|
Postać została w Grze |
| Autor |
Wiadomość |
elfik151

|
Wysłany: 2 Sierpień 2016 Postać została w Grze
|
|
|
Witam jakiś około godziny 19 robiłem niewinnie fossile gdy nagle podczas oczekiwania wyrzuciło mnie z serwera z informacją "Timed Out". Z internetem było w porządku ale znając tą sytuację z doświadczenia spróbowałem się ponownie zalogować wyskoczył mi napis "Ktoś o tym nicku gra już na serwerze" [Screen]
Poczekałem 2 minuty nie pomogło więc zresetowałem launcher, bez poprawy. Założyłem konto elfik1511 z którego prosiłem o kicknięcie. Jeden z Liderów zalecił mi reset komputera, tak też zrobiłem. nie pomogło, po około 20minutach czekania na serwerze napisałem do tygrysicy z prośbą, po wytłumaczeniu sytuacji została mi udzielona pomoc (na chacie zobaczyłem powiadomienie o kicku) myśląc że wszystko jest okej nie myślałem by wchodzić na serwer po prostu nie miałem czasu około 21:10 spróbowałem wejść na serwer bez zmian byłem w szoku wszedłem na serwer z konta elfik1511 napisałem tym razem do razzorBlack
Logi z czatu:
[Ja -> RazorrBlaack] mam dziwny problem, ale zanim napiszę na forum muszę się upewnić
[Ja -> RazorrBlaack] kickniesz moje konto elfik151?
[RazorrBlaack -> Ja] po co? ._.
[RazorrBlaack -> Ja] i czemu
[Ja -> RazorrBlaack] już z 2 godziny temu dostałem crasha uruchomiłem na nowo ale nie mogłem się zalogować bo potać
[Ja -> RazorrBlaack] jest w grze
[RazorrBlaack -> Ja] ok
Gracz RazorrBlaack wyrzucil elfik151 za bug podczas crasha, konto dalej w grze..
[VIP][LiderSali Electric] RazorrBlaack: juz elfik?
Sprawdziłem /msg e + tab by zobaczyć czy zadziałało "EloSermoi, elfik151, elfik1511"
[VIP][LiderSali Electric] RazorrBlaack: elfik151 dalej jest w grze
VIP][LiderSali Electric] RazorrBlaack: co sie dzieje
[Ja -> RazorrBlaack] i zobacz o to mi chodzi daje
[Ja -> RazorrBlaack] no własnnie
[RazorrBlaack -> Ja] to trzeba na forum napisac
Tak więc jestem. Tylko co teraz...
Fossil który robiłem a właściwie już gotowego pokemona mam na koncie elfik1511
Myślę że może naprawić się samo, lub zatrzymanie serwera sprawi że się naprawi tylko to mi przychodzi do głowy czekam na pomoc ;( |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
Wysłany: 2 Sierpień 2016
|
|
|
| Potwierdzam, że tak było. Strasznie mnie to zdziwiło, bo z czymś takim się nie spotkałem (dodam, że konto dalej jest w grze - 21:56) |
|
|
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 1158 Skąd: A Z Wesela Wracam...
|
Wysłany: 2 Sierpień 2016
|
|
|
Było już chyba coś takiego.
Jeśli nic nie pomoże, to może chwilowy ban coś zdziała xd |
_________________ Koniec!
 |
|
|
|
 |
elfik151

|
Wysłany: 3 Sierpień 2016
|
|
|
No tak, wygląda na to że moje konto chce nadrobić godziny w grze od czasu mojej nieaktywności skoro rano nie mogę wejść zgaduję że całą noc sobie "grałem"
W miarę możliwości uważam że można spróbować z czasowym banem i tak nie mogę wejść więc wszystko jedno. A może zadziała. |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Jakiś czas temu "zgredek" coś tam miał tak samo, dostał bana-unbana i pomogło. |
|
|
|
 |
elfik151

|
|
|
|
| Arejczx3 napisał/a: | | Jakiś czas temu "zgredek" coś tam miał tak samo, dostał bana-unbana i pomogło. |
Tak więc użytkowniku z permisją na "ban" interesujący się tym tematem proszę o pomoc :) |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Ale że co ja skoro ja mam bana i denczysław nie chce mi dać szansy xP ja tylko mówię, że to by prawdopodobnie pomogło:D |
|
|
|
 |
Quiet

|
Wysłany: 4 Sierpień 2016
|
|
|
| Musisz czekać na denka aż wyłączy i włączy serwer ;d |
|