poziomów upraw pod ziemie ( przewaznie bawełna ) , na działce miałem kilka skrzyni apricorn , dużo też miałem posadzonych pod ziemią , okolo połowa 1 skrzyni to były kamienie ewolucji , miałem dużo tych specjalnych itemów zakładanych na pokemony ( z domku na expowisku rzeka :} ) , i jeszcze poszukam dowodów i dopisze . |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
| Jak masz ss postuj je tutaj. Jak nie masz, poczekaj, aż denek sprawdzi IP. |
|
|
|
 |
pansmiietanka43
|
|
|
|
:{ niestety zapomnialem ze nie mam zadnych screenshotów z niczego , bo miałem zmiane systemu z windows XP na windows 7 , i nie mam nic , ale poszukam czegos innego . Wiem ze się uda odzyskać hasło bo wierze w siłę sprawiedliwości świata . |
|
|
|
 |
pansmiietanka43
|
|
|
|
Na "innym servie modu z pokemonami" też grałem ( 3 dni ) była cofka i tam się nie udało nic odzyskać .
//Edit
Nie pisz nazw innych serverów, bo można to uznać za reklamę. |
| Ostatnio zmieniony przez XTygrySicaX 5 Sierpień 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
pansmiietanka43
|
|
|
|
Kiedyś siedziałem przeważnie na expowisku : las , pustynia , mtmoon , rzeka . Z domku na rzece zbierałem sobie eq dla pokemonów , w lesie kilka godzin dziennie pikachu , na pustynie zbierałem kasę z Meowth - ów , abr i kadabr . Miałem dostęp do tajgi i pamiętam że ta skrzynia na końcu korytarza z kryształami była kiedyś odblokowana . Moim najlepszym pokiem był Metagross , ale z tych sześciu pokemonów głównych miałem założone 2 metagrossy , pamiętam że na bagnie w kierunku północno - wschodnim przy końcu mapy była taka dziura w której była sala i można było stamtąd wypaść ze świata . Jeszcze sobie poprzypominam kilka rzeczy i dopisze jak będzie trzeba . |
|
|
|
 |
pansmiietanka43
|
Wysłany: 6 Sierpień 2016
|
|
|
Miałem też na koncie każdy rodzaj skamieliny ( oczyszczony ) . |
|
|
|
 |
pansmiietanka43
|
|
|
|
Odzyskałem hasło , ale staciłem wszystkie pokemony i wszystko co miałem na działce . Nie za bardzo mam poco grac , bo to jak nowe konto . |
|
|
|
 |
weddy

Wiek: 25 Dołączył: 21 Lip 2014 Posty: 468 Skąd: Z człowieka
|
|
|
|
| Pewnie grałeś w czasach Cestisa, tak ? |
_________________ "Ukadłeś kogoś czy zabiłeś?"~Klocuch |
|
|
|
 |
pansmiietanka43
|
Wysłany: 7 Sierpień 2016
|
|
|
| Nie pamiętam ale skonczyłem grę wtedy co moja siostra (ciastko2) ale ona ostatnio weszla i miala konto bez zmian . |
|
|
|
 |
|
|