Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: XTygrySicaX 29 Czerwiec 2016 |
Skarga/ Jak i prośba o unmute/Ostrzeżenie TS |
| Autor |
Wiadomość |
Humek
|
Wysłany: 29 Czerwiec 2016 Skarga/ Jak i prośba o unmute/Ostrzeżenie TS
|
|
|
Po pierwsze piszę skargę na gracza Ziemniak- Za bezpodstawne osądzanie o program.
Wyobraźcie sobie- Gram od początku swojego życia na instrumentach muzycznych- TAK gram na keyboardzie, Gitarze akkustycznej- GITARZE BASOWEJ. Muzyka to moje drugie imię i czuje się obrażony kiedy ktoś BEZPODSTAWNIE obraża MNIE i stara się udowodnić że mam program.
Ten facet nie zasługuje nawet na możliwość organizowania eventów. Po pierwsze niezdecydowanie. Ta osoba nawet nie potrafi się wypowiedzieć! Ciągle się zacina, ciągle celuje w graczy których nikt nie zna "Noname" ( W sumie sam powiedział, że HUMEK taki noname a wygrywa event..) Mogę potwierdzić moją "Muzyczną historie" wyśle wam zdjęcia moich instrumentów- Wystarczy? Czy nagranie z występów też mam dorzucić...
Pozatym- chce dopisać że pomimo bezpodstawnego oskarżania chce dorzucić też brak możliwości wypowiedzenia się tłumacząc "Bo on ma program bo ma" A kiedy dobrze odpowiedziałem na pytanie wyjebali mnie i dali KOLEJNĄ rangę która uniemożliwia mi jakiekolwiek używanie czatu głosowego, czy nawet pisanego. Grzecznie dorzucę do tego obrazy pana Arejcza który stara się ugotować we mnie krew ponownie wypisując głupoty na czacie.
Przepraszam za wybuchnięcie na czacie gry- zostałem zablokowany na sporo czasu no ale widzicie, zagotowałem się po myśli o tym że ktoś oczernia mnie i moje tak zwaną "Czystość" Nie potrzebuje żadnych programów, Muzyka to mój konik. |
|
|
|
 |
dominik493
Szef Liderów

|
Wysłany: 29 Czerwiec 2016
|
|
|
Po 1 masz jakieś dowody że tak mówili?Po 2 skąd mają wiedzieć czy grasz na instrumentach?
Po 3 Jak masz jakieś dowody że Arejcz coś pisał to proszę wstaw je tu :) bo ja też se mogę tak napisać.A po 4 Kto jak nie ziemniak ma robić eventy? ty?Bo coś nie sadzę by komuś się chciało. |
_________________ lubiem skorupi i tertłiga
Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017
 |
|
|
|
 |
Humek
|
|
|
|
| dominik493 napisał/a: | Po 1 masz jakieś dowody że tak mówili?Po 2 skąd mają wiedzieć czy grasz na instrumentach?
Po 3 Jak masz jakieś dowody że Arejcz coś pisał to proszę wstaw je tu :) bo ja też se mogę tak napisać.A po 4 Kto jak nie ziemniak ma robić eventy? ty?Bo coś nie sadzę by komuś się chciało. |
Proszę bardzo, a co do mojego tłumaczenia się, już po drugiej piosence zaatakowali mnie, tłumaczyłem wieeeele razy że gram na instrumentach. |
|
|
|
 |
XTygrySicaX
|
|
|
|
| Gracze mogą robić eventy jeśli chcą. Akurat Ziemniak robi eventy na Team Speaku, bo jest jedną z najdłużej siedzących tam osób oraz, że można mu zaufać. Arejczowi daj ignore jeżeli Cię to uraziło. /ignore (nick) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|