Zamknięty przez: cichy 24 Czerwiec 2016 |
Ostatnie "Żegnam" dla Was. |
| Autor |
Wiadomość |
Arejczx3
|
Wysłany: 20 Czerwiec 2016 Ostatnie "Żegnam" dla Was.
|
|
|
A więc tak, kończę gre na poke, nie czuję tej atmosfery grania, ani radości a co miałem osiągnąć to osiągnąłem, czyli potężny skład typu latającego, wróce tu kiedyś, ale to już dłużej potrwa. Szkoda, że przyjemność z grania tutaj się skończyła, 2,5 roku grania to dobry wynik jak na grę. Szczególne przeprosiny dla denka za kłopoty które przystwarzałem.
Team flying to jedyne co miałem i je oddałem. Pozdrawiam wszystkich a szczególnie dziękuję paru osobom m.in
Zen_0bin, Lite, SalamancePro, Ribu i god_machine- byliście jak bracia, zawsze z Wami się dobrze grało, ja pomagałem Wam a Wy mi, dwójka z Was zakończyła tu grę, dzięki za wszystko, byliście jak bracia<3
Tygrysica - sorry za te fochy, i za to co robiłem, naprawde przykro mi i mam nadzieję o wybaczenie <3
Toczin i Ziggy - Dwa derpy <3 z ziggym zawsze o lidera rywalizowałem, to samo z toczinem, prawilne mordeczki <3 cyaaa
Dino - za bycie moim małym derpem eheheheh dzięki za całą grę i ogólnie thx <3
Pozdrawiam także całą administrację - Krelona mimo, że za nim nie przepadałem a on za mną i odwrócił się od nas, i tak dzięki za gre, Loti - za eventy i ogólnie za te wszystkie karpie w wygranch eventach... dejm son. Zyczu - bez Ciebie serwer by nieistniał więc propsy ziomek, no i denek - administrator własciciel, jestes boski <3
wszystkim dzięki za gre no i "Żegnam" dla każdego kogo lubiłem mniej i mocniej. Może kiedyś wrócę <3 |
|
|
|
 |
dino
Rocky :3

Wiek: 23 Dołączył: 13 Mar 2016 Posty: 261 Skąd: Warszawa :)
|
Wysłany: 20 Czerwiec 2016
|
|
|
| Narka Arejcz i obyś kiedys wrócił :3 |
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Sali Rock
6 Lider Dark
♥Były Lider Sali Dark♥
8 Lider Ground
♥Lider Sali Ground♥
♥KidMod♥
Z czasem zrozumiesz, że są ludzie, którzy będą z Tobą, ponieważ jesteś taki, jaki jesteś.
A także są ludzie, którzy odwrócą się od ciebie, ponieważ nie zechcesz być taki, jak oni.
 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
| Z racji tego ze nie ma mnie tutaj w wyroznionych osobach nie dostaniesz pozegnania ;) |
|
|
|
 |
Ribu484
Dazzled One

|
|
|
|
| Kocham jak brata i zegnam jak brata <3 f8 me scrub! haha ;D |
_________________ Lider Steel 07.12.2015 - 12.9.2016
Lider Bug 12.05.2017 - 11.07.2017
KidMod 26.07.2017 - Present
100% legit |
|
|
|
 |
Slend88
Sprzedawczyk

|
Wysłany: 21 Czerwiec 2016
|
|
|
| eloo |
|
|
|
 |
MinecraFunk3212
Lider sali fire
Wiek: 26 Dołączył: 30 Sty 2014 Posty: 154 Skąd: Funkolandia.
|
Wysłany: 21 Czerwiec 2016
|
|
|
| Żegnaj. |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|