Zamknięty przez: admin 11 Lipiec 2016 |
Jailza nic xD |
| Autor |
Wiadomość |
Arejczx3
|
Wysłany: 11 Lipiec 2016 Jailza nic xD
|
|
|
| El chciałem Sb pograć i tu nagle mam jail na 9 lat xD? Za co lol ? |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
Wysłany: 11 Lipiec 2016
|
|
|
http://imgur.com/a/oXh8D (ss'y od gracza) + naprawdę myślisz, że tygryska nie widziała wszystkiego co pisałeś wcześniej?...
//edit
Za obraze administracji jest ban :) |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Szczerze śmieszy mnie to xD bo Dominika przeprosił em wcześniej za to a tamto było 4 fun, fujarka obraza proszę Cię, nie przepadam za torkiem wiec napisałem to bo się nudziło a gdyby co nie było napisał bym fujara co OBRAZA nie jest xDi |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
| A ty wiesz, że Torek tego nie toleruje? ;) |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| Czyli chcesz i powiedzieć ze torek może nas straszyc wyzywać mnie od małych pedałów tak ? Śmieszne |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
Serio?
Sam fakt, że piszesz publicznie o mnie w ten sposób jest wystarczającym powodem do nadania kary. Też nie mam dobrego zdania o tobie, ale jakoś Cię nie obrażam. Nie ważne czy słowo było "mocne", czy też nie. Już nawet nie chodzi o ten SS, a o twoje zachowanie... Na reszcie screenów swobodnie przeklinasz, jakby to w ogóle nie było karalne. Nie wiem dokładnie o całej sprawie, bo mam przerwę od serwera, ale dobrze pamiętam, jak się zachowywałeś.
//edit do postu wyżej:
Daj ss, jak tak piszę o kimkolwiek. Jestem ciekaw. |
|
 |
XTygrySicaX
|
|
|
|
| Dodam, że pisałeś jeszcze jedno przekleńśtwo. Ale ważniejsze jest to, że gdy było mało graczy online wyzwałeś ich wszystkich od "bitchów". Jakby ktoś nie wiedział co to znaczy to niech wpisze "bitch" w tłumaczu. Ss nie mam, ale te ssy, które są i tak wskazują, że powinieneś mieć jaila. |
|
|
|
 |
Arejczx3
|
|
|
|
| XDDDD szkoda, że ja tego słowa nie używam ale niech Ci będzie, a skoro pisałem daj dowody, teraz |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
Jeszcze napisz, że nie używasz innych ciekawych słów... a poza tym spójrz na ten punkt z regulaminu:
| Cytat: | f) Administrator, moderator serwera może dokonać czasowego wykluczenia gracza z gry na serwerze, jeśli jego zachowanie będzie niestosowne.
|
|
|
|
|
 |
Asaro
Amstaff Atak

|
|
|
|
XTygrySicaX, Skoro za "bitch" wdg. was jest mute to za "WTF" ktorego uzywa prawie kazdy tez powinien byc mute. kappa
Proponuje jeszcze przed jailem kogos najpierw mu wytlumaczyc za co jest, oszczedzajac niepotrzebnych tematów na forum. |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
przecież używałeś też innych wulgaryzmów.
Jeśli ktoś po raz "nty" nie szanuje regulaminu , to nie powinien tu grać. Jail pozostaje. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|