Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Przesunięty przez: Kosmatek 3 Lipiec 2016 |
Dobry wieczor |
| Autor |
Wiadomość |
Dziendobrykosma
|
Wysłany: 20 Czerwiec 2016 Dobry wieczor
|
|
|
Dostalem bana na ip bo obrazalem kosma, ponieważ wszyscy prosili i mieli z tego niezłą beke.
To nie miało na celu obrazić tego dzieciaka. Chciałem żeby coś sie działo na tym serwie bo same nudy a zyczu to skurwesyn. Chciałbym dostać unbana na ip grzecznie proszę. :3
Moje ip: 89.239.241.50 |
|
|
|
 |
XTygrySicaX
|
Wysłany: 20 Czerwiec 2016
|
|
|
| Bardzo prosisz o unbana a jeszcze w nim wyzywasz Zycza... Nie dostaniesz ub bynajmniej za to, że obraziłeś Administratora. |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Chwilka, zaraz zbanuję też na komputer. Dziękuje za upomnienie się. Zamykam. |
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
Pokazałeś, że nie jesteś tego wart. Dałem bana na IP, ponieważ robienie kont 'kosmapizda', 'kosmakonfident' i 'Wrocilempanienko' troszke mnie zdenerwowało. Tematu nie usuwam, niech zobaczy go denek, zyczu i inni... Wszyscy prosili, hmm? Nie sądzę. Tak poza tym powinieneś dostać bana za więcej niż 3 konta.
//edit
dodam, że nie masz możliwości nawet wykupienia się w SMS shopie |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|