|
Skarga na Asaro |
| Autor |
Wiadomość |
Aszka' [Usunięty]
|
Wysłany: 19 Lipiec 2016
|
|
|
| Naciąganie graczy żeby zarabiać pieniądze w nielegalny sposób. |
|
|
|
 |
Asaro
Amstaff Atak

|
|
|
|
| 1. Nie graczy 2.Mozna dodac ze nie ma to nic w zwiazku z serwerem 3. To nie bylo na serio |
|
|
|
 |
Xardix11
Lider Fighting

|
|
|
|
| Asaro według cb wszystko nie jest na serio. A po 2 to ma to związek z serwerem bo nakłaniasz graczy na nielegalne interesy. |
_________________ #7 Lider Fighting od 24
"Życia nie oszukam... jestem synem króla sedesów. To wysoko postawiona poprzeczka".
 |
|
|
|
 |
Asaro
Amstaff Atak

|
|
|
|
Xardix11, nawet cie przy tym nie bylo wiec nikt poza mna i razorem nie powinien tak naprawde sie wypowiadać, wiec Xardix z grzeczności przestan dopowiadać bezsensownie i zajmi sie soba, boze jak was czytam ciebie Patryka aszki i razora to mi sie słabo robi, nie wiem co sobie myśleć wkurzacie mnie juz tymi skargami, jestescie dla mnie polmozgami naprawde...
Wraz z wyjściem pokemon go serwer zdobył wielu nowych graczy a wy zachowujecie sie jak niewyżyte goryle, z biegiem czasu wlasnie przez was odejdzie nie jedna osoba z serwera.
Zastanówcie sie nad swoim zachowaniem i dojrzejcie..
Mam nadzieje ze te słowa przemówią wam do tych waszych mózgów. |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Ty sie xardix nie powinieneś o zachowaniu lidera nawet wypowiadać, bo Ty kupiłeś/ktoś Ci zrobił skład a nie Ty sam więc nie odzywaj co nie. Próbujecie Krzysia "zbanować" bo osiągnął więcej niż Wy przez całą grę tutaj. Skończcie to bo tylko doprowadzacie ten serwer do ruiny -.- |
|
|
|
 |
Xardix11
Lider Fighting

|
|
|
|
| Asaro a ty myślisz że pisząc takie rzeczy zachęcasz nowych graczy ? NIE. Piszesz takie głupoty a ktoś weźmie to na serio i co wtedy ? Teraz napisałeś to do Razorra, który jest świadomy tego co robi, a następnym razem napiszesz do dziecka. Przkyład: Napisałes to dziecka żeby okradał innych itd. i np jego mama zobaczy co robi i odrazu powie skąd ten głupi pomysł. A on :A bo w takiej grze mi taki kolega powiedział.I chyba każdy domyśla sie że taka osoba nie bedzie już grała na serwerze w którym namawiana jest to przestępstw. |
"Życia nie oszukam... jestem synem króla sedesów. To wysoko postawiona poprzeczka".
 |
|
|
|
 |
Asaro
Amstaff Atak

|
|
|
|
Xardix to co napisales jest zalosne.
Wielokrotnie pisalem ze jestem świadomy tego co robie i dlatego tez nie znajdziecie na mnie jakis dobrych ssow bo jestem opanowany do wystarczającego stopnia.
Tak wgl. Z nowymi graczami nie pisze o niczym, tylko odpowiadam na pytania, ostatnio jeden z graczy sie mnie pytał jakie naturki sa najlepsze dla danych Pokémonów, wytłumaczyłem mu to i owo, ale pozniej napisal ze lapie poki dla Ciebie Xardix i ty im niby pomagasz, tylko to jest tak jak w polskich szkołach wiekszosc informacji jest błędnych. Nie wprowadzaj nowych graczy w błąd np. Ze Jolly to najlepsza natura na alakazama, jezeli nie znasz sie na tym to po prostu lepiej napisac ze nie znasz sie na pokemonach i niech spyta kogos innego. |
|
|
|
 |
Xardix11
Lider Fighting

|
|
|
|
| hahaha nigdy nie napisałem ze jolly dobre na alakazama.... Pok pod sp.atak z natka odejmująca sp.atak ? I przestan spammować pod tym tematem to jest skarga na cb a nie pogaduchy, jak chcesz sobie popisac to na msg w grze. |
 |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Wcale xD jak jeszcze nie miałem bana to wg Cb natka na lucario dobra to była timid i brave także ten xD ogólnie to Ty zacząłeś te "pogaduichy hehe" |
|
|
|
 |
Xardix11
Lider Fighting

|
|
|
|
| Arejcz nigdy tak nie pisałem, ja lucario pod sp atak robie xd i może dlatego chciałem jedynie timid a z tym brave to nie wiem co sie się uroiło ale OK. |
 |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Idc, sam się pytałem jaka jest naj naturka na lucario mówiłeś, że brave no to wiesz... (lucario better pod atk :v) nie nie uroiło mówie jak było. I może skończcie już te pogaduszki i poczekajcie na słowa denka? |
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
|
|
|
| Szczerze ? Gdy tylko zobaczyłem tą skarge to poprostu smiechłem xddd najpierw asaro i best tacy wielcy przyjaciele a później skarga? best jesteś smieszny poprostu ... tak jak denek wyzej wspomniał " wyrwane z kontekstu" nawet pozartowac nie mozna , nic napisac nie mozna bo odrazu skarga , skarga i kolejna skarga ;p atmosfera coraz bardziej dretwa przez niektore osoby :D |
_________________ "FRYTEK od listopada 2015 roku"
"ŁĘTA od nie pamiętam kiedy (bo mama andresha)"
"MEMLACZKI (Itp) od kilku miesięcy ( bo zieniu)"
~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)
FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem
I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333
 |
|
|
|
 |
Itachi
patrykozaur123

|
Wysłany: 20 Lipiec 2016
|
|
|
| Arejcz ogarnij się i się nie kłóć z kim popadnie i jeszcze o takie drobnostki. Myśl czasem. Ziemniaczki skarga właśnie jest na osobę która jest jedną z najbardziej toksycznych osób. Poprzeglądaj se forum. Były na Asaro skargi o : kradzież ( wiki i xardixa), klonowanie ( moja), rozpowszechnianie pewniej informacji i naśmiewanie się tej osoby a także zrobienie jej wstydu przed niektórymi osobami ( Dawidkox)spam (11dawid11pl), zachowanie ( xardixa) i w końcu naciąganie graczy na nielegalne interesy ( best). |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?
 |
|
|
|
 |
Asaro
Amstaff Atak

|
|
|
|
Nikogo na nic nie naciągam, Patryk ogarnij sie wkoncu, tylko napędzasz kłótnie nie widzisz tego?? Po co ty i Xardix sie wypowiadacie mając 0 informacji z tym związanym, lepiej wam wychodzi kłamanie innym w grze na moj temat. To ci najlepiej wychodzi :)
Dodaj ze te skargi sa niewazne, mowilem ci juz cos skargi, bez normalnych dowodów sie nie licza |
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
|
|
|
| Patryk wiem dobrze ile było na niego skarg bo sam kilka robiłem kradziez/zachowanie i wiem ze jest toksyczny ale ja nie wnikam w to kto bedzie mial degrada a kto nie , mnie to poprostu nie obchodzi , staram sie byc neutralnym |
_________________ "FRYTEK od listopada 2015 roku"
"ŁĘTA od nie pamiętam kiedy (bo mama andresha)"
"MEMLACZKI (Itp) od kilku miesięcy ( bo zieniu)"
~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)
FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem
I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333
 |
|
|
|
 |
|
|