Wysłany: 27 Czerwiec 2016 Luncher nie tylko windows
Witam!
Mam problem z luncherem gdyż jest on tylko na windows’a, a ja mam mac os x. Czy jest możliwość podania jakie mody są potrzebne aby grać na tym serwerze gdyż nie ukrywam bardzo chcę zagrać.
Modów jest dużo lecz tylko do pobrania jest launcher nie ma IP na minecrafcie.
Spróbuj jeszcze raz pobrać.
_________________ Kubveqx
To co mam nie jest marzeniem, ponieważ zamienię to w rzeczywistość. - Sasuke
Z moją nienawiścią... zmienię iluzję w rzeczywistość. - Sasuke
Tenczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dla Wiki <3
Sygna By Nika Avek By Ola
Jest IP na minecrafcie, ale i tak nie wbijesz - potrzebujesz launcher. Modów nie pobierzesz ze względu na autorskie mody m. in. mody zycza i BaXa. Niestety, naprawdę potrzebujesz launcher :/
Razor'ek [Usunięty]
Wysłany: 27 Czerwiec 2016
1. Remczak - w systemie Mac os x pliki wykonywalne nie mają rozszerzenia .exe... Naprawdę, ogarnij się...
2. Myślę, że gdyby pokombinować można by było stworzyć launcher na Maca. Ja nie umiem, ale jak się poduczę to spróbuje coś takiego zrobić:v
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum