Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: XTygrySicaX
28 Czerwiec 2016
Asaro...
Autor Wiadomość
WikaPL

Wysłany: 28 Czerwiec 2016   Asaro...

No to tak... Chciwy Asaro ,,dla żartów'' mnie okradł (co prawda zwrócił, ale może to powtórzyć...).
A więc tak : Były wojny magazynowe, kupiłam magazyn, prowadzący otworzył mi wejście abym weszła po to co było w magazynie, Asaro wszedł za mną.. Myślałam, że po prostu popatrzy a ten przybiegł i zakosił bz... Potem próbowałam je odzyskać na kilka sposobów,
ale na początku mówił, że prowadzący je zabrał. Próbował je zatrzymać. Potem napisał, że wziął te bz ,,aby się podrażnić'' ze mną, a jak spytałam czy odda poszedł afk.. Następnego dnia spytałam go czy odda, poszedł afk. Po powrocie oddał, ale najlepsze było jego stwierdzenie, że ,,fajki są ważniejsze od graczy'' ...

To ss jak sie przyznaje, że ma bz i jego reakcje :
http://imgur.com/a/PZ1Tj

A to ss jak mówi co sądzi o graczach :
http://imgur.com/HfOYlpF

Na skradzionych bz mi nie zależało, bo i tak mała kwota, ale zależy mi na zmianie zachowania lidera :/

XTygrySicaX 

Wysłany: 28 Czerwiec 2016   

Mogę dodać też, że posiadał enchantowane zbroje od Krelona. Zawierały enchanty 500+.
Asaro sprzedał te zbroje, zanim Szczerbatek je mu zabrał ( Wtedy co się zabierało rzeczy z dużymi enchantami ). Zarobił na tym ponad 2 pełne skrzynki bz, z których większą część przeznaczył na swoje legendy.

Xardix11 
Lider Fighting

Ostrzeżeń:
 3/3/6

OK oddał te bz. Ale czy to jest zachowanie godne lidera ? Nie,zabawa w postaci kradzieży nie jest na miejscu.. i pewnie jakbyś sie nie upomniała i nie napisała że napiszesz skarge zostawił by sobie te bz.
#7 Lider Fighting od 24

"Życia nie oszukam... jestem synem króla sedesów. To wysoko postawiona poprzeczka".

Ziemniaczki 
KAPPA KAPPA

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Wedlug mnie asaro probuje sie jakos wyroznic wsrod graczy dlatego jak napisze ze " wypilem wczoraj 9 browarow i mam dzisiaj kaca " czy " ide zajarac fajke " to mysli ze sie wyrozni :D.

Co do samej kradzieży " ukradl zeby cie podraznic ?!? " co to ma wgl znaczyc ? takie zachowanie jest niegodne lidera , on odstrasza graczy i to widac , pewnie jak ktos jego sie cos pyta na pv to on odpisuje " wypier*** " . Noi co ze oddal ? kradziez to kradziez i nikt tego nie zmieni , rownie dobrze mogl nie oddac i bylaby ta sama sytuacja . Moze i zna sie na typie ale jego zachowanie jest naprawde złe , a prawda jest taka ze nikt go nie zmieni . Nie lepiej zeby liderem byl ktos mniej znany i mniej znajacy sie na typie , ale ktos kto moglby pomagac graczom i bylby dla nich mily a nie ich ODSTRASZAL , typu mozna sie nauczyc gdy juz sie jest liderem , a zachowania raczej sie nie da nauczyc ..

Tutaj dodam cos od siebie : jest to chyba juz 4-5 skarga na asaro ale jedna z powazniejszych i z dowodami . To nie jest jego 1 kradziez , niedawno robilem skarge z powodu kradziezy suicuna lecz nie mialem dowodow .. moze tym razem ktos z administracji przemowi mu do rozumu albo chociaz da mu nauczke ..

~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)

FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem

I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .

I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick

Jak ja już na wodniku

ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD :evil: ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom :mrgreen: :mrgreen: wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)

SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333

Itachi 
patrykozaur123

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Racja to nie jest zachowanie godne lidera i takie zachowanie powinno być tępione. Kradzież= ban. Widać jaki przykład daje. Lider nie powinien świecić przykładem? Przypomnę także, że jego zachowanie często jest karygodne. Wyzywa, zaczyna, prowokuje, oszukuje na eventach (bugował na szukaniu chestów i rzucał pokiem na lowieniu). Chce także przypomnieć, że ten gracz ledwo został ldierem (chodzi mi o jego zachowanie) i mam także gdzieś wiadomość od domiego że jeden wybryk=dq. WIĘC prosiłbym o niezamykanie na razie tematu.

Dyktatura i totalitaryzm to najlepsze drogi do pokoju. Będziesz moim szefem?

Asaro
Amstaff Atak

Ostrzeżeń:
 7/3/6

No troche smiechlem xd jak dorosniesz to zrozumiesz XD
Tego samego dnia co wzialem te bzty pisalem Shudar ze moge mu je oddac a ty mi spamilas na msg zebym tobie je dal bo nie chcialas kupic tego magazynu, po czym wszystkim zaczalas obrazac moja osobe od zlodzieji za co powinna byc kara
http://screenshooter.net/102673601/dpnbgkf
Pozniej zaczalas obrazac caly serwer od biedakow, choc sama nie pracujesz i zyjesz na utrzymaniu przez rodzicow jak zaczniesz zarabiac to wtedy mozesz śmiać sie z innych ze nie poradzili sobie w zyciu..
http://screenshooter.net/102673601/yttnyqr
Dodatkowo zamazywanie ssow nie podlegaja uwadze.

Ziemniaczki 
KAPPA KAPPA

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Jestes wrecz smieszny ;p starasz sie obronic siebie samego ale ci sie to nie udaje , nie mozesz przyznac sie do winy tylko bedziesz walczyl do konca co ?

~Dq z Lidera (smuteg)
~Były Szef liderów
~dq z lidera (odejście)

/delider RazorrBlaack

I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :

Jak ja już na wodniku

ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD :evil: ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom :mrgreen: :mrgreen: wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)

Asaro
Amstaff Atak

Ostrzeżeń:
 7/3/6

XTygrySicaX, nie mialem 2skrzynek bz lol i to chyba nie jest nic zlego ze dostalem/wygralem itemy a pozniej je sprzedalem.
Xardix11, mam 2 skrzynki bz nie oplacaloby mi sie krasc dla 13 bz XDDD
Ziemniaczki, pomijajac fakt ze byles liderem kilka dni.. szkoda slow
Itachi, A nie pamietasz jak nie chciales mi dac odznaki za walki i probowales wmówić mi że mam choice, choc moglem ci pokazac ss od razu ze nic nie mam? Dostales tylko warna na ktorego nikt nie patrzy, przy kazdej klotni ty zaczynasz mnie prowokowac/obrazajac w niemily sposob.

Ziemniaczki 
KAPPA KAPPA

Ostrzeżeń:
 2/3/6

aha czyli zmieniasz swoja skarge na skarge na mnie tygryske itd ? haha zalosne .
tak wogole to znales powod mojego dq? jesli nie to sie ucisz prosze :D

A i to " easy " na serverze mialo znaczyc ze bardzo latwo sie obroniles przed skarga ? no to poczekajmy na denka :D

~Dq z Lidera (smuteg)
~Były Szef liderów
~dq z lidera (odejście)

/delider RazorrBlaack

Jak ja już na wodniku

Kosmatek 
Moderator

Tutaj nie jestem po niczyjej stronie, ale pasowałoby, aby obydwie strony (Wika i Asaro) zastanowiły się nad swoim zachowaniem.

XTygrySicaX 

Wiem, że nie masz ich przez event. Pisałeś mi o tym wcześniej. Dostałeś od Krelona takie itemy jak:
"Buty Ciężkozbrojne Krelona"
Były chyba też inne, czyli spodnie, hełm, spodnie, napierśnik. Ale wolę nie pisać gdy nie jestem pewna.
Bz właśnie masz z sprzedaży tych itemów. 1 taki item sprzedałeś adi1 za Rayquaze.
A resztę innym graczom.

Razor'ek
[Usunięty]

Pomimo tego, że lubię Asaro nie pozostaję w tyle i wtrącę swoje 5 groszy do dyskusji :)

a) Asaro chwalił się piciem i paleniem na serverze

Wczoraj, gdy Wika próbowała wynegocjować te bz od Asaro, On nie poszedł AFK'a, pomimo, że napisał na czacie /afk, tylko śmiał się z całej sytuacji, dodatkowo pisał mi, że pije i pali (jestem super dorosły, wow) (takie wiadomości dostałem na pw)

b) Chamstwo, treści seksualne

Jego zachowanie jest do wymiany. Absolutnie. Na gg dostałem wiadomości o podtekście seksualnym.
Słyszałem, że nie byłem jedyną ofiarą takiego czegoś :v

c) Sama ta sytuacja

Na prawdę denku - pozwalasz iść ludziom, którzy pomimo tego, że nie mieli bana zachowują się niczym Asaro?? Moim zdaniem lider powinien dawać przykład graczom i takie zachowanie powinno być karalne z miejsca. Lider co prawda jest mniej ważną rangą od QM, Moderatora czy Administratora, ale jest to wzór dla graczy, nie taki drugi Asaro.

d) Narkotyki, nielegalna działalność

Chciał zakładać pewne strony, by mieć kasę na narkotyki :)

@EDIT: Przeslane do Kosmy. W prawdzie nie wszystko z tego powyzej, ale sa to wystarczajace ssy ;x
~Razor

==

Kosma tu dobrze powiedział, Wika też nie zachowuje się najlepiej, też będzie w punkcikach :/ Sorka!

a) Obrażanie graczy

Pomimo tego, że Wika nie jest tak wulgarna w jej działaniach jak Asaro itp. To jednak graczy czasem obraża ;x

b) Na Wailordzie na walkach!!

Np. u Fibako Wika wystawiła Wailorda i przeszkadzała...
Ostatnio zmieniony przez 28 Czerwiec 2016, w całości zmieniany 1 raz  

Slend88 
Sprzedawczyk

Oddał? Oddał więc nic nie ukradł

Asaro
Amstaff Atak

Ostrzeżeń:
 7/3/6

XTygrySicaX, Adi1 nie mial quazy.
JEZELI NAPRAWDE NIE ZNASZ SYTUACJI TO PROSZE SIE NIE WYPOWIADAJ
kupilem quaze od Cola10 za bz a pozniej sprzedalem jej team fly za bz.
Jezeli mialbym na kazdego z was szukac ssow to zajeloby mi to pol dnia a nie mam na to czasu.
+ja nie pije

Xardix11 
Lider Fighting

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Slend88 to jakbym ukradł legendę od jakiegoś gościa na pare dni i potem napisałby mi ze jak nie oddam to dq i oddam to co ? Nie ukradłem ?
#7 Lider Fighting od 24

"Życia nie oszukam... jestem synem króla sedesów. To wysoko postawiona poprzeczka".

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi