Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
20 Czerwiec 2016
Prądy, Grzmoty, Intelekty.
Autor Wiadomość
Carolina 

Wysłany: 16 Czerwiec 2016   Prądy, Grzmoty, Intelekty.

Nadszedł czas smutny, a za razem radosny dla osób, które nie potrafiły poradzić sobie z postawionymi zaporami. Zostałam wyznaczona do tego trudnego zadania z naszej trójki. Mianowicie zwolniło się jedno stanowisko liderskie, a wraz z nim zwolnią się 2 następne. Jak to mówią.. Usuń 1 ważną cześć, a rozleci się wszystko. Liczę, że sobie poradzicie w końcu bardzo wiele osób tutaj jest gotowych zabrać się za co popadnie. Powód nieobecności wiki brał się z tego, że źle się czułą na serverze i dlatego tak rzadko wchodziła co doprowadziło do jej degradacji. Cicha podobnie jak Wiki miała z tym problemy. Obie tak naprawdę traktowały już liderstwo jakie przymus, bo atmosfera gdzie każdy sobie dokopywał przy najbliższej okazji, fale skarg głośnych w temacie i cichych na moim PW na co 2 osobę na moim PW, która startowała na lidera trudno było już znieść. I obie postanowiły odejść, a ja wraz z nimi. Walczenie w mojej sali sprawiało mi przyjemność do samego końca, ale nie zostanę w miejscu, gdzie moje przyjaciółki źle się czuły, a z resztą bywało też chamskie zachowanie młodocianych graczy wobec mnie jako osoby dorosłej, a ponad to kobiety. Z czasem to też zaczęło mnie męczyć, kiedy ktoś zachowywał się skandalicznie do tej pory rozumiem, że to jeszcze dziecko, które samo nie rozumie jak źle postępuje, ale każdy ma swoje granice. Zrozumiałam w końcu, że pokecraft, to nie jest miejsce dla mnie. Cicha i wiki zrozumiały to już dawno, ale zostawały ze względu na mnie, bo wiedziały, że lubię walczyć moimi wodnymi stworkami, ale nie nie będę chciała zostać sama. Poza tym chyba każdy zauważył, że każda z nas wchodzi rzadko. Raz nie pozwalał na to czas, a raz brakowało chęci. Czasami strach było wejść na poke, skoro jedna osoba umiała się dobijać niedopuszczona przez gadugadu zamieszczone na forum dniami i nocami. W skrócie ujmując wszystko co napisałam. Wszystkie 3 nie spotkałyśmy się z oczekiwanym przynajmniej po czasie zrozumieniem nas przez graczy, zamiast tego duża cześć osób próbowała znaleść pretekst, żeby wskoczyć na miejsce którejś z nas. Z naszymi następcami będzie prawdopodobnie tak samo, dlatego już teraz życzymy im powodzenia kimkolwiek oni będą. Domi stwierdził, że da sobie sam radę, a więc nie muszę życzyć powodzenia. Cicha i Wiki żegnają wszystkich z którymi dobrze im się grało. Te osoby same powinni wiedzieć. Ja żegnam ogólnie wszystkich. Jedni denerwowali mnie bardziej, a jedni mniej. Jednych lubiłam innych nie, ale jednak szacunku do nikogo nie straciłam. Nasza przygoda z pokemonami skończyła się w świecie minecraft. O konkurencje nie musicie się martwić, bo spodziewamy się tam podobnego rozwoju sytuacji. Pokemony nie zostaną rozdane, a banów nam nie potrzeba. Może kiedyś dziecku dam pograć. Trzymajcie się wszyscy i pamiętajcie żeby sobie pomagać, a nie podstawiać nogę, a wtedy będzie wam lepiej się grało.

czaczacza 
Kurliki atakują!

