Witam mam pewien problem. Chodzi o to że dłuższy czas temu (2/3 lata) grałem na tym serwerze i działał jak najbardziej poprawnie. Później miałem dłuuuuugą przerwę i postanowiłem zagrać jeszcze raz na tym serwerze. Wcześniej gdy próbowałem żaden launcher nie działał nawet ten, ale wczoraj gdy go pobrałem było dobrze launcher zaaktualizował się i po prostu grałem,baardzo wyexpiłem sobie pokemony, i wszystko fajnie i tak dalej, grałem sobie z kolegami (im wszystkie launchery działają poprawnie) i w końcu moi koledzy skończyli grać, więc ja jeszcze trochę expiłem Pokemony i w końcu też wyłączyłem komputer. Gdy na drugi dzień włączyłem z launcherem było to samo co z innymi, "Aktualizacja nie powiodła się", i nie wiem co mam teraz zrobić, próbowałem wszystkiego ale nic nie działa. Proszę o pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum