Zamknięty przez: XTygrySicaX 4 Sierpień 2016 |
Unjail |
| Autor |
Wiadomość |
Jarek338
|
Wysłany: 2 Sierpień 2016 Unjail
|
|
|
| Mam nick Jarek338 i dostałem jaila za niby oszukanie jakiegos typa, a ja go nie oszukalem dal mi swoje pokemony dobrowolnie, prosze o unjaila i jest mi bardzo przykro ze to zrobilem... |
|
|
|
 |
Jarek338
|
Wysłany: 2 Sierpień 2016
|
|
|
| Jezeli ktos z permisjami to czyta, to prosze o unjaila, nic takiego nie zrobie nigdy wiiecej, a nie chce patrzec na jail jak wbijam na serwer. PROSZE O UNJAIL |
|
|
|
 |
Sautron
H0tKinsS
Wiek: 27 Dołączył: 01 Sty 2014 Posty: 13 Skąd: Włochy, Mediolan
|
|
|
|
| Myle sie czy to jest twoj drugi temat? |
_________________ "A kto umarł, ten nie żyje" |
|
|
|
 |
Aszka' [Usunięty]
|
|
|
|
| Nie spam postami, unjaila nie bedzie. |
|
|
|
 |
Jarek338
|
|
|
|
| Aszka' napisał/a: | | Nie spam postami, unjaila nie bedzie. |
czemu unjail nie bedzie? |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Bo oszustów na serwie nie chcemy, dla takich nie ma miejsca. Wymówki, że nie będę nic nie dadzą koniec kropka. Nie będzie unjaila. |
|
|
|
 |
Jarek338
|
Wysłany: 3 Sierpień 2016
|
|
|
| Arejczx3 napisał/a: | | Bo oszustów na serwie nie chcemy, dla takich nie ma miejsca. Wymówki, że nie będę nic nie dadzą koniec kropka. Nie będzie unjaila. |
to chociaż dajcie mi unjaila i odrazu bana, bo zrozumcie ze nie chce nikogo oszukać, lecz mam zamiar kupić unbana który kosztuje Ok. 40 zł. Tylko problem w tym, że właśnie nie mam bana tylko mam Jaila wiec juz nawet nie proszę o unjaila i tyle tylko jak dacie juz unjaila to odrazu dajcie bana. A poza tym nie jestem taki głupi zeby wydać 40 zł na unbana i dalej oszukiwać zeby dostać kolejnego |
|
|
|
 |
Jarek338
|
|
|
|
| wiec jak nie chcecie mi dać unjaila, to mi go dajcie ale odrazu dajcie mi bana, żebym mógł zakupić unbana i serio, nie chce nikogo juz oszukać po wydaniu 40 zł na pokecrafta |
|
|
|
 |
dino
Rocky :3

Wiek: 23 Dołączył: 13 Mar 2016 Posty: 261 Skąd: Warszawa :)
|
|
|
|
| Jak sie kupi UnBana to i tak się siedzi w Jailu :& |
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Sali Rock
6 Lider Dark
♥Były Lider Sali Dark♥
8 Lider Ground
♥Lider Sali Ground♥
♥KidMod♥
Z czasem zrozumiesz, że są ludzie, którzy będą z Tobą, ponieważ jesteś taki, jaki jesteś.
A także są ludzie, którzy odwrócą się od ciebie, ponieważ nie zechcesz być taki, jak oni.
 |
|
|
|
 |
Jarek338
|
|
|
|
| dino napisał/a: | | Jak sie kupi UnBana to i tak się siedzi w Jailu :& |
ale jak mnie wypuszcza z jaila i dadzą wtedy bana to jak kupie Unbana to chyba nie będę w jailu |
|
|
|
 |
Jarek338
|
|
|
|
| i odrazu może spytam sie, dino czyli jak dostanę unjaila i bana i kupię unbana to będę siedzieć w jailu, mówisz ale na ile, na zawsze czy przez jakiś czas? |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Jail jest na zawsze. Nie wyjdziesz z niego i tyle. Zrozum to, że grać tu już nie możesz. |
|
|
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 1158 Skąd: A Z Wesela Wracam...
|
|
|
|
| Może, ale na nowym koncie xd |
_________________ Koniec!
 |
|
|
|
 |
Jarek338
|
|
|
|
| ale ludzie, ja chce pograc na tym serwerze, i sie pytam co moge zrobic, bo nie bylo mnie na serwerze jak admin pisal ,,podobno ze mam 1 dzien na oddanie pokemonow" a mnie nie bylo i na drugi dzien to uslyszalem od kolegi, po czym wbijam na serwer zeby oddac pokemony a i tak juz siedze w jailu... |
|
|
|
 |
XTygrySicaX
|
|
|
|
| O tym, że niby kogoś oszukałeś to nie wiedziałam, ale i tak jail jest za sprzedawanie poka za vipa. Ss mam od dominika493. |
|
|
|
 |
|
|