Wysłany: 16 Czerwiec 2016   

Osoba przez którą męczyłam się z podaniem całą noc właśnie teraz odchodzi .-. Myślałam, że ty ( chyba mogę ci mówić na ty xD) zostaniesz tym liderem water na zawsze. Nie bój się odchodziłam z pc i wiem jak to jest :). Wytrzymałam tylko kilka tygodni i mam nadzieję, że kiedyś znów nabierzecie siły do gry. Na każdego przychodzi pora niestety na waszą trójkę akurat teraz. Niektórym będzie smutno , ale w sumie ja będę cieszyć się razem z wami, bo nie będę wam pisać abyście zostały przecież liczę się z waszym zdaniem. Każdy liczy się z waszym zdaniem. Chociaż teraz jak to przeczytałam nie mogłam z siebie nic wydusić. Carolina jako mój wzór liderki, po tym jak Star dostał Bana , właśnie odchodzi. Wytrzymałyście z nami bardzo dużo, to nasze narzekanie , że mało wchodzicie , to że na Caro były skargi bo była za surowa jako szefowa. Jestem jeszcze dzieckiem i trudno mi pojąć to, że komuś może się znudzić pc na zawsze. Tyle co w tym momencie mogę wam życzyć to to, że byście były szczęśliwe tam dalej w życiu. Teraz będę obawiać się o Dominika dużo osób na niego naskakuje i mam nadzieję, że sobie poradzi. To tyle no i jeszcze raz tego najlepszego w niedalekiej przyszłości:).
You're never gonna get it
I'm a hazard to myself
I'll break it to you easy
This is hell, this is hell
You're looking and whispering
You think I'm someone else
This is hell, yes.
I am in hell.
W zyciu chodzi o to by być troche niemożliwym - Wiktor Hugo
Liderka Sali Water od 30.06.2016 17:11
Jak się nazywa Rumun z płytą w głowie?
CD Rom... Haha ha...

Torek
World is Mine

Dlaczego o wszystkim dowiaduje się ostatni... :-?
O wiki wiedziałem, ale nie sądziłem, że ty Karo też odejdziesz, w końcu masz fazę na pokemony water i ogólnie na ten typ. Szczerze, to się nie przejmuję, bo poza PokeCraft'em mam kontakt z waszą trójką. Szkoda tylko, że odchodzi tak dobra liderka i szefowa. Nie muszę się z tobą żegnać, więc na tym skończę swój post, tylko dla formalności :roll:

//edit
Cicha najsuper soł macz, nie bij ._.

Kosmatek 
Moderator

Czemu nam to robisz Caro? ;-; (tak, nie czytałem całego tekstu, skupiłem się na tym, że odchodzisz z cichą i wiki ;-;)

DawidKox 
Derp

Szkoda, fajnie sie z toba gralo ;)
Papa ._.
Niech moc wody bedzie z toba

Razor'ek
[Usunięty]

Wysłany: 17 Czerwiec 2016   

Żegnaj - jedyne co mam nadzieję, to to, że dziecko będzie wychowywane na Kanto, nie na Kalos ;D

xXxTheHunTerxXx 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 17 Czerwiec 2016   

Gdy ja jeszcze grałem na serwerze to panowała jedność. Teraz słyszę jak się serwer zmienił ale nie wiem dlaczego. Kiedy ktoś zrobi jakiś błąd to od razu skarżą się ludzie wszystkim zamiast go pouczyć i napisać mu co źle robi. Przez ten klimat panujący na serwerze ludzie odchodzą od pokecraft. Ja jeszcze chce powrócić do tej gry ale na tą chwilę nie mam jak. Zrobiłem głupią rzecz i przeszłości nie zmienię. Jednak pomyślmy wszyscy nad swoimi zachowaniami i zmieńmy ten serwer na lepszy. Carolino tobie życzę szczęścia i wytrwałości w życiu. Trzymaj się :)

adi1 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 19 Czerwiec 2016   

O luju nawet wy się poddajecie? ;-; ehh niektórzy nie rozumieją że przez ich tracimy polowe społeczeństwa,ale no cóż... Caro trzymaj się :) mam dzieje ze się jeszcze spotkamy w świecie pokemon,jak i Cichą i Wikę,trzymajcie się

DziubDziub 

Szkoda ze odeszlas Caro. Bardzo przyjemnie sie z toba pisalo. Mozna bylo z toba pogadac na kazdy temat i otrzymac wartosciową odpowiedz. Cichej i wiki tez szkoda. Bardzo przyjemnie sie z nimi pisalo. Jednak najbardziej bede tesknil za Toba, Caro. Moze jeszcze kiedys sie gdzies spotkamy

Arejczx3 

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Ludzie się poddają, żeby powrócić. Mam nadzieję, że z Waszą trójcą będzie tak samo, jak atmosfera się uspokoi i ogarnie, wiki pamiętam od prawie powstania serwera, Cichą od kidmoda i lida ghost a Ciebie od chyba najtrudniejszej do pokonania liderki water. Może kiedyś powrócicie, a tymczasem żegnajcie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi